Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דג אמנון חגיגי עם טפנד זיתים ירוקים

דג אמנון חגיגי עם טפנד זיתים ירוקים

דג אמנון חגיגי עם טפנד זיתים ירוקים

תיאור המתכון

באדיבות פריניר, חברת דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין ,"המעדנייה של גולדשטיין"

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מניחים 2 פלטים של האמנון על נייר פרגמנט משומן עם מעט שמן זית (כשהעור על נייר הפרגמנט) ומתבלים את הדגים בפלפל ומלח בצורה עדינה
2.מורחים 2 כפות טפנד על הצד הבשרי של כל אחד מהדגים ומפלטים באופן אחיד
3.מסדרים מעל את פרוסות הירקות והאספרגוסים ומטפטפים מעט שמן זית, מלח ופלפל על הירקות משני צדדי הדג.
4.מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס ומכניסים לצלייה במשך 14 דקות

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון