''ראשון הגיע המבורגר, עשוי מדיום, עסיסי יותר מכפי שטעמתי בימי. אין שום מקום לספק: לפרה הזו, לא מזמן, היה דופק...''. ניר בר לב הגשים פנטזיה גברית נושנה, ויצא לערב של כיף בסניף הראשון בארץ של רשת המסעדות הוטרס
תפריט יינות ישראליים חדש במסעדת ננה; וודקה p.i.n.k. החדשה, הכוללת גם קפאין וגוארנה; סיורי יין בגליל; מדריך רוגוב ליינות; יינות שיכר בטעמים מופרעים; וגם בירה אחת, שמיוצרת באותו תהליך כמו שמפניה. חדשות האלכוהול
''ספיישל הבריאות שלי, מוחיטו ג'ינג'ר, לא נמצא בתפריט הרשמי, אבל אפשר לבקש אותו. זה היה המוחיטו הכי טוב ששתיתי בחיים, נקודה...''. יום אחרי הביקור בסמית', החלים נדב אבידן במפתיע משפעת. האם התגלתה תרופת קסם חדשה?
בירה היא לא סתם משקה אלכוהולי – היא תופעה חברתית. פונדק רמון, לרשת מלונות ישרוטל, משיק את פסטיבל הבירה הראשון שלו, הכולל הרצאות על בירה, סדנאות בישול בבירה, הכרת מבשלות אקזוטיות ועוד. הכל סובב סביב משקה החיים
''סמיקלאוס היא בירה המיוצרת ביום אחד בשנה בלבד. יש לה ארומה מתקתקה-חריפה, אבל אל תטעו בה - אחרי חצי בקבוק, גם אתם תדמיינו שאתם בעליית גג בבלגיה...''. ניר בר-לב (היק-היק), נחשף לבירות חדשות (היק) בנורמה ג'ין
יעל עופר לקחה חלק באירוע טעימות של יקב דלתון, שמעה מייננית היקב נעמה מועלם על תהליך הכנת היין ועל חידושים ביקב, וטעמה יינות משנים שונות בסדרת רזרב המובחרת, המוכנים מזני קברנה סוביניון, שרדונה ומרלו. היה סחרחר
''המשכנו במסע האלכוהול: יובל החל לגלות סימני חולשה, ולקח לעצמו רק בירה. אני הסכמתי להפתיע את עצמי, והלכתי על I.R.A, קוקטייל הבית הסודי של המקום...''. נדב אבידן מנסה לשחזר רשמים מהביקור בפאב האירי שמרוק
''בעוד אני מקשיב לסיפורי קרב של אלון, עמית הגיע אלינו עם בקבוק של יין הבית, קברנה סוביניון לואיס פיליפה, אי שם מצ'ילה הרחוקה...''. שי וקנין וחברו עברו בבר-מסעדה פרויד טיפול זוגי מפנק. במובן המצ'ואיסטי של המילה
''בעודי לוגם את כוס הבירה השנייה שלי, התמקמו צלחות ביני לבין זוגתי. נאצ'וס ברוטב סלסה וגוואקמולי היא מנה פשוטה, טעימה, שהולכת נהדר עם המשקה...''. ניר בר-לב צלל למעיינות הבירה של הפאב האירי אוקונור בראשל''צ
''התנפלנו על מנה של ספיישל חצילון, מבושמים מהבחירה המצוינת (שלי...). בין נגיסה לנגיסה לגמנו יין מרקיז דה קסטיליה אדום ועוקצני...''. אחרי שנים של הבטחות לעצמו, דניאל רום סוף סוף קיים, ויצא לאכול בבר-מסעדה מיתוס
''מתוך 18 סוגי בירה בחבית שהציעו לנו. בסוף בחרנו בסטלה ובבירה ביטר אנגלית. הבירות הוגשו בסגנון האנגלי – בטמפרטורת החדר, והיו טעימות ומרוות...''. תמר איתן מצאה בפאב המנקיז באילת ריגושים לחוש הטעם, השמיעה והראייה
גיל שצברג הוא היינן הראשי החדש של יקב רקנאטי, רשת Black Bar 'n' Burger משיקה שמונה קוקטיילים חדשים, ועל המדפים עולות שתי וודקות חדשות – אחת בטעם קפה, ואחת בעלת השפעה של משקה אנרגטי. חדשות האלכוהול
''ובאווירה כזו, הגיעו לשולחן הבשרים, בצלחות עמוסות, והכל מוכן לשוב ולהתמלא לדרישתנו, מה שקרה די מהר - ככה זה, כשטעים, מבקשים עוד, כמו במטבח של אמא....''. נדב אבידן מצא לעצמו כמה זוגות של הורים אלטרנטיביים בבית היין
