משנת 2009 משפיעה מסעדת גוסטו על שיח האוכל האיטלקי בתל אביב. דרך הפיצה הדקה פורצת הדרך אל הפסטה הטרייה "פסטה פרסקה" הנעשית במקום מהחומרים הטובים ביותר ועד מגוון מנות וספיישלים מפתיעים וחדשניים. השף מגיש מנות המשלבות בין המטבח האיטלקי המסורתי לבין המטבח המודרני והיצירתי. באיטלקית GUSTO משמעותו טעם! המטרה של גוסטו להביא את טעם ההנאה האיטלקי לאורחים. 20% הנחה על כל התפריט בימים א'-ה' בין השעות 12:00-17:00.
29/01/2014
"אינבולטיני חצילים שהיא מנה של גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים ומונחות ברוטב עגבניות עוקצני, וסלט ג...
17/01/2013
"אני לא מתעייף מלהגיד את זה – הריזוטו והצאצא הממזרי שלו, הארנצ'יני, הם מצב הצבירה הנעלה ביותר שאורז ...
19/12/2012
סוף העולם מגיע בעוד פחות מיומיים, מספרות לנו השמועות על לוח השנה של בני תרבות המאיה. אספנו בשבילכם ר...
29/06/2012
האם מסתמן קיץ של מחאה חברתית? נראה שאי אפשר לקבוע בוודאות. מה שכן צריך לעשות זה להיות מוכנים, על כל ...
22/03/2012
נכון, לא קשה למצוא בתל אביב פיצריות-ברירת-מחדל, שמוכרות משולש בשמונה שקלים בעמידה, שבהן מומלץ תמיד ל...
19/12/2011
"ויחד אתם מציגה תפריט פיצות ייחודי, שמבוסס על הבצק ועל רוטב העגבניות המהולל של גוסטו בשילוב תערובת ג...
04/11/2011
אפשר לשים בו הכול – מעגבנייה ומלפפון דרך עוף, קרוטונים, פרמזן, סלק חי ואגס – ואפשר גם לערבב את הכול ...
19/09/2011
פפרדלה, חונק כמרים, גורגונזולה, בולונז, ניוקי, ריבוליטה, קנלוני, לזניה, בזיליקום, פיצה, סרדינים, פנה...
08/07/2011
לא רק מותגים: את תוספת הפיצה המרשימה בעולם מצאנו בחופי אוסטרליה לפני כעשור. אז לראשונה נטעמה במחוזות...
25/03/2011
על פיצה אפשר לשים הכול. מתחילים בזיתים, עוברים דרך עוף, אננס ואספרגוס ומי יודע עד לאן נגיע. אבל מה ש...
17/02/2011
"אלו שלו, מתברר, כוללות גם שלוש שנים בטורינו, שם התאהב באוכל האיטלקי. אבל זה של גוסטו, כך אמר, אפילו...
14/01/2011
מנות דגל איטלקיות קלאסיות הן דבר שבשגרה בשבילנו. רוב הימים שלנו אינם עוברים בלי לפחות פסטה או פיצה א...
06/08/2010
ולכל מי שעייף וכבר אין לו כוח לצאת מהבית, גם לא בשביל לאכול, ולכל מי שעסוק וכבר אין לו זמן לצאת מהבי...
14/05/2010
כשחג השבועות בפתח מפליאים כולם בפלפולים קולינריים ובמתכונים מיוחדים למאכלי חלב לסוגיהם. אולם למול עי...
08/04/2010
עכשיו, כשכבר עבר חג הפסח וכשאבק המצות מאחורינו, הגיע האביב ואתו השמש ששוקעת מאוחר בערב, מנות קלות במ...
04/03/2010
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם ...
25/02/2010
"מעל בצק דק, פריך ולא שומני מתנוססת תפארתה של הג'מבון קווי – שינקן, פרמזן, זיתי טאסוס וחלמון ביצה, ש...
20/11/2008
''משולש אחרי משולש של שלמות הוציאו מאיתנו קריאות התפעלות ואנחות תענוג. בשם כל הקדושים, אלוהי המוצרלה...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק