פילה סלמון נורבגי

פילה סלמון נורבגי

תיאור המתכון

באדיבות השף אלרן גולדשטיין - המעדנייה של גולדשטיין, וחברות פריניר ודלי דג

מרכיבים

אופן ההכנה

1. הכנת הרוטב: מכניסים לסיר בינוני את כל מרכיבי הרוטב, מבשלים כשעה על אש נמוכה
ומתבלים במלח בלבד.
2. הכנת הסלמון: מעבירים את הרוטב לכלי פיירקס או כלי חסין חום אחר, ומניחים את פילה הדג בשלמותו. מתבלים במלח פלפל שחור גרוס גס ותימין, מזלפים מעט שמן זית, ומכניסים לתנור שחומם ל-190 מעלות לא מכוסה. אופים במשך כ-20 דקות, מוציאים מהתנור ומעטרים עם הירקות הצלויים.
3. הכנת הירקות: מתבלים את הירקות וצולים בתנור שחומם ל-190 מעלות צלזיוס - עד לריכוך הירקות. מפרידים בין הפלפלים לשום והבצל (שדורשים יותר זמן צלייה) וצולים את הפלפלים בין 6-5 דקות. מסדרים על הצלחת ומגישים חם.

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון