דג אמנון חגיגי עם טפנד זיתים ירוקים
תיאור המתכון
באדיבות פריניר, חברת דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין ,"המעדנייה של גולדשטיין"
מרכיבים
- 4 יח' פילה דג אמנון
- 4 יח' אספרגוס קלופים
- 1 עגבנייה פרוסה לעיגולים
- 1 פלפל ירקרק פרוס לטבעות
- 1 בצל לבן בגודל בינוני קלוף ופרוס לטבעות
- 1 לימון פרוס לטבעות
- 6 ענפי תימין
- 6 כפות שמן זית
- 4 כפות טפנד זיתים מזיתים של פריניר
אופן ההכנה
1.מניחים 2 פלטים של האמנון על נייר פרגמנט משומן עם מעט שמן זית (כשהעור על נייר הפרגמנט) ומתבלים את הדגים בפלפל ומלח בצורה עדינה
2.מורחים 2 כפות טפנד על הצד הבשרי של כל אחד מהדגים ומפלטים באופן אחיד
3.מסדרים מעל את פרוסות הירקות והאספרגוסים ומטפטפים מעט שמן זית, מלח ופלפל על הירקות משני צדדי הדג.
4.מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס ומכניסים לצלייה במשך 14 דקות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|