שיר כידן (לא אוכלת בבית בשישי בצהריים) זורמת עם גלי החום התל אביביים הימה, אל מסעדת מקסיקנה. מוצ'אצ'וס, פהיטה קון פויו, פיחולס, טאקו, גוואקמולי, משיקס, צ'ורוס ותיירים – חוץ לארץ בבית, מבטיחה לבוא גם בשישי הבא
"על שולחננו הונחו לחמים טריים ופריכים וצלוחיות חרס קטנות עם צזיקי, טחינה, כדורי לבנה, גבינה בולגרית, בטטות אפויות מתובלות, זיתים דפוקים וחצילים..." אורלי-פרש אזולאי מוכנה לנסוע רחוק אל מסעדת רוטמן שביישוב לוטם
הצעה עסקית לארוחת צהריים בבית הקפה והמאפה מטילדה שבצפון תל אביב: פינידו, רולדות, ריבת דובדבנים ומטעמים אותנטיים רבים מהמטבח הבולגרי. תוכלו גם לארח ישיבה חשובה, לתכנן יום הולדת או להפתיע את החברים באירוע נעים
עם בוא האביב, הפריחה, זרימת הנחלים וסוף השבוע, מצאנו בשבילכם ארבע הזדמנויות לשלב את הטיול המתבקש שלכם עם חוויות קולינריות – פונדקי דרכים, מעדניות חבויות ומסעדות מעולות שיהפכו את הטיול שלכם בארץ לחוויה טעימה
שפרה צח וחברתה מבקרות בשעת צהריים במסעדת ארמנדו על הטיילת של תל אביב ("תפאורה של גלים מתנפצים כבר סידרנו לנו"). עכשיו כל שנותר הוא להתרשם מהמצעד המפואר של מנות הפתיחה וכמובן, מהדגים – "נופך ים תיכוני מובהק"
"היו שם אורז בר וגריסי פנינה עם עגבניות שרי מוקפצות, תלולית שפצלי עם פטריות, חמאה וגבינת פיקורינו שעיטרה את ראשה. אך הקרפלאעך היו המפתיעים ביותר..." אדי רון מסביר את הזכרונות במסעדת שמיל במעבדה שבירושלים
סיינט פטריקס דיי – חגם של האירים אבל כבר מזמן הוכחנו שאנחנו שמחים גם בשמחת העמים – מתקרב אלינו במהרה, וחייבים להיות שמח. אספנו בשבילכם את מיטב המסעדות, הברים והפאבים שמציעים לכם חגיגות רוויות אלכוהול בלי סוף
מסעדת מאנטה ריי שנמצאת ממש מול הים מציעה לכם מטבח ייחודי ויצירתי הכולל ארוחות בוקר אופטימיות, ארוחות צהריים עם שרימפס, סרטנים ומאזטים טריים, ארוחות ערב משתנות לפי מצב הים ותפריט אלכוהול לליווי מרווה של הארוחה
בשר, בשר, בשר – בשביל מה אנחנו כאן אם לא בשבילו. ובשבילכם אספנו שלוש מסעדות ואטליז אחד שיעניקו לכם חוויה גדולה לצד הבשר האדום אדום הזה, הניגר הזה, הסיבי הזה שכבר הבנתם שאתם לא יכולים להעביר יום בלעדיו
כשעוד היו ימים קרים וגשומים בירושלים ביקרו אמיר נהרי וזוגתו במסעדת אוסקה היפנית. העיצוב היפני, הסושי ופצפוצי הטמפורה שמגיעים בקומבינציות, הנושאות את צבעי הרכבת התחתית של אוסקה, מביאים את יפן עד לבירה המקומית
קרן ויזנר ובן זוגה מבקרים במסעדת הבשרים פיאטניצה שבפתח תקווה: סלטים, סטייקים, נתחי עגל בשמנת ובפטריות, משחקים עם האוכל וקניבליזם ראוי לשמו, מהסוג שלא נראה מאז שהציל רובינזון קרוזו את ששת משיני הטורף האכזר
הצעה לארוחה עסקית במסעדת גלאט גריל שבקריית עקרון, רחובות. גלאט גריל, כשרה גלאט, מציעה לכם מגוון רב של בשרים משובחים, שיפודים על האש, סלטים כיד המלך, מרקים, תוספות לבחירה ועוד ועוד, והכי כיף לבוא בצהריים
לפעמים הקפה הוא רק תירוץ בשביל ללכת לבית קפה. אספנו בשבילכם ארבעה בתי קפה שמציעים לכם את מיטב מרכולתם דבר ראשון על הבוקר (אבל גם בצהריים ובערב), באמצע השבוע או בסופו, ובהתאמה לכל עונות השנה. רוצים קפה?
