מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > ברים, יין ואלכוהול > ברים ופאבים> להגשים פנטזיה בהוטרס

להגשים פנטזיה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

''ראשון הגיע המבורגר, עשוי מדיום, עסיסי יותר מכפי שטעמתי בימי. אין שום מקום לספק: לפרה הזו, לא מזמן, היה דופק...''. ניר בר לב הגשים פנטזיה גברית נושנה, ויצא לערב של כיף בסניף הראשון בארץ של רשת המסעדות הוטרס

בשנים האחרונות לקחתי החלטה: בגיל 25 אני מתחיל להגשים את כל החלומות שלי, ויפה שעה אחת קודם. אחד מהם, ספציפי מאוד, קשור בבילוי במקום כייפי עם אוכל טוב, אווירה מחשמלת ומלצריות יפהפיות, כמיטב המסורת של דוד סאם. במסגרת הגשמת המאווים נטלתי את בן דודי עב הכרס, כי פנטזיות מגשימים בזוגות, ויחדיו נכנסנו, בחרדת קודש, אל אחת מפסגות הפנטזיה של בני המין הגברי: הסניף הראשון בארץ של רשת המסעדות האמריקנית הוטרס, אשר ממוקמת בנתניה.

הוטרס היא מסעדה בסגנון דיינר אמריקני-ישראלי, אשר מביא את כל הטעמים האמריקניים של רשת הוטרס בגוון ישראלי. המקום מעוצב לעילא ולעילא, מרהיב, חדשני ומזמין. מכל מקום במסעדה ישנה נקודה המשקיפה על כמה מסכי טלוויזיה במקביל, בהם משודרים אירועי ספורט מרכזיים. שיחה קצרה עם בעלי המקום הבהירה לי שלא מדובר בפנטזיה שלי בלבד, ושהקמת המסעדה הייתה גם הפנטזיה הנצחית שלהם, לאחר שביקרו מספר רב של פעמים במסעדות הרשת בארה''ב. אם לומר את האמת, בכל פינה ופינה של המקום ניכרת האהבה שהם השקיעו, הוכחה ניצחת לכך שמדובר בחלום שהפך למפעל חיים.

את המרשם להגשמת החלק הקולינארי של הפנטזיה הגישה לנו מלצרית אדיבה, אשר העניקה לנו לכל אורך הארוחה שירות אדיב ומיוחד, תוך אינטראקציה ממשית, שכללה ישיבה לידינו ושיחה על כל מנה ומנה, ועל החיים בכלל. בכדי להנעים את הזמן ולפנק קצת את הבטן המקרקרת, השיחה נוהלה על שני חצאים של בירה גלדסטאר. אחד לי ואח לבן דודי.

בזו אחר זו הגיעו מנות הפתיחה. הראשונה הייתה טבעות בצל במרקם פריך, בצורה בלתי רגילה ובליווי מטבלים נעימים ומעניינים. השנייה - קסדייה, בצק טורטיה מרופד בגבינה עשירה, מלווה ברצועות חזה עוף ובתיבול הסודי של הוטרס, ומוגש לצד רוטב סלסה ושמנת חמוצה, אשר האדירו את טעמה של המנה והדגישו אותו. את הטרילוגיה הזו השלימה מנה מרגשת ומשמינה כאחד (כי אף אחד לא הולך למקום כזה במטרה לפצח פריכיות אורז): מקלות מוצרלה בציפוי פריך. אני באמת לא יודע מה אפשר להוסיף על מנה שכזו. עם בחירה כזו לא ניתן להיכשל.

בכדי לרענן את החיך לאחר המנות הראשונות, לגמנו מרגריטה קפואה בטעם לימון, וכיאה לשני גברים רכים, עדינים ורגישים, הזמנו שלוש עיקריות (אני יודע שאני רק משמין בעבודה הזו, אבל לפחות אני מאושר). ראשון הגיע המבורגר, עשוי מדיום, עסיסי יותר מכפי שטעמתי בימי. אין שום מקום לספק: לפרה הזו, לא מזמן, היה דופק. בהמלצת המלצרית החביבה לא שילבתי הפעם גבינה במנה, ובמקומה הונחו על הקציצה ממרח גוואקמולי וביצת עין, שביחד יצרו שילוב מנצח.
מנה נוספת, פילי עוף, גרמה לנו לחוש בכל ביס וביס בטעמה של פילדלפיה. היו שם רצועות עוף, שהלכו שלובות עם ירקות טריים ומוקפצים, וגבינה מובחרת איחדה את כל הטעמים למקשה אחת. יש מנות שאין סיבה לפתח עליהן את הדיון. מה יכול להיות רע, כאשר כל כך הרבה מוצרים טריים ורעננים נכנסים לתוך כריך טוב.
הכנפיים של הוטרס, המנה השלישית שלקחנו, מגיעות, בדומה לעופות עצמם, בלהקות של 10, 20 ו 50 יחידות. אני בחרתי בעשרים, אשר הגיעו מצופות בבלילה הסודית של רשת הוטרס העולמית, אשר איש, כולל בעלי הזיכיון בישראל, לא מודע למרכיביה. כמו כן, מגיעות הכנפיים בחמש דרגות חריפות שונות, ואני בחנתי מדגם מייצג של ארבע כנפיים מכל דרגת חריפות (וכן, הרבה כוסות מים היו שם). אני מתחייב כאן, בשורות אלה, שאיש מכם לא אכל מימיו כנפיים כל כך טעימות - כי מי בכלל חשב שכנפיים יכולות להיות כל כך טובות. זו ההזדמנות לציין כי בהוטרס מתקיים אחת לשבוע ערב כנפיים, בו הכנפיים זורמות כמים במחירים מיוחדים. כנפיים אלה, בשילוב בירה צוננת, גרמו לי לרצות לראות את כל אירועי הספורט הקיימים בהוטרס, כאשר בכל רגע נתון אחוז בכנף.

אכילה של כל כך הרבה כנפיים לא העניקה לי, למרבה הצער, את היכולת לעוף, והאמת היא שאחרי כמות כזו של מזון, גם ללכת בקושי הצלחתי. אבל לקינוחים, כידוע, יש קיבה נפרדת, וגם הפעם לא אכזבתי אותה, והעמסתי אותה בפאי תפוחי עץ חם בליווי כדור גלידה. סיום הולם לארוחת שחיתות בלתי נשכחת.

זהו, פנטזיה אחת שלי כבר הגשמתי. עכשיו נשאר לי רק לסיים את התואר, לקנות פרארי ולעשות את המיליון הראשון, ואני מסודר.

הוטרס
גיבורי ישראל 17, נתניה.
09-8353736