כשאת שותה, מה את אוכלת? מסעדות ושפים מציעים לכם מתכונים לסילבסטר: מנות שתוכלו להציע לחברים במסיבה, ליד האלכוהול. ולא שכחנו את ההנגאובר שיתקוף אתכם ביום ראשון – הנה הם מציעים כמה מתכונים להתמודדות קלה
כמו איקאה וסינמה סיטי, גם מותגים גדולים ומוכרים של מסעדות תל אביביות פותחים סניפים חדשים בראשון לציון. קחו לדוגמה את שגב אקספרס, דיקסי ורק בשר, שמתחילות להציע לתושבי העיר והסביבה אלטרנטיבת בילוי ליד הבית
פולה במושבה היא בית קפה נעים ואלגנטי בנס ציונה, שמציע שירות איכותי ומנות מצוינות. מארוחות בוקר עשירות דרך סלטים טריים וכריכים ועד מנות גריל, מנות ביתיות וקינוחים שנעשים במקום. ובשעת צהריים – ארוחה עסקית משתלמת
אספנו בשבילכם ארבע המלצות למסעדות טובות בארץ, כדי שתוכלו להתגאות בפני אורחים מחו"ל ואולי גם לקחת אותם לארוחת הדגמה. הרברט סמואל, דלאל, טוטו והלנה מציעות דיוק בבשר, בפירות ים, בעיצוב ובנוף, ולנו יש ארץ נהדרת
מ-DJ ועד קאווה, מהופעת הפתעה ועד זיקוקים. מה שבטוח זה שהמסעדות הפאבים והברים חוגגים את בוא השנה האזרחית החדשה עם הרבה שמחה ואלכוהול. אספנו בשבילכם כמה הצעות, כדי שהשנה תוכלו לצאת מהבית בליל הסילבסטר
כבר הדלקנו שני נרות ויש עוד המון זמן לסופגניות ולשאר מאכלים שמנוניים. מירור בר בירושלים מציע תפריט חנוכה מיוחד שכולל 8 מנות ב-88 ₪ ובמסעדת קונפי שבחיפה מחלקים לכם ספינג' קלאסי, וזה עוד לפני שמוציאים את המטוגנים
אנחנו מקבלים את השנה האזרחית החדשה עם ארוחות שחיתות במסעדות, אף על פי שבינינו, מי באמת צריך תירוץ כדי לחגוג במסעדה. אז מתחילים עם שמפניה, עוברים למנה הראשונה וממשיכים עד לחמישית, מקנחים ושותים עוד קצת
הצ'אנס האחרון הוא פונדק דרכים, בר ומסעדה, הממוקם בדרך מירושלים לים המלח. בתפריט – אוכל ישראלי טעים בהכנה עצמית – חומוס, פלאפל, אורז מגלובה, שקשוקה, בשרים על האש, סלטים ועוד. גם בבוקר וגם בצהריים – ארוחה עסקית
שנת הלימודים בעיצומה, וחלק מייצג מאתנו בוודאי מכין בכל יום ארוחת צהריים וערב לכל המשפחה. ומה עושים בימים שלא בא לנו? או כשאנחנו באמת עסוקים? אספנו בשבילכם כמה מסעדות שמציעות אוכל מוכן, שיהיה בתיאבון
מה קורה במסעדות בחנוכה? אספנו בשבילכם כמה הצעות: ממנות מיוחדות לילדים במסעדת ליליות, דרך סופגניות הודיות מיוחדות באינדירה, ספינג' מרוקאי אצל גואטה ועד לפסטיבל טעם כנרת שייערך בימי החג ויכלול פעילויות לכל המשפחה
חנוכה הוא חג הקונדיטוריות, המעדניות ובתי הקפה, שמציעים לכבוד החג סופגניות ולביבות בפרשנות אישית ומעניינת. אספנו בשבילכם כמה המלצות לסופגניות חנוכה, כי החג נמצא ממש בפתח, והשנה החלטנו שהוא יהיה מאד טעים
האירים בהחלט מחזיקים ברמת שתייה הרבה יותר גבוהה משלנו, אך למרבה המזל גם אנחנו יכולים להיות עדים לתופעה ואף לקחת בה חלק – בכל פאב אירי שנפתח גם בארץ הקודש. אספנו בשבילכם כמה המלצות לבילוי בפאב אירי – לרוויה