"ואז מגיע מגש הסושי. אוי, הסושי. שישה סוגים שונים, שכל אחד מהם נבדל מחברו בצבע, בצורה ובטעם, וביחד הם יוצרים קומפוזיציה מרהיבה..." שפרה צח יוצאת למסע בעקבות ארץ השמש העולה ומוצאת את מסעדת יאמטויה בהוד השרון
"האנטרקוט, נתח ורדרד ויפהפה של 300 גרם, נצלה לדרגת מדיום והגיע עם צ'יפס פריכים וטעימים ועם קישוטי ירקות שהעבירו יפה את המסר – אנחנו פה בשביל הקישוט..." גלי בן נון (3 חודשי צמחונות כפויה) קרניבורית בקניבר, חיפה
כבר אי אפשר להתחייב לדבר. אם ירד עוד גשם וימשיך להיות קר, מחכה לכם המרק בבתי הקפה והמסעדות להלן. אם בכל זאת תחליט השמש שהיא שוב עושה את הכניסה שלה, תוכלו אולי לטעום מהמרק, או לחילופין להתגעגע אליו עד לחורף הבא
יעל עפר חוגגת את עם מסעדת קנלה שבירושלים את יום הולדתה הרביעי. מסעדת השף, שמוצאת את הכשרות מאתגרת, מצליחה להרשים גם קרניבורים שאינם רגילים לחוויה קולינרית כשרה במנות גורמה משובחות ונימוחות ובקינוחים מרתקים
מסעדת סאקורה היפנית בירושלים, שהוקמה לפני כשבע עשרה שנים וביססה את מעמדה כאחת המסעדות היפניות הטובות בארץ, מציעה לכם מגוון מנות בארוחות עסקיות, המשתלבות לארוחה יפנית אותנטית, עשירה, ייחודית ואינטימית, באווירה מיוחדת
ואם כתוב עד דלא ידע, אז נעשה. שומרי המסורת לא מוותרים גם השנה על החגיגה הגדולה שמזמן לנו חג הפורים, ויוצאים לחגוג עם כל החושים. לרשותכם ארבעה ברים ומסעדות שיעזרו לכם לחגוג את החג ויעשו לכם מסיבה אחת גדולה
"מעל בצק דק, פריך ולא שומני מתנוססת תפארתה של הג'מבון קווי – שינקן, פרמזן, זיתי טאסוס וחלמון ביצה, שבמרכזו של עיגול הפיצה הא-סימטרי הזה, הוא מושך אליו את תשומת הלב..." אורית איציק ופיצה גוסטו - להלן פיצה גורמה
משנכנס אדר מרבין בשמחה, וגם במשלוחי מנות. במיטב מסורת הנתינה והאכילה היהודית, בפורים אנו מעניקים איש לרעהו מכל טוב, ולשמחתנו יש לנו השנה קצת יותר מאזן המן המסורתית הממולאת בפרג, וזאת חרף כבודה, שבמקומו מונח
עוזי בשן מבקר במסעדה הלבנונית, תנורין, השוכנת למרגלות הר הארבל שבצומת מגדל. הוא מוצא בתנורין שילוב נדיר של מסורת וחידושים מודרניים, אך בעיקר מגלה כי חשיבה ותכנון הם שהופכים כל מנה במסעדת תנורין למנת הדגל
בביסטרו בריאות ביאלה שברחוב הארבעה בתל אביב משלבים בין מזון איטי לבישול גורמה, ומגישים לכם ארוחת בוקר, צהריים או ערב שהיא כיפית, טעימה, ומשמחת את החיך ממש כמו שהיא משמחת את הגזרה. הצעה עסקית לשעת צהריים
ברית? בר או בת מצווה? חתונה? אירוע עסקי? מסיבת השקה גדולה? לא משנה מה הסיבה לחגיגה, מדובר באירוע מורכב שדורש הכנות רבות מראש, ואחת הדאגות היא המיקום (עוד לא דיברנו על האוכל). מצאנו לכם ארבע אפשרויות, לבחירתכם
אורלי פרש-אזולאי מבלה את יום שבת במסעדת דה אוליב טרי שנמצאת בכפר ראמה, ומתחברת לשורשים – מטעי עץ הזית, האדמה, המטבח המסורתי והמתובל של סבתא והאירוח הביתי והחם שובים אותה ומבטיחים שתשוב לכאן עוד פעמים רבות