המסעדה ובר היין ברולו שבאזור ההיי-טק של פתח תקווה היא פרח בלב מדבר שמציע לכם מטבח איכותי ומוקפד, בר אלכוהול משובח, עיצוב בטוב טעם ואווירה נהדרת. בערב תתמצאו כאן יין טוב לצלילי פסקול מושקע, ובצהריים – עסקית
קשה להפנות גב לחגיגת הסילבסטר הקלאסית: ארוחה טובה במסעדה טובה. האווירה אינטימית, המנות משובחות, השירות מוקפד וכולם סימנים לשנה טובה. מבין המסעדות שמציעות לכם ארוחת סילבסטר, אספנו ארבע הצעות יוקרתיות במיוחד
"הדניס שוטח לשניים ועבר צלייה בגריל, שהפכה אותו שחום-פריך מבחוץ ולבן-עסיסי מבפנים. שפריץ לימון, קצת מהסלטים שנשארו על השולחן, צ'יפס על יד – ולא צריך יותר שום דבר..." שפרה צח, שעת צהריים, מסעדת הזקן והים, יפו
"ההתעסקות בצלייה ביקיניקו טנקה הופכת אותנו הסועדים לשותפים במעשה הבישול, ומבטיחה שנאכל כל נתח בעיתוי הנכון, בקצב הנכון, ברמת הצלייה המתאימה לנו ובטמפרטורה שנבחר... " אדם בר צולה נתחי בשר ביקיניקו טנקה, הרצליה
"בהתייעצות הדדית הוחלט שהמנה העיקרית הזוכה היא מנת הסרדינים, המשופעת בטעמים עוקצניים, שמשתלבים באופן כל כך מרנין זה בזה..." אדם בר ורעותו חוגגים חגיגת ים חורפית בנועה ביסטרו שבמתחם השף ניר צוק, יפו
רשת החנויות ספייסס כלים וטעמים המובילה בישראל בתרבות הבישול, האפייה והאירוח תערוך במהלך חודש ינואר את קורס יסודות הבישול עם השף רון שפאץ בנוסף לחוג בישול מגוון לילדים בהדרכת השפית שרון גבאי. מקצועיים גם בבית
איטליה עם לימונצ'לו ועם פסטה, איטליה עם מוצרלה ועם אספרסו, איטליה עם קלצונה ריקוטה ועם מוסיקה שמחה. מסעדת ג'ויה בהרצליה מציעה לכם את איטליה על כל הטעמים והריחות שלה, ובשעת צהריים יש גם עסקית מאד משתלמת
ברוב המקרים מנות המזרח הרחוק שאנחנו אוכלים במסעדות בארץ הן שונות ממה שניתן למצוא בתאילנד, בהודו או בסין, ככל הנראה משום שהן מותאמות לחיך הישראלי. אספנו בשבילכם ארבע מנות מהמזרח הרחוק שייקחו אתכם רחוק
השף יורם ניצן וצוותו במסעדת מול ים שבנמל תל אביב, זוכת שבחים ותארים בארץ ובעולם, יורה את יריית הפתיחה לחגיגות הסילבסטר עם ארוחת מופת ופאר שתוצג לראשונה ב-31 בדצמבר 2010. ערב מיוחד במינו במסעדה מיוחדת במינה
"ארבעה כיסונים של פסטת חלמונים ביתית מולאו בבשר זנב שור והוגשו לצד פירה בטטות מתקתק במה שהפך לחגיגה של צבעים, טעמים ומרקמים..." יונתן שטרנברג מתרשם מהמקדש הקולינרי שהציבה מסעדת המטבח של רמה במושב נטף
אש בש, מסעדת הבשרים הידועה שבקריית שמונה היא נקודת חובה במסלול המטיילים בצפון הארץ מאז שנת 1999, שגם המקומיים אינם מוותרים עליה. זהו מקום מפגש לאוהבי בשר איכותי, האווירה אינטימית והסטייל דרום אמריקאי
לכל מי שבוחר באוכל כשר כדרך חיים, מצאנו בשבילכם ארבע מנות כשרות בארבע מסעדות כשרות בכל הארץ. איך אתם אוהבים את האוכל הכשר שלכם? איטלקי? אסייתי? אמריקאי? מתוק? מלוח? ממלא או מרזה? על היכולות של הקולינריה הכשרה
עיינה גל מטפסת בדרך ההר הפתלתלה כדי להגיע אל מסעדת חוות התבלינים שבגלבוע. היא מוצאת חוות תבלינים שאחראית על תיבול כל המנות שיוצאות מן המטבח, ואלו אינן שגרתיות בפני עצמן. נסו גם את הקינוחים בצהרי יום שישי
