עוגת כרובית
תיאור המתכון
באדיבות השף אלרן גולדשטיין –המעדניה של גולדשטיין
מרכיבים
- 1 ראש כרובית בגודל בינוני
- סיר מים רותחים לבישול הכרובית
- מילויי:
- 200 גרם מוצרלה מגורדת
- 200 גרם פטה מפוררת
- 200 גרם כנען
- 1 כף כמח
- 2 ביצים
אופן ההכנה
אופן הכנת המילוי:
מערבבים היטב את כול מרכיבי המילוי ומעבירים לשק זילוף.
ציפויי:
כמו לשניצל- קמח ביצה פירורי לחם רק שלביצה מכניסים כף מיונז וטורפים היטב.
אופן הכנה עוגה:
מבשלים כרובית עד אשר סכין נכנסת בקלות לחלקה התחתון.
ממלאים בעזרת שק הזילוף את הכרובית עם מסה של הגבינות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את הכרובית הממולאת בתוך קערה עם קמח מפזרים מעליה את הקמח ומנערים
ומעבירים לקערת הביצה ולאחר מיכן לפירורי הלחם.
מכניסים את הכרובית לאפייה למשך כ25-30 דקות עד הזהבה.
המתכון באדיבות
|
חנות המעדניה של גולדשטיין
לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו
הצג טלפון
053-8094859
|