פיאצה רוסטיקו
חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatויגן פרנדליפרויקט מטייליםחיפה והקריות
הסקר שבועי
גשם ראשון - חשק ל...


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > עוגות, קינוחים, מתוקים > מתכונים מיוחדים> מתכון פנקייק של הדס

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

מתכון פנקייק של הדס

  • מתאים ל: 6
  • זמן הכנה: 40 דק'
  • רמת מיומנות: בינוני

תיאור המתכון

מתכון לפנקייקים רעננים וטעימים. זה ה פנקייק הטעים ביותר שתמצאו. מומלץ להגיש עם רוטב מייפל, ולשים על כל פנקייק עם עיגול של אננס בסירופ, ודובדבן מסוכר. אפשרות נוספת למכורים האמיתיים: פנקייק עם שוקולד נוטלה ופלחי בננה טריה.

מרכיבים

  • 3/4 כוס קמח
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות שמן
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפיות אבקת אפיה
  • 1 ביצה
  • 1/4 קליפת לימון מגורד

מתכון פנקייק של הדס
אופן ההכנה

מערבבים בקערה את החומרים הרטובים: חלב, ביצה, תמצית וניל, שמן ולימון מגורד.
בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפיה.
לאחר שהתקבלו 2 תערובות אחידות (רטובה לחוד ויבשה לחוד), שופכים את הרטובה ליבשה (אם עושים ההיפך נוצרים גושים) בהדרגה, תוך ערבוב רציני (קשה), עד שמתקבלת תערובת אחידה נוזלית וסמיכה.

הערות

שמים מחבת בינוני על להבה בינונית-גבוהה,עם מעט שמן (שכבה דקה לפי גודל המחבת). לוקחים מהבלילה ובאמצעות מצקת יוצקים למחבת הלוהט. באמצעות כמות הבלילה שיוצקים אפשר להשפיע על גודל ועובי ה פנקייק. הסימן לכך שצריך להפוך את הפנקייק הוא בועועת שמבצבצות בכל הפנקייק (לא רק באמצע). דקה אחרי שהופכים אפשר להוריד מהאש.


כשר

קישורים:
אתר ה מסעדות



תגובות
  1. הפנקייק
    טל  (01/02/2006 19:21:00)
    סטנדרטי ביותר...ממש כמו שאמא מכינה יאמ חח
  2. מצויין
    עמרי  (03/02/2007 11:19:00)
    ממליץ להכפיל את כמות הסוכר - אבל מעולה והלימון עושה לזה ממש טוב
  3. טוב מאוד
    נועם  (20/02/2007 19:30:00)
    ממש טעים....בישביל מנות רציניות צריך להכפיל את כמות המוצרים ולהוסיף קצת יותר סוכר.
  4. זה היה יום רעב במיוחד
    יעל  (30/08/2007 17:46:00)
    חזרתי רעב מהעבודה לא ידעתי מה לאכול
    עד שיעל אמרה מה דעתך על פנקייק
    הפנקייק הזה שינה לי את החיים
  5. קל וטעים
    לילי  (01/09/2007 18:59:00)
    נהניתי להכין, נהניתי לאכול
  6. קל פשוט ומאוד טעים
    עינב  (06/09/2007 05:33:00)
    הבנות נהנו גם להכין וגם לאכול....
  7. נחמד ביותר
    ניס  (19/09/2007 15:12:00)
    הפנקייק היה טעים אבל רציתי לגוון ועשיתי סירופ שוקולד חח שהרס לי ת'פנקייק ואז הכנתי עוד אחת וטחנתי אותו בלי כלום
  8. כל הכבוד
    אסף ר  (17/10/2007 15:44:00)
    ננסה כבר יוצא לי ריר!!
    חייב לנסות עם בננה ומייפל! ופירורי שוקולד.......
  9. חבל על החומרים
    ליאורה  (20/10/2007 08:26:00)
    הכל נדבק למחבת ונהפך לעיסה גועלית ! סתם מרגיז
  10. יצא מצוין
    חיים  (24/10/2007 14:27:00)
    מסכים עם מי שחושב שצריך להכפיל את כמות הסוכר. אבל אפשר גם להוסיף ממרח מתוק לפנקייק המוכן, ואז אין צורך בהוספת הסוכר.
  11. ל9
    דה קומדי  (28/10/2007 21:51:00)
    שכחת להשים שמן
  12. תערובת בעייתית
    חן  (26/01/2008 11:03:00)
    הפנקייק היה דביק מדי ובגלל זה הצורה שלו נהרסה! היה קשה להפוך.
    אבל היה טעים.
  13. מתכון מעולה
    שקד  (12/04/2008 15:04:00)
    מתכון ממש טוב, אני ממליצה!
  14. מתכון טוב מאוד ופשוט. למי שנדבק: נסו במחבת טפלון
    עומר  (28/04/2008 13:55:00)
    אני עשיתי את הפנקייקים במחבת טפלון (עם שמן) וזה קל מאוד ובקלי קלות אפשר להפוך אותם ולהוציא אותם, ככה שמי שכתב שזה נדבק לו - נסו בטפלון.

