02/06/2011
אולי לא כך במקור, אך בהחלט בנוהג – חג שבועות הוא חג הגבינה, העוגות והקישים. אם החלטתם השנה לא לעמול ...
20/05/2011
שקשוקה אמתית, מעגבניות בשלות, מביצים טריות, עם לחם לבן ורך כספוג, מהסוג שיגרום לכם לחלום עליה בלילה ...
17/03/2011
נכנס אדר, ואתו ניחוחות אפיית אוזני המן. אם אין לכם סבתא חובבת אפייה או שכנה נדיבה שתזרוק לכם פירור פ...
10/02/2011
אם לא שמתם לב, השוויון בין המינים כבר כאן. ולנטיין או לא, מתנה מתוקה היא תמיד רעיון טוב, ולא משנה מי...
02/09/2010
ועוד קצת הכנות לראש השנה המתקרב ובא: קניות של אוכל מוכן שתגישו לשולחן החג, מתנות למארחים החביבים, קי...
20/08/2010
הבצק כבר מזמן אינו עניין של הישרדות אלא של טעם, וטעם טוב. בין אם אתם חסידי מאפי הגבינה ובין אם אתם ח...
13/05/2010
אורן בקר, שף קונדיטור לבית בליקר בייקרי, מספר לנו על החלב: הידעתם מתי הוא הוזכר לראשונה בתנ"ך? ומהם ...
מכיוון שאתם לא נותנים לאף אחד אחר להגיד לכם איך מכינים קיש ואיך אתם אוהבים את עוגת הגבינה שלכם, נוכל...
03/05/2010
השף קונדיטור אורן בקר (39) לבית בליקר בייקרי חושף רזומה באוסטרליה ובצרפת, השראה יפנית וחיבה מיוחדת ל...
23/04/2010
אנחנו יודעים, אין הרבה דברים שיכולים להכניע אתכם. נמלי תעופה סגורים, משבר מים חמור, התחממות גלובלית ...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק