Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבה על מסעדה חדשה - פרנזו במושב בני ציון

פרנזו: חדשה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מסעדה חדשה במושב בני ציון שבשרון: פרנזו הוא ביסטרו שמציע בשעות הצהריים בלבד תפריט טוסקני מסורתי, צלילי אקורדיון וניחוחות מאפים ושמן זית. תתחדשו

פרנזו הוא מסעדה-ביסטרו טוסקנית חדשה שנפתחה לאחרונה במושב בני ציון. היא פתוחה בימים א'-ה' בשעות הצהריים בלבד 12:00-16:00, שבהן מוצע תפריט המושתת על טהרת הבישול האיטלקי-מסורתי, וכל זה באווירה כפרית עם ניחוחות טוסקנה.

המבנה המעוצב של פרנזו ממוקם בסביבת עצי גן ירוקים. בשעת צהריים מתנגנים כאן צלילי אקורדיון, ובאוויר מורגשים ניחוחות שמן זית ומאפים איטלקיים. ובקיצור הביסטרו החדש מחבר בין קולינריה איטלקית אותנטית לאווירה כפרית אותנטית.

בפרנזו משתמשים בטכניקות בישול איטלקיות, שכוללות תנור אבן עם עצי הדר, ובמטבח מכינים מתכונים מסורתיים מחומרי גלם טוסקניים מקומיים: שמן זית איטלקי טוב, עשבי תיבול מיוחדים וירקות טריים.

ומה בתפריט? מנות עסקית במחירים משתנים: 69 / 89 / 109 ₪, שכוללות לחם טוסקני, מנה ראשונה (Primo) ועיקריות (Secondo).

בראשונות:

פטוצ'יני זוקיני, פנאצלה (סלט ירקות טוסקני), סלט פרנזו, סינטה מעושנת, ברוסקטת אנטי פסטי.

בעיקריות:

פילה דג עם ניוקי, רביולי ארטישוק עם ראגו פטריות, קדירת קציצות טלה – 69 ₪ בעסקית

סקלופיני – סינטה בציפוי פריך, מוגש עם פירה בטטה – 89 ₪ בעסקית

אנטרקוט מיושן וצלוי על הגריל – 109 ₪ בעסקית

ועוד בפרנזו, קינוחים איטלקיים מסורתיים עם חידושים: פנקוטה שלושת הצבעים, לדוגמה, היא פנקוטת קוקוס אלכוהולית שמלווה בקולי פטל, פיסטוק וקרם פסיפלורה.

בתיאבון.

צילום: איל קרן