השיפודיה, ליד שוק מחנה יהודה בירושלים, היא אחת ממסעדות הבשר הוותיקות בעיר. הבשלנית יהודית מוציאה תחת ידיה בכל יום מנות משובחות, כשהטאבון שבעזרה מייצר פיתות עיראקיות חמות. ובשעת צהריים: ארוחה עסקית משתלמת
פסטיבל חמשושלים בעיצומו. עד סוף חודש דצמבר יימשכו אירועי התרבות והאמנות בעיר, הסיורים המודרכים יפעלו בכל הכוח, המוזיאונים ישאירו את שעריהם פתוחים גם בשעות הערב המאוחרות, ולכם יהיו המון הזדמנויות לאכול במסעדות
מסעדות ויין: ליליות ביסטרו ברעננה עם השף נעם דקרס עורכת ערב יינן שכולל מנות ממטבח השף עם יין משובח מיקב יתיר. מסעדת טאבולה מציגה את יין החודש שלה, ו-Meat and Wine, שבה אוכלים בשר ושותים יין, חושפת סטייקים חדשים
רק הסרנו את שרשרת הנייר מדופן הסוכה והחזרנו הביתה את הכלים החד פעמיים, ומיד צצו הסופגניות בכל המאפיות והקונדיטוריות באזור. ככה אנחנו, חיים מחג לחג. אבל עכשיו חנוכה מתקרב באמת, אז אספנו בשבילכם מתכונים לסופגניות
ימאטויה – ביסטרו בר יפני שבראשו ניצבת בגאון השף איה אימטני. התפריט של יאמטויה שופע מאכלים יפניים ובראשם מגוון וריאציות של סושי יצירתי ומשובח. מדי יום בשעת צהריים מוצעת כאן ארוחה עסקית משתלמת, והנה לכם הפרטים
המנות ייחודיות, השירות מכובד, המטבח צוהל וניכר שהעוסקים במלאכה עושים זאת מתוך אהבה גדולה למסעדה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שף מומלצות, כי אף אחת מהן אינה דומה לאחרת, ובכל פעם שתבואו יהיה בתפריט משהו חדש
בין אם גשום ובין אם לא, החורף הזה קר. הקונטיינר שבנמל יפו מציע לכם מנות מחממות אל מול הנמל הסוער, ומסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים מתהדרת גם היא בתפריט מיוחד לחודשי החורף הירושלמי הקרים . כדי שלא יהיה לנו קר
מי שגר דרומה מתל אביב יודע שסצינת המסעדות, הפאבים והברים ברחובות אינה מביישת את מרכז הארץ, ולכן, רק כדי שתקבלו מושג מקומי, אספנו בשבילכם כמה המלצות. והפעם התמקדנו בכאלו שיש להן דבר או שניים להגיד על בשר
פסטיבל חמשושלים, שנפתח היום, יימשך לאורך חודש דצמבר, ויביא לעיר הבירה אירועים רבים. אנחנו ממשיכים עם ההמלצות לפסטיבל, והפעם – סיורים בעיר בכלל ובשכונת מוסררה בפרט, ביקור במוזיאון יהדות איטליה ו-4 מסעדות מעולות
יש לה עיר עילית וגם תחתית, יש לה נמל ויש לה חוף, ויש לה המון מסעדות שמציעות אוכל מצוין. אספנו בשבילכם כמה מסעדות מומלצות בחיפה, לפעם הבאה שתגיעו לטיול באזור. מהחומוס ועד לקפה, מהסינטה ועד לאספרסו. חיפה, חיפה
מרבד הקסמים – היכל שלמה ירושלים היא מסעדה שמציעה אוכל ביתי, וגם מתמחה באירועים ובקייטרינג. התפריט המגוון כולל מאכלי עדות עם נגיעה תימנית-מזרחית, סלטים, מרקים ופיתות שאופים במקום. ובשעת צהריים – כמובן – ארוחה עסקית
כל סוגי הבשר שאי פעם רציתם לאכול: הפרות, הכבשים, הפרגיות, האיברים הפנימיים שלהן, וגם עוד כמה קצת פחות כשרים, לא עלינו. אתם מאלו שצריכים תוספת עם מנת הבשר שלכם, או שבעיניכם היא רק קישוט מיותר? מסעדת בשרים מומלצת