Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > כריך מלכותי - שניצל נסיכת הנילוס וטפנד

כריך מלכותי - שניצל נסיכת הנילוס וטפנד

כריך מלכותי - שניצל נסיכת הנילוס וטפנד

תיאור המתכון

באדיבות חברת פריניר, דלי דג (מקבוצת נטו) והשף אלרן גולדשטיין ,"המעדנייה של גולדשטיין"

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מורחים את הטפנד על פרוסת הלחם
2.מכינים 'שניצל' מנתח נסיכת הנילוס : טובלים את דג בקמח , בביצה הטרופה ומצפים בפירורי לחם
3.מטגנים את הנסיכה משני צדדיו - עד לקבלת גוון זהוב.
4.מניחים את 'השניצל' על הממרח ומעליו מוסיפים פרוסת לחם נוספת

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון