תותים- סדנת סופגניות בגוש שגב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  בחוץ שורקות רוחות ונרות החג מהבהבים ובתוך בית הספר לבישול ''תותים'' , סדנת חורף חגיגית להכנת סופגניות מסביב לעולם.

בחוץ שורקות רוחות ונרות החג מהבהבים ובתוך בית הספר לבישול ''תותים'' , סדנת חורף חגיגית להכנת סופגניות מסביב לעולם.


סופגניות מגרמניה- ''ברינר''

1 ק''ג קמח
1/2 ליטר חלב חם
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
100 גרם חמאה
40 גרם שמרים טריים
2 כפות ברנדי
קורט מלח
קליפת לימון

אופן ההכנה:

1. לשים את כל החומרים לבצק. מעצבים את הבצק לכדור, משמנים מעט ומניחים בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות במקרר.
2. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס''מ, קורצים עיגול בעזרת כוס מהבצק ומניחים על מגש משומן. מכסים ומתפיחים כשעה.
3. מטגנים את הסופגניות בשמן החם עד הזהבה. הופכים, ומוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מכוסה בנייר סופג. כשהסופגניות מתקררות, מפזרים מעל אבקת סוכר.

עוואמה- סופגניות בסירופ מי ורדים

לבצק:

1 ק''ג קמח
2 כפות שטוחות שמרים יבשים
מעט מלח
4-31/2 כוסות מים

לסירופ:
2 כוס סוכר
11/2 כוס מים

מעט מיץ לימון טרי
מעט מי ורדים

אופן ההכנה:
מכינים בצק מהחומרים ומניחים לתפוח. הבצק נוזלי.
מכינים סירופ ומניחים להצטנן.
מחממים שמן לטיגון.
בעזרת כף מכניסים כל פעם 'כדור' בצק.
מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
מוציאים ומכניסים לסירופ הקר.
מגישים.

מחיר פגישה: 110 ₪+מע''מ
הוצאות נסיעה לתל אביב 250 ₪+מע''מ
כולל קפה ופרי הדר (לאיזון)
ו...לא הולכים הביתה בידיים ריקות!


קורנית, אזור תעשייה, משגב
טלפון: 04-9999545
פקס: 04-9998941