Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > חדשות ואירועים> כתבה על תפריט חורף במסעדות

תפריט חורף במסעדות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בין אם גשום ובין אם לא, החורף הזה קר. הקונטיינר שבנמל יפו מציע לכם מנות מחממות אל מול הנמל הסוער, ומסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים מתהדרת גם היא בתפריט מיוחד לחודשי החורף הירושלמי הקרים . כדי שלא יהיה לנו קר

הקונטיינר בנמל יפו

השף וינס מוסטר מהקונטיינר שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, שכולל מנות מחממות כמו מרק אירופי חם של כרישה, תפוחי אדמה ושמנת ומרק גולש עם בייקון, כרישה, תפוחי אדמה ונתח בקר משובח. עוד בתפריט: פסטות בעבודת יד וחריימה פוטנסקה עם בורי, עגבניות, פלפלים חריפים וזיתי קלמטה.
ועוד דרכים להתחמם בקונטיינר: לאורך כל החורף יתארחו במקום הופעות חיות שהכניסה אליהן חופשית (הערב, חמישי, יופיע הרכב הקולקטיב ), ולצדן - תנורי עצים מחממים ונמל יפו הסוער והשמח בחלונות.

מסעדת סופיה במלון ענבל בירושלים

מוטי בוחבוט, השף הראשי של מלון מלון ענבל ומסעדת סופיה בירושלים, הכין לכבוד החורף תפריטים מגוונים שמותאמים לחודשי הקור בירושלים. ביניהם - מרקים מקוריים כמו מרק בטטה בארומת מנגו, ומנות מסורתיות להרגשה ביתית מחממת: צלע טלה ברוטב יין אדום; ריזוטו פטריות; מח עצם המונח על מצע ברוסקטה ומעוטר בעגבניית שרי קלויה ובפלח לפת טרי; פילה דג ברמונדי צרוב במעטה קשקשי תפוח אדמה ברוטב זעפרן.

לצד המנות המסורתיות גם מנות בניחוח בינלאומי, שהולמות את השהייה בבית המלון.