29/04/2013
מתכונים לארוחת ערב חלבית ביתית, שאינה כוללת ריחות עשן מצליית בשר על הגריל. מה כן תמצאו כאן? מרקמים נ...
04/04/2013
אביב הגיע, פסח כבר לא כאן, אבל את מקומן של הקדירות הכבדות במסעדות כבר מחליפות מנות דגים קלילות יותר....
21/03/2013
לא מתכוונים לנקות, לטחון ולבשל לחג? לשמחת כולנו, קבוצה מובחרת של מסעדות ומעדניות מכינות לנו אוכל מוכ...
24/01/2013
הילדים החמודים שקוטפים פרסים בתחרויות שפים, שלא היו מביישות כמה בשלנים מומחים, מזכירים לנו ש"אוכל שי...
21/01/2013
זהו יום הבוחר. ומיד אחרי שתבחרו את נציגיכם לכנסת, תוכלו לבחור את המסעדה שתייצג אתכם בארוחת הצהריים. ...
03/01/2013
המעדנייה של גולדשטיין מציעה תוספת מיוחדת על פי המתכון של הסבא של השף, לומיטו מצטרף ליום העסקים הקטני...
07/12/2012
יום יום חג? לא אצלנו. אצלנו חנוכה מגיע רק פעם בשנה ולכן במקום לתת לכם ארבעה מתכונים ללביבות, אספנו ש...
13/11/2012
והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויי...
01/11/2012
Halloween, הלאווין, ליל כל הקדושים – איך שלא תקראו לזה, מדובר בסיבה טובה להיזכר בקיומה של הדלעת ולהכ...
11/10/2012
במעדניה של גולדשטיין שבצומת סביון לא מפסיקים להפתיע, וגם עכשיו מרעננים את תקופת השגרה המאיימת עם פסט...
16/08/2012
בשורות על מנות חדשות מהמסעדות: המעדנייה של גולדשטיין כבר מוכנה לסתיו עם כתף עגל אהבה ובמסעדת אוליב ל...
23/07/2012
ב-27 ביולי תתחיל האולימפיאדה. אם במקרה, במקום לנסוע ללונדון ולצפות בטריאתלון ובהרמת משקולות בפארק או...
11/07/2012
חם, חם ועוד קצת חם. קבלו את גרסת הקיץ במסעדות שלנו: פיצה עם אנטרקוט אצל NG, בראנץ' על המרפסת במעדניה...
22/05/2012
בצק פריך ומחית מתובלת. זה חייב להיות טוב, וברוב המקרים גם קל להכנה. אספנו בשבילכם מתכונים לקיש מאת ש...
02/04/2012
מי שמתכנן להעלות קיטור כבר מהיום, כדאי שיידע שאפשר גם לוותר על ההכנות במטבח, ובכל זאת להגיע לבית הדו...
15/12/2011
חנוכה הוא חג הקונדיטוריות, המעדניות ובתי הקפה, שמציעים לכבוד החג סופגניות ולביבות בפרשנות אישית ומענ...
07/12/2011
רק הסרנו את שרשרת הנייר מדופן הסוכה והחזרנו הביתה את הכלים החד פעמיים, ומיד צצו הסופגניות בכל המאפיו...
15/09/2011
צדק חברתי: מי שמאס בבישולים, מי שמעדיף שנת צהריים על פני סירים מהבילים, מי שמעוניין בארוחה מוכנה, חמ...
04/07/2011
"אני אוכל במקומות רבים שדוגלים בסלטים תחילה, ומעולם לא קרה שסיימתי אותם עד תום. כך קורה כשמכינה אותם...
07/04/2011
אתם יכולים להשאיר את הסירים המהבילים לאלו שזה המקצוע שלהם, לתת להם גם לרחוץ, לחתוך, לשטוף ולהזיע באו...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק