קורדיליה היא לא בדיוק מסעדה. כלומר, היא מסעדה אבל לא מקום שהולכים אליו לאכול. כלומר הולכים לאכול והאוכל טעים ומצוין (על כך בהמשך). אולם לב הענין הוא להצטרף אל השף ניר צוק למשהו שמזכיר יותר צניחה חופשית אחרי שפן עם שעון מאשר הטקס המוכר של תפריט ומנות וחשבון.
שם פרטי: אוכל, שם משפחה: איטלקי. ביקור ראשון במסעדת פסטריה מעודד חזרה לביקור שני ושלישי....
מה שיש ליפו להציע, לא מסתיים בשקיעות ובסמטאות בפסטיבל ''טעימות יפו'' המתקיים בימים אלו ממש אפשר לטעום מנות ייחודיות למסעדות העיר, ללא תשלום.
החלל הגדול תוחם בחובו הרבה תאי ישיבה אינטימיים, שמופרדים ע''י מחיצות גבס נמוכות, וגורם לכל העסק להיראות קצת כמו מערה שמתחשק ללכת בה לאיבוד.
סויה, היא ללא ספק הטרנד החדש באוכל. יותר ויותר מחקרים מגלים שהסויה נלחמת בתחלואים מערביים נפוצים. ברור היום כי לסויה יש יכולת להוריד את רמות הכולסטרול ושומני הדם
במקום משולשי גבינה צהובה סטנדרטיים, יגישו לכם כדורי לבנה רכים בשמן זית ריחני או גבינת שמנת בשומשום.במקום ירקות עייפים, תקבלו סלט אבוקדו או חצילים עם עדשים ורוטב רימונים, וסלט חסה ערבי קטן וטרי מתובל בשמן זית, נענע, מלח גס ושומשום
בזיכרון העמום שכנה העובדה כי בית הפנקייק המקורי מציע עוד כמה דברים לקיבה רעבה מלבד פנקייק. ואכן, הזיכרון לא שיקר אם אתם באים עם הילדים, דעו שיש אפשרות לארוחת ילדים במחיר מצחיק של 16.5
בדיוק בחצות ולא רגע אחד לפני כן יפתחו מיליוני בקבוקים של יין הביכורים הזה המעוטרים תמיד בתויות רעננות וצבעוניות
על הפוקצ'ה הנאפית במקום פשוט אסור לוותר. אוהבי לחמים יתמוססו מהשילוב הריחני של הפוקצ'ה שיצאה זה עתה מהתנור , עם שמן זית ועשבי תיבול.
במהלך שלושת סופי השבוע האחרונים של חודש נובמבר, מתקיים בעיירה סאן מיניאטו שבחבל פיאמונטה פסטיבל פטריות הכמהין הלבנות הנאספות במקום.
אני, למשל, מגדיר קפוצ'ינו כ''שליש אספרסו, שליש חלב ושליש קצף''. רוב בתי-הקפה הקנדים, לעומת זאת, מגדירים קפוצ'ינו כ''טיפת אספרסו, מוצפת בקצף חלב ספוגי שרוף עם פצפוצי-שוקולד מלמעלה''.
הכנת מאכלים בריאים וטעימים לילדים אינה חייבת להיות טרחה גדולה. עשר דקות- רבע שעה גג עבודה
הקטנה שלנו, כבר לא קטנה בכלל, היא בת שש. יש לה גדודי חברות לבושות בלבן וורוד, ויתר על כן (תסלחו לי על האמת) יש לה גדודי חברות בלבן ובוורוד שכבר ראו הכל: הן ראו יומולדת ברבי, הן אכלו מעוגת בראץ והן ליטפו חיות ביומולדת חיות.
עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של ''סלב'' ישבו שם דקה קודם.
עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של "סלב" ישבו שם דקה קודם.
עונת הבציר או טו טו מסתיימת ונדמה שכולם מדברים רק על יין. את העפיצות והפירותיות כבר הפנמנו, אבל יש עוד מליון מושגים שכדאי להשתלט עליהם. או סתם לשחק בטריוויה עם החברה.
מי שרוצה לעשות סתם זיתים, כדי לאכול אותם עם לחם וקוטג' בבוקר, מוזמן לנסות את המתכון הבא
פנינה אמיתית ואהבה ישנה על פתיליה. היום שאחרי הסושי אצל יוחנן.
כפר סבא זה לא תל אביב יודע כל תינוק אבל ,קפה ים, מקפיץ את השרון מדרגה. היינו חבורה של חברה אוהבי טריפעס רעבים, מהשרון, שנשבר להם לנסוע שעה למסעדה, ושחקנו אותה בגדול.
אם אתם מבקשים לרכוש עוגיות מזרחיות מצויינות – זה המקום. אם בנוסף אתם מתגעגעים לחופי סיני, לבתי קפה בפוקארה, או ... לשנותיכם האבודות – בואו לבלות כאן שעתיים.
אמרו עלינו שאנחנו עם הספר, אבל האמת אנחנו עם המנגל. אוהבים על האש. בקיץ ממנגלים, ביום העצמאות ממנגלים בחופשות ממנגלים. 4 מסעדות עם בשר, שישמחו את כוווולם
זה שתרומתו של הרימון לפריון לא הוכחה באופן מדעי, עדיין לא אומר שלא כדאי לצרוך ממנו. כדאי גם כדאי, גם למטרות בריאות וגם כי הוא יפה וטעים.
יקבי הבוטיק שהנצו כאן בעשור האחרון, הולכים ומתרבים.ואנחנו הצרכנים משתכללים, לומדים, מתבסמים ונהנים. אחד המובלים את הטרנד הוא יקב צרעה
פאקורות, צ'אטני, צ'יקן טיקה, דאל וביריאני, שמות החדשים בעלי הצליל אקזוטי מקבלים את פנינו יחד עם ,שלל צלוחיות בצבעים וניחוחות.