''השניצל באל פויו מגיע עם טוויסט מפתיע – הוא מצופה בשבבי שקדים. למי שמכור לשניצלים בעיקר בשביל הציפוי (כמוני, למשל) זה טוויסט מבורך...'' אדם בר מתענג על השניצל של אל פויו ומעלה זכרונות על הקאווה הראשונה שלו
''היקב הקטן והמקסים צ'יאלג, שוכן במקום לא אטרקטיבי במיוחד- אזור התעשייה של יהוד. אבל אל חשש, הענבים מגיעים מכרמים בגליל העליון, המצויים בגובה של 800 מטר ומעלה...'' יובל בלנקובסקי מציג חידושים מרעננים לקיץ
"ה- KASTEEL ROUGE ששבתה את ליבי. זאת בירת מנזרים בלגית מדהימה בטעמה ובצבעה: יש לה גוון עמוק של דובדבן, ניחוח משכר וטעם עדין ודומיננטי גם יחד..." אדי רון מבקר בבל ווד בר בירושלים ומרגיש שהזמן עומד מלכת
''החבר'ה של מייק'ס פלייס יודעים למזוג, והבירה מגיעה עם שובל קצף שעושה נעים בשפם, ומשאיר את הבירה קרה עד שתגיע הבאה...'' אדם בר מעדכן מהשטח ''כשאתה שם, משהו באויר משדר לך שהגעת למקום עם אישיות ומסורת''
''אני מקבלת ליקר שנקרא באטר שוט, שכשמו כן הוא: בטעם סוכריית חמאה. מדובר במשקה בנות נהדר...'' עיינה גל מבקרת ב YBAR ומציינת ש''אם הברמן יודע להכין לבנות משקאות בטעם מיץ שיפילו אותן לרצפה, הרי שהוא ברמן מצוין''
''חיים גן ליווה את טעימת היינות בהסברים מרתקים ולשמחתי פתח את דבריו באמירה מרגיעה מאוד: לא צריך להיות אנין טעם כדי לדעת ליהנות מהם...'' נדב אבידן מבקר בערב המוקדש כולו לקוסקוס ויין- וכן, הם משתלבים מעולה!
''הענבים הונחו על מגשים, הוקפאו לטמפרטורה של מינוס 12 מעלות למשך חודש ואז נסחטו. בטכניקה זו החלק המימי בענב קופא ומה שנותר הוא רק מיץ מרוכז מלא סוכר...'' יובל בלנקובסקי מציג יינות מומלצים לקיץ החם
''קוקטייל טוב נמדד בשתי תכונות: אחת, ההנאה משתיית המשקה, ושתיים, הסחרחורת הקלה שתפקוד את השותה כשיקום. שתי אלו התגשמו במלואן בצ'ארלי...'' נדב אבידן יוצא מסוחרר אבל מאוד מרוצה ממסעדת צ'ארלי ביהוד
''בתפריט המעדניה וריאציות שונות על נושא הנקניקים, הגבינות והדגים הכבושים. המיקום, באמצע הדרך בין שוק לוינסקי לשוק הכרמל, מגלם הבטחה שנקבל את הטוב שמשני העולמות...'' אדם בר חוקר את בנימין ביסודיות ושב עם תובנות
''התוצאה הסופית- היין המוגמר, הוא הדבר שהכי צריך לעניין אותנו בתור צרכני יין. פה נבדלים היינות אחד מן השני, לאו דווקא בסוג הענב או איזור הגידול...'' חיים גן נותן הסבר על היינות בפסטיבל ''יין לבן על הים'', המתקיים במרינה בהרצליה
''החלטנו על רביולי בטטה ועשבי תיבול ברוטב שמנת ועל סטייק טונה אדומה על הפלנצ'ה...'' שלוש הפתעות מצפות למי שמגיע לנילי בית יין: אווירה של חו''ל, אוכל מעולה ומעל לכל יין משובח. אורלי פרש אזולאי מעדכנת מהשטח
''את מקום השוקו בקייטנה מחליף מבחר מגוון ברזי בירה: היינקן, פאולנר, Maredsous ועוד. את הלחמנייה מחליף לחם מרוקאי שנעשה במקום, חם, טעים ומוגש עם קונפי שום...'' אדם בר ממהר להירשם לקראת הקיץ לקייטנה של הלנה
בטור היין הנוכחי מציג יובל בלנקובסקי את סדרת הרזרב של יקב רקאנטי, סדרה הכוללת יינות אדומים מבציר 2006 ויינות לבנים משנת 2008, שחלקם אף נותנים תמורה מעולה למחיר. בכתבה שלפניכם, כל המידע החיוני על הסדרה החדשה