"הפילה שלי הגיע, יפהפה וטעים כתמיד, שומר לי אמונים כפי שאני שומרת לו..." אדוה גן סתיו בוחנת שוב את סטייק הפילה בזיתים שחורים, עגבניות שרי וחזה אווז המופלא של מסעדת טאבולה בהרצליה. רטרוספקטיבה אחרי שמונה שנים
אורית איציק מסיירת בין דפי הספר של טלי פרידמן ואלינוער רבין "ירושלים: הסיפור הקולינרי". סביב שוק מחנה יהודה שופע הצבעים והריחות תרבות קולינרית נרחבת וטעמים מוכרים יותר ופחות, מטעמים ביתיים לצד גורמה משובח
עם התפתחות שוק הנדל"ן במזרח אירופה בכלל ובפולין בפרט, החלה את דרכה גם הגסטרונומיה הפולנית. ביקור שיזם המכון לתרבות פולין של שפיות פולניות בכירות בתדמור חושף מטבח פולני חדש ופותח פתח להשפעות הדדיות בין המטבחים
ארז שבת מבקר במסעדת הר מירון שבכפר ג'יש – גוש חלב. הדרך אל הכפר הציורי עוברת דרך כבישים פתלתלים, והמסעדה טובלת בנוף ירוק שהולם את המנות – מגוון סלטים טריים עשויים ירקות פריכים ותבשילים מזרחיים אותנטיים משובחים
בצל ירוק, מוסד וחלק אינטגרלי מטיילת וממדרחוב נתניה, מציעה תפריט חלבי ומגוון הכולל ארוחות בוקר עשירות, דגים טריים, פסטות, פיצות, לחמים, מאפים טריים וקינוחים מפורסמים. בשעת צהריים מומלץ לאכול את הארוחה העסקית
ואם בכל זאת מחליטה השמש שהיא ממאנת לעזוב, אין טעם להתנגד לה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות (ובתי קפה) שמציעים לכם ישיבה נעימה בחוץ, בחצר, בגן או בטבע. ואם בכל זאת יהיה קר – תמיד תוכלו להיכנס פנימה. עד החורף הבא
פסטיבל החג של החגים בחיפה מציע למבקרים ארבעה סופי שבוע של סבלנות וסובלנות בין שלוש הדתות לצד אירועי אמנות, תרבות וקולינריה. השף גיל חובב תכנן סיור בין הפנינים של ואדי ניסנאס ולרעבים מומלצות גם מסעדות בסביבה
פסטיבל חמשושלים נפתח הערב (חמישי) בירושלים ואנחנו ממשיכים לעדכן עם כל מה שקורה בעיר. אירועי חוצות, שדרות מוארות, סיורים מודרכים, מוזיאונים מזמינים ומיטב המסעדות עם תפריטים מיוחדים. מומלץ להזמין מקום מראש באתר
במהלך חג החנוכה ייערכו ברשת ספייסס כלים וטעמים סדנאות מיוחדות לילדים. משניצל ועד קאפקייקס, מפסטה ועד המבורגר, מסושי ועד שוקולד, מלביבות ועד פיצה – מה הילדים שלכם אוהבים לאכול? פירוט כל הסדנאות כבר כאן
"סושי ממולא בבשר סרטנים ובמיונז פיקנטי עם פרוסות לוקוס מעל, סושי ממולא סלמון אפוי ומעליו גבינת פילדלפיה מותכת וסושי עם פרוסת טונה אדומה ועליה טובקו במילוי ספייסי טונה ואבוקדו..." אמיר נהרי, פריים רמת החי"ל
ארז שבת לוקח יום של סתיו כדי לבקר במסעדת שיפודי רון שבקריית שמונה – מסעדת בשרים כשרה למהדרין בסגנון מזרחי, שופעת אווירה חמה וביתית, ניקיון וסדר שניכרים בכל פינה ושיפוד אנטרקוט שמומלץ בחום שלא לוותר עליו
הביסטרו בר היפני שבהוד השרון פתוח מעתה גם בשעות הצהריים עם תפריט חדש. השף איה אימטני, שמאחוריה קריירה עשירה ביפן ובארץ, מציעה תפריט גורמה יפני מסורתי ומודרני עם נגיעות אישיות האופייניות לה. מוזמנים לצהריים