"מרכיבי הרוטב המפורסם עטויים מעטה סודיות כבד ביותר. מפרסומים זרים נוכל לציין שהם כוללים פרחי תימין, כבדי עוף, חרדל דיז'ון ושלושה שאנסונים..." מוריס פייבוש מתענג על המטבח הצרפתי של ביסטרו ויין בהרצליה פיתוח
סוף שבוע חורפי במיוחד לפנינו, אבל אנחנו לא מפחדים, כי השף צ'ארלי פדידה, השף מוטי בוחבוט, השף שאול בן אדרת והשף מיקי סויסה הביאו לנו מתכונים למרק. שיהיה חורף חם
"דג מוסר ים הוגש יחד עם סרדין קטנטן שדאג להמליח את הטעמים, נצרב ונזרק אל מי הים החדשים שבהם יחיה מעתה ועד הרגע שנסיים לסעוד אותו - רוטב לימון שום ושמן זית, שנראה כאילו שחה בו כל חייו..." ענבל גרזון, נויה, ירושלים
סוף העולם מגיע בעוד פחות מיומיים, מספרות לנו השמועות על לוח השנה של בני תרבות המאיה. אספנו בשבילכם רשימה של דברים שאתם חייבים להספיק לפני שזה קורה, אז כדאי שתמהרו
למה אנחנו אוהבים טברנות בכלל ואת טברנות בתל אביב בפרט? כי החופשה בטורקיה זה כבר לא זה, כי אנחנו אוהבים ירקות טריים, שמן זית וגבינת פטה, כי אוזו גורם לנו להסמיק, ולפעמים גם לשבור צלחת ולצעוק "יאסו!"
פאפא'ס – טרטוריה איטלקית קלאסית ליד שוק הכרמל בתל אביב - מציעה תפריט שופע פסטות תוצרת הבית, פיצות דקיקות ומטעמי ים ויבשה. ובשעת צהריים, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת, כדי שתיהנו מהחוויה האיטלקית התוססת בזול
"באנו בשביל ההמבורגרים, אז הזמנו שניים מנתח אנגוס. בשבילו עם גבינת אמנטל ובייקון ובשבילי בתוספת בצל מטוגן ופטריות..." אורלי פרש-אזולאי אוהבת את ההמבורגר האיכותי של סניף אגאדיר שבחיפה
זהו סוף השבוע השלישי של פסטיבל חמשושלים, ירושלים עדיין חוגגת את החורף, ובתי הקפה בעיר מציעים לכם ארוחות במחירים מיוחדים. בולט במיוחד הוא "תמול שלשום", שמארח במוצאי שבת את המופע "העולם מצחיק אז צוחקים"
בעבר, האטרקציה העיקרית של רחוב בן שטח בירושלים הייתה הבניין של ביטוח לאומי. אולם כיום מדובר במדרחוב שיקי, שבו לא מן הנמנע שתיתקלו בנגני ג'אז, כששולחנות עטויי מפות וכוסות יין של מסעדות פזורים מכל עבר
מסעדה חדשה: מטעים הוא בית קפה-מסעדה שנפתח באחרונה בין זיכרון יעקב לבנימינה: תפריט חלבי וכשר, העסקת בני נוער, חללים יוקרתיים המיועדים לישיבות, סדנאות ופגישות עסקים. כל זה בתוך גני רמת הנדיב הקסומים
פסטו – מסעדה איטלקית משפחתית בחיפה – מציעה לכם הזדמנות מצוינת ללמד את הילדים את כל מה שאתם יודעים על פסטה. זאת ועוד: בימים א'-ו' בשעות 11:30-17:30 מוצעים 25% הנחה על כל התפריט בישיבה במסעדה. חנוכה שמח
יום יום חג? לא אצלנו. אצלנו חנוכה מגיע רק פעם בשנה ולכן במקום לתת לכם ארבעה מתכונים ללביבות, אספנו שמונה – לביבה לכל נר. אז איך אתם אוהבים אותן? בריאות? עם בטטה? צימוקים? דגים? בכל מקרה, יהיה טעים
