קציצות דגים אפויות עם צ'יפס ורוטב עגבניות מתקתק שילדים אוהבים
- מתאים ל: 2 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות חברת פריניר, דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין ,"המעדנייה של גולדשטיין"
מרכיבים
- חומרים למנה:
- 6 יח' קציצות של דלי דג אפויות בתנור
- צ'יפס מ-3 יח' תפו"א אדמה קלופים
- חומרים לרוטב:
- 1 מיכל עגבניות מרוסקות פריניר
- 1 בצל קטן קלוף וקצוץ
- 5 כפות שמן תירס
- 5 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
- 1 כף חומץ
אופן ההכנה
1.מכניסים את כל המרכיבים לסיר קטן ומבשלים שעה על אש נמוכה עם מכסה
2.משאירים לקירור ומעבירים לטחינה בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד
3.מוסיפים מעט מלח לפי טעם
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- כשר
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|