מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> מסעדות טובות בארץ - 2eat.co.il

מסעדות טובות בארץ


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

אספנו בשבילכם ארבע המלצות למסעדות טובות בארץ, כדי שתוכלו להתגאות בפני אורחים מחו"ל ואולי גם לקחת אותם לארוחת הדגמה. הרברט סמואל, דלאל, טוטו והלנה מציעות דיוק בבשר, בפירות ים, בעיצוב ובנוף, ולנו יש ארץ נהדרת

הרברט סמואל בתל אביב


מסעדת הרברט סמואל, מהמסעדות הטובות בתל אביב, שוכנת בטיילת ממש מול הים, כאן מציע השף יונתן רושפלד יצירתיות קולינרית. בתפריט של הרברט סמואל מנות ראשונות צבעוניות שניתן להזמין גם כמנות טאפאס ולהרכיב ארוחה, לצד יינות משובחים מהארץ ומהעולם. האווירה ים תיכונית עם בר האוכל שניצב במרכז המסעדה ונוף הים שנשקף מן החלונות. את המנות במטבח של יונתן רושפלד מרכיבים חומרי גלם טריים כאספרגוסים, שמני זית, דגי ים, טלאים מרמת הגולן, פירות טריים ושוקולד של חברת ורונה.

דלאל תל אביב


לא רק שמסעדת דלאל היא פנינה של יופי באחת השכונות היפהפיות בארץ, היא גם מציעה תפריט מהודר ממטבחו של השף גולן גורפינקל. המדובר בארוחת ערב אלגנטית באחת המסעדות הטובות בתל אביב, של מנות מדויקות של מטעמים ים-תיכוניים – בשר, דגים, פירות ים, פסטות ושפע של טעמים. מכל זה נהנים הסועדים בכמה חללים המעוצבים באקלקטיות אלגנטית וחמימה. בין המנות ממטבחו של השף גולן גורפינקל תוכלו למצוא ארטישוקים צלויים עם ויניגרט זרעי עגבניות וצ'ימיצ'ורי; ריזוטו סרטנים כחולים וקפוצ'ינו שומר וגם קינוחים יצירתיים לא פחות.

טוטו בתל אביב


השף ירון שלו מנהיג את מסעדת טוטו המבוקשת, שנחשבת לאחת המסעדות הטובות בארץ, ומציג תפריט מהודק שכולל מעט מנות לכל קטגוריה, כל אחת מהן מחושבת עד לפרט האחרון. ביניהן תוכלו למצוא טורטליני זנב שור (שבושל בבישול ארוך), ניוקי ערמונים מפורסם, אנטרקוט על העצם שמוכן מבשר המיושן במקום ברוטב ציר בקר מצומצם ויין אדום ואחרות. תפריט היינות של טוטו הוא מכובד ומותאם למנות המוגשות – שמפניה ושאר מבעבעים ויינות ישראליים, כמו גם מאיטליה, מצרפת ומספרד.

הלנה בנמל קיסריה


מסעדת הלנה שבנמל קיסריה, גם היא נחשבת אחת המסעדות הטובות בארץ, טובלת בנוף ים מרהיב וצופה אל העתיקות המשוחזרות של קיסריה. השף עמוס שיאון מפליא לנגן כאן על תפריט משובח של דגים, פירות ים ובשרים ומשתמש בחומרי גלם מקומיים תוך קבלת השראה ממטבחים אחרים. כך תמצאו בתפריט של שיאון מנה של דגי ים קטנים המטוגנים עד פריכות ומוגשים על סלט עגבניות מהאש; דניס בגריל עם גרטאן תפוחי אדמה המוגש לצד סחוג רשד; שרימפס בלימון כבוש, חמאה, פטרוזיליה ואספרגוס, ולצד אלו – יינות ממרתף השף.