מתכון לפסח: תבשיל שוקי אווז חגיגיים בתפוזים ותפוחים
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 3 שעות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למתכון לפסח: תבשיל שוקי אווז חגיגיים בתפוזים ותפוחים ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- למשרה:
- 1/2 ליטר מיץ תפוזים
- 1/2 ליטר מיץ תפוחים
- 1/2 כוס רוטב סויה איכותי
- 1 כפית סומאק
אופן ההכנה
משרים את שוקי האווז בנוזלי ההשריה במשך הלילה.
מעבירים לכלי פיירקס, מרתיחים את נוזל ההשריה בסיר ושופכים מעל שוקי האוווז. עוטפים בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים למשך 15 דקות. מנמיכים ל-170 מעלות למשך שעתיים ורבע או עד שבמגע אצבע הבשר נפרד מהעצם.
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|