חג החנוכה מגיע אל המסעדות, שתופסות את ההזדמנות בשתי ידיים משומנות היטב. אז מה יש לנו השנה? המון שרימפס בבר פירות הים אושן, ספינג' אצל גואטה, לביבות לטיניות בקאסה נובה, גולאב ג'מון באינדירה, וסופגניות תפוז בסופיה
ירושלים לא מפסיקה להפתיע עם חוויות חמשושלים אותנטיות ומיוחדות. הפעם נמליץ לכם על הסיורים המודרכים החווייתיים של "ירושלמית" שיוצאים בשישי ובשבת, על שוק האיכרים והאמנים במושבה הגרמנית, ועל מסעדות, כמובן
אז חג החנוכה בפתח, ויותר מדמי חנוכה מעניינות אותנו הסופגניות. חמדה עוגות מככבת גם השנה עם סופגניות בטעמים מפנקים, רשת קיורטוש מפתיעה עם סופגניות מרגריטה, ובלחם ארטיזן, שימו לב, מכינים לכם סופגניות אפויות
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול
מסעדת השף ערמונים שבכניסה למושב סגולה מתהדרת בחלל מעוצב ובצמחייה עשירה. המטבח מגיש מאכלים ים תיכוניים בדמות מנות טריות ומדויקות, המוכנות מחומרי גלם מקומיים משובחים. לשעת צהריים – ארוחה עסקית משתלמת
השף ניר דגן למסעדת קאסה נובה שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, השף מוטי בוחבוט של סופיה בירושלים כבר מוכן לחנוכה עם סופגניות מיוחדות, והשף בצלאל אליאב של שלו ביער מחכה לכם עם מרקים חורפיים. חדשות חורף מהמסעדות
אקלקטיקה איטליאנה בסוף רעננה: מוריס פייבוש תוהה על קנקנו של המלצר הארצישראלי לאורכה של סעודה מרחיבת לב במסעדת אלפרדו בעיר
פסטיבל חמשושלים שיוצא הערב לדרך פותח בפני הקהל הרחב בערך את כל מה שיש לירושלים להציע: מוסדות תרבות ואמנות, מוזיאונים, תיאטראות ושאר אטרקציות. אנחנו מצדנו ריכזנו הרבה מסעדות בירושלים שמציעות לכם מחירים מיוחדים
שפרה צח על פסטיבל "טעם כנרת" שיחגוג בחנוכה את שנתו השמינית: סיפורי אהבה שנשזרים במעדניות, במסעדות, בסדנאות ובסיורים. כל זה יקרה לאורך השבוע של חג החנוכה (6-16 בדצמבר) הבא עלינו לטובה. תיהנו
"מסעדות בסגנון מזרחי וערבי יש הרבה, אבל מעטות מצליחות להגיע לרמה שבה ניכרים המחשבה, הזמן, המגע האישי והיד המדויקת על התבלינים, בניגוד לפס הייצור הנפוץ..." שירי שקד מבקרת במסעדת חוראן שבחורפיש
גם בחורף הקר, קדירות בשר ותבשילי שמנת אינם גזירת גורל. בשביל הטבעונים שביניכם, בשביל המארחים שביניכם ובשביל הסקרנים שביניכם, אספנו שלושה מתכונים טבעוניים מאת שפים מובחרים, שיחממו אתכם גם בחורף. לבריאות
מסעדות שף הן אולי מצרך נדיר באזור הקריות, אבל שוקה בקריית ביאליק היא ככל הנראה אחת הטובות שבהן. לשמחתכם, לא חייבים לקרוע כאן את הכיס בשביל ארוחה טובה, אפשר להגיע גם לארוחה עסקית. בתיאבון!
הכירו את המסעדה החדשה בשכונת נווה צדק בתל אביב: 1887 – בית איטלקי - מנות קלילות, פסטה ריחנית ויין באווירה שכונתית. מארוחת ערב רומנטית לאור נרות דרך ארוחת בוקר דשנה ועד מנות קטנות לצד כוס יין