במושב עזריאל בשרון פעמים בשבוע בימי שלישי וחמישי בחצר של TASTE FROM THE WEST - חוויה קרניבורית הכוללת מבחר של נתחים מן המעשנה הנפרסים במקום ומוגשים לצלחת שלכם.
ארוחת השבוע במתחם השוק בכפר סבא במסעדת זואי. מסעדה יוונית שתגרום לכם להרגיש ביוון מבלי להחתים דרכון.
פיפו פלייס הוא בית קפה חלבי, קייטרינג חלבי ומאפיית בוטיק המתמחה בלחמים מיוחדים ואיכותיים העשויים במקום בעבודת יד בשיטות מסורתיות העוברות מדור לדור.
ביקרנו ב״לורנץ ומינץ״, פנינה קולינרית והיסטורית״ הממוקמת באחד המקומות היפים בעיר, נווה צדק. השכונה ההיסטורית שהוקמה בסוף המאה ה-19 מכילה בתוכה אוצרות ופניני תרבות שמספרים את סיפורה של המושבה ״תל אביב״.
גיא סופר מגיע לפטריקס פתח תקווה ונהנה מניקוי ראש, מבחר אלכוהול טוב ותפריט כשר ומפתה.
כרמית אופק נהנתה מחוויית דגים מושלמת בדרבי בר דגים רמת אביב.
ספורטס בר אמיתי זה לא מה שהכרתם עד היום.
ענבל לורן גילתה ביסטרו-מאפיה בפתח תקוה, שבשביל הפיצות והקינוחים שלה שווה לצאת מתל אביב.
"הבשר שנצלה בדיוק מושלם היה עסיסי בטירוף, הורגש בכל ביס, וביחד עם הלחמנייה הנהדרת וכל המרכיבים יצר פיצוץ מושלם של טעמים בפה".
שתי חברות ותיקות יצאו לזמן איכות משותף ביאן יאן החיפאית, וזכו לחווייה נוסטלגית במיוחד ולסיפור אישי מרתק.
"מה שאנחנו עושים ערב אחד, ב-2C הוא המוטו לכל השנה: לקחת את המוכר והאהוב, ואז להקפיץ אותו למעלה עוד כמה דרגות". שפרה צח והבנזוג יוצאים לחגוג ולנטיין ומגלים שגם את השיגרה אפשר לקחת גבוה.
אז איפה אוכלים באיירפורט סיטי? גיא סופר זמרני מצא אופציה חלבית, כשרה, שנותנת תמורה מצוינת למחיר.
שפרה צח מתחילה את השנה החדשה קצת בדיליי, אבל "לה ואקה לוקה" מרימה לה חגיגה.
אתם מסתובבים בקניון גבעתיים, כל כך רעבים… הרגע יצאתם מסרט, אולי סיימתם מסע שופינג מהיר ועצבני. תגיעו לקומה 3. שם, ליד הקולנוע, תמצאו את מסעדת BLACK בורגר של השף צחי בוקששתר.
כשכל המדינה מתעסקת בשאלת בחירות-כן-או-לא, אנחנו עושים את הבחירות שלנו. ובכל הנוגע אליהן, "אריא" יוצאת המנצחת בגדול.
גיא סופר מגיע לגדרה בשביל ליהנות ב-ABERTO, מסעדת שף ים תיכונית בניצוחו של השף אסף שטרן.
אחרי החגים ולפני הגשמים, רגע לפני החזרה לשיגרה, יצאנו למסע קולינרי קצר באיסטנבול, במטרה קצת לטייל, קצת לנוח והרבה לאכול. כי אם יש מטבח ששווה לנסוע במיוחד בשבילו זה המטבח הטורקי, על תבשיליו, תבליניו וטעמיו המיוחדים.
ביום שרבי של הסתיו הישראלי, נסענו בדרך הציורית והמפותלת של כבישי הכרמל לדליית אל כרמל. הזמנתי איש יקר לשיחה ונהננו מזמן איכות וקולינריה ועל כך בכתבה הבאה.
בצהריי היום, כששמש קייצית נעימה מעל ראשנו והתיאבון שלנו בשיאו, שמנו פעמינו לכיוון רחוב הברזל 32 למסעדת יוסף השוכנת ברמת החייל.
יונתן שטרנברג נוסע לסינמה סיטי בראשון לציון ולמרות הסקפטיות הראשונית, הוא שמח לגלות מסעדה "רצינית" עם אוכל טוב ומוקפד ואפילו הופעות. לא מה שהייתם מצפים מקניון שהאטרקציה העיקרית שלה היא אולם קולנוע ומיצג דינוזאורים ענק אבל אם אוכל טעין, לא מתווכחים
יובל בלנקובסקי יצא לבדוק האם יש דגים בירושלים, וחזר ממסעדת דולפין ים עם תשובה ברורה – יש מסעדת דגים נהדרת בירושלים.
ענבל לורן ביקרה במרקש, מסעדה מרוקאית אותנטית כשרה, בטיילת של נתניה ליד מפל מים מרהיב.
ענבל לורן יצאה לבדוק איך מכינים את האוכל שהיא מכירה מהבית במסעדת באבא יאגא, וטעמה שלל מנות רוסיות נפלאות ונאמנות למקור.
אם אתם מעוניינים באוכל ישראלי אותנטי וכשר עם טוויסט עדכני, אתניקה בהרצליה היא המקום בשבילכם.
ליאור פנחסי יצא לדייט ראשון במסעדת שלושת הקצבים הנתנייתית ונהנה מסלטים איכותיים ובעיקר מאחד הנתחים הטובים ביותר שטעם בחייו.