גם בתל אביב, מתברר, לא כל כך קל למצוא מסעדות שפתוחות בשבת. זאת אומרת, עד עכשיו זה לא היה קל. הכנו לכם רשימה מכובדת, כדי שיהיה לכם טעים
אנחנו מתכבדים בזאת להכריז על פתיחת עונת המנגלים. נאה דורש נאה מקיים – הבאנו אתנו המלצות לקצביות מומלצות. ומי שיש לו אטליז יותר טוב מזה, שיספר לנו
במיוחד בשביל אלו מכם שמתלבטים גם השבוע, הכנו מתכונים לארוחת שישי. מתחילים עם לבבות ארטישוק מוקפצים, עוברים לחזה מולארד עם ריזוטו דלורית ומסיימים במלאבי. ותודה למסעדות באריו דה טאפאס, Meat and Wine ומושבוצ
"בלי לערב דיאטניות ובלי לספור קלוריות יצר השף של המקום, בימים כתיקונם סטייק-האוס מעוצב בסגנון אמריקאי, שש מנות קלילות ובריאות, במחירים שווים לכל נפש..." גיא סופר זמרני על התפריט הדל-קלורי של מיט בול בראשון לציון
בבירת הקולינריה של ישראל אפשר למצוא גם אוכל זול, והנה לכם ההוכחות. לא פלאפל, לא קפה ומאפה, לא מנה ראשונה, לפניכם אוכל זול באמת: מנות עיקריות במסעדות שמחירן אינו עולה על 50 ₪. בתיאבון
דקה לפני שבועות, הזדמנות אחרונה לארוחת בשר גדולה, כאילו הייתם קניבלים. איפה עושים את זה? במיטב המסעדות, הכנו לכם רשימה
"מדובר בסטייק האנטרקוט של המסעדה שעליו מתיישב אחר כבוד כבד אווז שעשוי מושלם..." עופר פרוסנר מגלה את האמת שמאחורי המיתוס, תל אביב
לא מתכוונים לנקות, לטחון ולבשל לחג? לשמחת כולנו, קבוצה מובחרת של מסעדות ומעדניות מכינות לנו אוכל מוכן לחג. רק לבוא ולקחת
מדוע לא יבוא פורים פעמיים בשבוע? זה באמת מצער, אבל לפחות הוא בא פעם בשנה, ומביא אתו, חוץ מתחפושות, איפור ועד-דלא-ידע, גם יופי של הצעות במסעדות. הנה כמה המלצות
לכבוד סוף השבוע, הנה המלצות לתפריטי לילה במסעדות. מהם התנאים המקדימים לצריכת תפריט לילה? שעת סוף שבוע מאוחרת, רגליים עייפות מריקודים, או כמה שעות טובות בפאב שלא מגיש אוכל. והתוצאות? בטן מלאה שתשלח אתכם ישר למיטה
דואט אווז ברוטב תפוזים, צלחת פירות ים זוגית, זוג צלעות בייבי טלה, מרטיני פסיפלורה - הכנו לכם לא פחות מ-10 מנות שתאהבו לאכול במסעדות
סוף השבוע מתקרב, הגיע הזמן לעשות שוק. יש שם הכול – מעגבניות ועד דלעת ערמונים, מגבינות משובחות ועד שווארמה לוהטת, מפיתות חמות ועד אוכל אורגני. והכי חשוב – השוק הוא אסופה נהדרת של מסעדות. הנה מסעדות שוק בתל אביב
בסמטה קטנה באזור התעשייה הישן של ראשון לציון תמצאו את מיט בול – דיינר אמריקאי עם בשר איכותי, המבורגרים שגדלים בכפולות של 100 גרם ובר אלכוהולי עשיר. אבל באמצע היום מוצעת כאן, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת
המעדנייה של גולדשטיין מציעה תוספת מיוחדת על פי המתכון של הסבא של השף, לומיטו מצטרף ליום העסקים הקטנים עם הנחה מיוחדת ובספייסס מציעים לכם מבצע סוף שנה עד ל-15 בינואר. מבצעים במעדניות – לסוף שבוע טוב
מי רוצה לרקוד על הבר? איפה שותים כל הלילה? איזו מוסיקה הולכת להטריף אתכם הערב? לכבוד שנת 2013 אספנו בשבילכם לא פחות מ-13 מסיבות סילבסטר שוות. התחלתם לספור לאחור?
למה אנחנו אוהבים טברנות בכלל ואת טברנות בתל אביב בפרט? כי החופשה בטורקיה זה כבר לא זה, כי אנחנו אוהבים ירקות טריים, שמן זית וגבינת פטה, כי אוזו גורם לנו להסמיק, ולפעמים גם לשבור צלחת ולצעוק "יאסו!"
עופר פרוסנר הוא תל אביבי למשעי, אבל כשמדובר בנתח בשר איכותי הוא מוכן להגיע לעיר הלוויין ראשון לציון. ומה בסוף מתברר? שבעצם אמריקה זה כאן. הכירו את תפריט הבוצ'ר החדש של מסעדת מיט בול
והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויין, במעדנייה של גולדשטיין מבשלים עם בוזו'לה, וגם במושבוצ מכינים לכם מנות מיוחדות. ויש עוד הרבה הצעות מעניינות
"האחד עשוי בשר כבש בניחוח אופייני, והשני מבשר בקר עם פלפלי צ'יפטולי חריפים. שניהם עסיסיים, נגיסים ושופעי טעם, ומוגשים עם פלטת רטבים תוצרת בית וצ'יפס מתובל ומתנשנש..." שפרה צח, המבורגרים במיט בול שבראשון לציון
"התלבטנו מאד, מכיוון שההמבורגרים העסיסיים קרצו לנו מכל עבר, ובכל זאת, פילה הבקר זכה בבחירתנו. ליתר דיוק, דובר במדליוני פילה בקר ברוטב קברנה מתקתק ואיכותי שהונחו על מצע פירה..." שירלי רחמים בלופט, ראשון לציון
בביקור האחרון של המדור בטבריה, האוטו נאלץ להקיף את הכינרת בחיפוש אחר ארוחת הצהריים, שמצדה רק הלכה והתרחקה. לא שיש לנו משהו נגד נוף הגליל והגולן, ובכל זאת, רק בגלל הדלק, אספנו בשבילכם כמה מסעדות בטבריה
עזבו אתכם מהעוף בפירות יבשים של הדודה, תשכחו מהמתכון לסלט המיונז שקיבלתם מהשכנה, אל תחשבו אפילו על הצטופפות בשוק בערב החג. אספנו בשבילכם כמה מסעדות שמציעות לכם אוכל מוכן לחגים – פשוט תניחו על השולחן
מתכננים ערב רומנטי בבית? אספנו בשבילכם מתכונים לט"ו באב משפים וממסעדות. עכשיו תוכלו להפגיש כפיות בתוך הסופלה וללגום מאותה כוס קוקטייל. באהבה
ארבעה ביולי הוא אמנם יום העצמאות האמריקאי, אבל אנחנו עוסקים בעניינים חשובים יותר, כמו כמה מושפע המטבח הישראלי מהמטבח האמריקאי. אז יש לנו ארץ נהדרת ומסעדות אמריקאיות בה רבות, וזו ההזדמנות להיזכר בהן
"דיאגטו הוא פילה מגולגל הממולא בנתחי בייקון ומוקרם בגבינה, שמוגש על מצע שעועית - מחזה שכל סועד היה מוצא אותו מרהיב..." עוזי בשן מעביר את הבן טקס חניכה במסעדת מיט שבחיפה - מסעדה מהסוג שמכבד את התחביב הבשרי שלו