Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות קרות> סביצ'ה סלמון רימונים ותפוז דם

סביצ'ה סלמון רימונים ותפוז דם

סביצ'ה סלמון רימונים ותפוז דם

תיאור המתכון

באדיבות השף אלרן גולדשטיין –המעדניה של גולדשטיין

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משטחים את הדג על צלחת שטוחה 10 דקות לפני ההגשה
2. מתבלים את הדג במלח ופלפל שחור גרוס
3. מערבבים את כול נוזלי התחמיץ ומוזגים מעל לנתחי הדגים .
4. מפזרים למעלה את עלי הכוסברה בצל הסגול.

2 כפות גרעיני רימונים לעיטור המנה + פילה של תפוז דם

המתכון באדיבות
חנות המעדניה של גולדשטיין לוי אשכול 201, צומת סביון, קרית אונו הצג טלפון