    והם יצאו טעימים מאוד, אחלה מתכון.
    אגב, עשיתי אותם עם חלב סויה במקום חלב (עקב חשש לרגישות לחלב ניגר) ולמרות זאת יצא אחלה.
  15. מדההההההים
    אלי  (28/05/2008 18:57:00)
    המתכון מושלם! מספיק לכ-5 פנקייקים בקוטר 10 ס''מ
  16. הדס שינית לי את החיים!
    אילן  (29/05/2008 16:14:00)
    ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הדבר הכי טעים שאכלתי בחיים שלי....
  17. מתכון גרוע
    מי שמדבר  (12/08/2008 13:12:00)
    איזה מתכון גרוע!!!!!!!!!!!!!!!!1
  18. כמה קשה לפשל במתכון לפנקייק? נסו והיווכחו
    מאוכזבת  (16/08/2008 18:33:00)
    כבר שנים שאני עושה פנקייק ודבר כזה עוד לא קרה לי. במחבת רגיל התערובת נדבקה, התקבצ'צ'ה, והתפרקה. פשוט נורא. פנקייק זה אחד הדברים שהכי קל להכין והכי קל להפוך - מה בדיוק קרה כאן?
  19. ל-9 ו-11 תוסיפו עוד שמן וידבק לכם עוד יותר
    נילי  (16/08/2008 18:36:00)
  20. אחרי שעושים את הראשון ..
    //  (23/08/2008 07:10:00)
    אחרי שעושים את הראשון צריך לשים שוב שמן ??
  21. פנקייק מיוחד!!!1
    אור בן הרוש  (03/11/2008 17:29:00)
    אמא שלי תכין לפי המתכון שלכם
    תודה רבה!

    נ.ב
    יוצא לי ריר מהפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  22. ממש אתר מצוין!
    יוסף מעוצבני  (08/11/2008 10:16:00)
    כל אחד מאיתנו יודע להדפיס את הדף שלפניו- אנחנו לא כאלו ניאנדרטאליים.
    כשאני לוחץ על ''הדפס'' אני מצפה לקבל גרסא נוחה להדפסה, ולא שלל תמונות ועשרות תגובות, המגובבים להם יחדיו על גבי הטקסט של המתכון.