''לעיקריות בחרנו מנה אחת מתוך התפריט היפני העשיר. הפור נפל על קומבינציית סשימי, שכללה נתחים נאים (תרתי משמע!) של טונה אדומה, סלמון ודניס...'' אדם בר וידידו המסעדן מופתעים מרמת האוכל והשירות בריבר נודלס בר
''המשקה המככב במקום הוא הוודקה כמובן. אבל באונייגין לא חייבים להסתפק רק בוודקה, יש גם בר אלכוהול עשיר ומרתף יין משובח...'' יובל בלנקובסקי מספר שכשנכנסים לאונייגין בת''א, מיד מבינים שלא מדובר ב''עוד מסעדה''
''החלפנו את הבירה בכוס נדיבה של יין אדום, גולן שיאון, פשוט ויחד עם זאת עשיר בטעם. לשולחן הגיעה מחבת אדירת מימדים ובה כ - 800 גר' של בשר...'' זיו תפוז מטייל ברמת הגולן ומרגיש שהוא חייב להיפגש עם סוזנה ביסטרו בר
''הזמנו קוקטייל מנגו מרטיני וקוסמופוליטן, שניהם מעולים ומקצועיים לעילא. בינתיים, בלי שהרגשנו, התחילה במקום מסיבה. די ג'יי שמרקיד את כל האורחים, מלצרים מזמרים ועוד...'' נדב אבידן הרגיש שהגיע למקום הקיים רק בסרטים
''הקברנה סוביניון- שיראז, מהסדרה של יקב כרמל, שהופק לאחר תסיסה והשריה על הקליפות, קיבל גוון ארגמני עמוק וארומות של פטל שחור, תבלינים ושוקולד מריר...'' יובל בלנקובסקי ממשיך לעדכן על יינות חדשים ומומלצים
''קבלנו יין שאטנוף קלאסי מורכב ומגוון, בעל גוון חום אדמדם וארומות נפלאות. זהו בדיוק היין המתאים, הוא לא רק מתוק או פירותי מדי, אלא גם עדין ומשמש כמלווה מצוין לאוכל...'' יובל בלנקובסקי הגיע לחגיגות 8 השנים של אדום
''מרוב שמחה, הזמנו עוד סיבוב של קברנה ושל בני הזוג, סטלה וסטולי. בכוחות אחרונים צירפנו לשולחן גם את בלה דונה – בסיס טורט ועליו שוקולד במגוון צבעים ופקאן סיני...'' אדם בר לקח את אשת העולם הגדול לפיאנו בר בת''א
''הזמנו למנה עיקרית את המנה הצרפתית ''קוק או וה'', עוף ביין שהיה רך ועסיסי, בצבע סגלגל כהה, כמו יינות היקב של גדי....'' יובל בלנקובסקי ביקר ביקב הנס שטרנבך וזכה ליהנות משלושה דברים: מסעדה טובה, יקב משובח וטיול מהנה
''קוקטייל האגס הרחובותי של ענת היה מצוין, מדויק במינונים, והשאיר אותה מחייכת למשך כל הערב. המרטיני שלי היה מתוק ועדין מבחינה אלכוהולית...'' סזאר ביסטרו בר סיפק לנדב אבידן, ללא קושי, את כל המרכיבים לערב משובח
''טעמנו את הגרנד וין 2006, שהוא כמו הבחור שמגיע בחולצה הנכונה לאירוע הנכון. זהו יין מכובד ומאופק. חווית השתייה שלו נעימה, אלגנטית ויוקרתית...'' יובל בלנקובסקי מקדיש את הטור האישי שלו, לשני היקבים האהובים עליו במיוחד
בברוהאוס מייצרים שלושה סוגי בירות שנבדלות זו מזו בגוון, בטעם, באחוז האלכוהול, ברכיבים ובתהליך הייצור. כל אוהב בירה ימצא כאן את בת הלוויה המושלמת שלו לארוחה שבדרך...'' אדם בר גילה עולם שלם של בירות בברוהאוס
''אני לקחתי את הדובה פריזר, המבוסס בעיקר על רום. מירב, חברתי, לקחה את הסופר דובה 4X4 – משקה הבית, הכולל הרבה מאוד אלכוהול עם חמוץ מתוק, ספרייט ונענע...'' גלי בן נון וחברתה יצאו מתנדנדות, אך שמחות, מפונדק הדב