''אנחנו מתיישבות על הבר. לכוסותינו נמזג קאווה – יין מבעבע ספרדי בסגנון שמפניה, עדין, טעים וחמצמץ..''. הטרקלין, על מגוון האלכוהול הייחודי שלו והאוכל המעולה, היווה את הרקע המושלם לאיחוד של מיכל זמרני עם חברה ותיקה
''וכך התחיל מסע האלכוהול - בשבילי קמפרי הדרים, ולאייל רזי קולינס. שניהם מעולים, שניהם נגמרו די בקלות...''. נדב אבידן חיפש מקום עם אוכל טוב, הרבה אלכוהול ואווירה מצוינת לחגוג בו יומולדת לחבר. הפתרון: לוקאס, בר מסעדה
''לטעמי האישי ערבה ביותר שמפנית הדגל של בית ''מואט ושנדו'' (ברוט אמפריאל), שטעמה יבש מאוד, מאוזן וקלאסי...''. שפרה צח יצאה בראש סחרחר מערב טעימות שמפניה במרכז המשקאות החדש של חינאווי, בת''א
''לאט לאט, כמו הוויסקי בגרונו של אדם, כך נימוחה לה גם העצבות ממני והלאה, ותחושה של רוגע בשילוב עם סוג של מבסוטיות החלה להשתלט עלי....''. נועה שחר הצליחה להשתחרר מהעצבות שתקפה אותה בבר דה רוק התל אביבי
''נתח הפילה היה ללא ספק המלך של הערב. הנתח היה עסיסי ורך, עשוי בדרגת מדיום, צרוב בפסי גריל שחורים, שהעניקו לו ארומת עישון נהדרת...''. דניאל רום התרווח בסלון של בר-מסעדה קולוני, והרגיש שמיצה את החוויה הירושלמית
מה ההבדל בין יין מוגז ליין מבעבע, מהי טמפרטורת החדר האידיאלית, מדוע פוקקים את הבקבוקים בפקק שעם, מהי אותה תחושת עפיצות המתקבלת בשתיית יין, ומיהו בדיוק הסומלייה. חיים גן, איש הענבים, מגיש: מילון יינות מ-א' עד ת'.
''בין שירת הזמרת לצלילי הגיטרה החשמלית נהניתי ממשקה המרטיני האהוב עלי, בחיזוק קל של סאוור, שהפך אותו לכייפי בעליל...''. קרן ויזנר ביקרה בקרסון בר ביפו, על הופעותיו החיות ואווירתו המיוחדת, והרגישה כמו במערב הפרוע
''הברמן החביב החליט להסתכן ולהפכני לשפן ניסיונות, ומזג לכוסי קוקטייל משוגע שכלל ג'ין, פסיפלורה טרייה וטובורג...''. קרן ויזנר גילתה חווית קניות מסוג אחר בקובי'ס, בר עם מגוון של אלכוהול והופעות, בלב מתחם טיב טעם בראשל''צ
ב-8-4 בנובמבר תתקיים באילת תחרות היין הבינלאומית טרה-וינו, הנערכת בחסות ארגון היין המוביל בעולם, OIV. באתר 2eat תוכלו למצוא את כל הפרטים והעדכונים החמים ביותר מהתחרות, ומהסופ''ש הנלווה לה, פסטיבל חווית היין
''פתחנו עם בירה בשבילי וקריק אפרסק בשבילה. אחרי כמה לגימות היינו מוכנים לטרוף. חגיגת 8 משולשי טורטיה הונחה על שולחננו ונאכלה בהנאה עד כלות...''. דניאל רום התנער מחיי הבורגנות המנומנמים בפאב האוקונור שבראשל''צ
''פתחנו את הערב עם מוחיטו ליצ'י וקוקטייל פינק. שניהם היו מעולים, והבנו שגם כאלו משקאות צריך לדעת להכין...''. נדב אבידן גילה בכפר סבא את הבלגו בר, שמגדיר מחדש את המילה ''שכונתי'', וששווה להגיע בשבילו מתל אביב
''תכנן הבשרני והרך של צדפות קוקי סן ז'אק משובחות נמשח בחמאת סרטנים והונח על קרם דלעת מצויין. נוצרה מנה מעולה ומלאת טעמים שהותירה עלי רושם עז..''. אדווה גן סתיו שתתה כמו שצריך, לצד אוכל אלוהי, בברקרולה בכפר סבא