    מרגיז להדפיס שלושה עמודי צבע, רק כדי לגלות שלמרות הבזבוז המשווע עדיין עלי להעתיק ולהדביק למעבד תמלילים- כמו פעם.
  23. מייצוין
    חסיו  (02/07/2009 10:17:00)
    היה מתכון מיעולה וטעים יופי תמשיכי כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!100המם
  24. יצא טעים
    עפרה ראובן  (12/07/2009 12:24:00)
    יצא אחלה גם בלי אבקת אפיה ותמצית וניל
  25. פנקייק ממש טעים
    נועם  (14/07/2009 10:59:00)
    הכנתי בפעם הראשונה פנקייק והוא יצא ממש טעים למרות שבחרתי לא להשתמש בלימון המגורד ועשיתי אותו יותר פשוט(בלי אננס אלה עם סירופ מייפל ושוקולד יצא מצויין!(:
  26. קמח תופח או רגיל?
    מתעניין  (26/08/2009 13:13:00)
  27. הפנקייק הכי טעים שיש
    מירב  (06/09/2009 20:38:00)
    ןקל מאוד להכנה
  28. יצא נורא
    שרה  (22/09/2009 12:28:00)
  29. מתכון פשוט וקל
    עומרי  (10/11/2009 17:33:00)
    ל-26 אם שמים קמח תופח לא צריך אבקת אפייה. גם כדאי לצקת למחבת כמויות קטנות בכל פעם, ולשפוך בדיוק במרכז המחבת - ככה הם יוצאים עגולים קטנים ותפוחים כמו שצריך.
    ניסיתי בלי הלימון ויצא אחלה. עכשיו ננסה עם...
  30. פשוט מעולה!!! טעים!!!
    לאהלה  (19/11/2009 09:09:00)
    אתמול בערב הכנתי את הבלילה תוך דקה, מראש כמות כפולה הכנתי חצי מהבלילה רגיל ולחצי השני הוספתי בננה מרוסקת ופתיתי קוקוס הכל נטרף בשנייה וביקשו עוד...
  31. אחד הטעימים, אבל בלי שמן! משפחתי נמסהה מהמתכון!!!
    הדר  (30/01/2010 18:53:00)
    עשיתי בלי שמן, 1 כוס קמח תופח ולא שלושת רבעי. ולא נדבק לי בכלל למחבת..
    יאמי יאמי. ואיזה ריייח.
    אה, ולא שמתי קליפת לימון, זה נראה לי רק מוסיף..
  32. לא משהו בכלל
    תותי  (23/02/2010 12:33:00)
    יצא פנקייק כבד ...לא היו בועות ....
    אוףף
  33. הפנקייקים הכי גרועים שראיתי
    נאוה  (11/07/2010 09:55:00)
    נדבקים וקמחיים, וכדי שיראו טיפה נורמליים צריך לשים ליטר של שמן
  34. תודה יצא מעולה הוספתי
    חלךחל  (30/07/2010 00:39:00)
    2 קוביות שוקולד מרוסקות, יותר סוכר קמח וחלב.
    יצא טעים =]
  35. למי שדביק לו +ל 32
    נופר  (26/08/2010 22:52:00)
    להוסיף עוד כמח וזה יוצא מעולה....תנסו!!!
    ל32 תנסה עים מיקסר ידני אומתרפה זה עושה אותו ברבה יותר פריך... :)
  36. מתכון נחמד כל הכבוד לממציא
    אטון  (02/09/2010 18:46:00)
  37. אני לא טעמתי אבל
    סוד  (06/10/2010 19:16:00)
    אני לא טעמתי אבל זה לא נשמה טוב בימיוחד
  38. לא משהו
    דודי  (23/10/2010 19:50:00)
    המתכון על הפנים הלימון לא קשור
  39. מתכון ממש ממש טעים - מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ענת  (08/12/2010 00:30:00)
  40. משובח !!
    איתי  (20/06/2011 14:45:00)
    הכנתי עם קצת יותר משלושת רבעי כוס קמח
    ועם 3 כפות סוכר

    מעולה !

    וכן, אפשר להוסיף מעט מאוד שמן למחבת בין חתיכה לחתיכה.
  41. תגובת משפחת בארי
    רונן  (04/07/2013 15:07:00)
    הכנה בינונית. אך טעימה מאוד
  42. מה אם אין לי ביצה??
    הילה  (15/07/2013 23:04:00)
  43. מהפנקייקים הפחות מוצלחים שיצא לי להכין
    אני  (19/02/2014 14:41:00)
    העיסה נוזלית מידי ולמראית עין הפנקייקים נראים יותר כמו מלוואח מאשר פנקייק. המרקם שלהם דחוס מידי והטעם מאוד בצקי. ניסיתי מתכונים אחרים לפני כן שהיו הרבה יותר טובים ומקצועיים. לא מומלץ.

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏
קבל הצעה לאירוע

קבל הצעה לאירוע במסעדה

[X]
לאירוע במסעדה בהתאמה אישית- השאר פרטים ואנו נחזור אליך עם ההצעות המתאימות ביותר. השירות, כמו תמיד- חינם!
השאירו פרטים