קיש ביס – דלעת

קיש ביס – דלעת

תיאור המתכון

באדיבות השף אלרן גולדשטיין מ'המעדנייה של גולדשטיין'

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את הקמח , חמאה מלח והסוכר יחדיו עד לקבלת מרקם פירורי , מוסיפים את השמנת המתוקה בפעם אחת ולשים עד לקבלת מרקם אחיד. מרדדים את הבצק על משטח מקומח , קורצים עיגולים בגודל הרצוי המתאים לתבנית הקישים שברשותך (תבנית קישים קטנים) . מהדקים את הבצק בכל גומחה ומסירים את הבצק העודף. דוקרים את הבצק באמצעות מזלג ואופים אותו בתנור שחומים מראש ל180 מעלות כ12-15 דקות.
מקלפים וחותכים את הדלעת לקוביות בגודל 1X1 ס"מ , מאדים את הבצל ומוסיפים את קוביות הדלעת
ממשיכים באידוי עד לריכוך הדלעת .
ממלאים את הבצק שהונח בתבנית בתערובת הבצל והדלעת ומחזירים לתנור ל15 דקות בחום של 180 מעלות.

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון