Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > ארוחת השבוע> כתבת ביקורת על מסעדת סזאר רחובות
לחם בשר הרצליה

סזאר


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

"אני בהתמדה מרשימה בחרתי לי נתח של סינטה 300 גרם איכותי וארץ ישראלי מרמת הגולן, ולצדו פוטטוס עם עשבי תיבול..." שירלי רחמים חוגגת חתימה של עסקה במסעדת סזאר שברחובות – הטובה ביותר לעניות דעתה בכל פארק המדע

אל סזאר הגעתי כדי לחגוג את סיומה של פגישת עסקים בלב פארק המדע ברחובות. בן הזוג שסיים את ענייניו לא רחוק משם הצטרף לחגיגה במסעדה שהיא לעניות דעתי הטובה ביותר בכל מתחם פארק המדע. סזאר היה סבו של ניסו, מבעליה של המסעדה הנוכחית, שעוד בימים עברו, כשהיה בטוניס, ניהל בית קפה שהצליח מאוד.

הסבא האהוב השאיר את חותמו לאורך שנים ומסעדת סזאר חיה, בועטת וכבר חוגגת חמש. את הנגיעות הטוניסאיות של של סזאר ניתן למצוא גם בתפריט המסעדה, המשלב אוכל איטלקי איכותי בניחוח אוריינטלי ים תיכוני. האווירה של מסעדת סזאר דומה לזו של דיינר ניו יורקי בעל עיצוב חם מעץ כהה המשדר יוקרה והצלחה, בדיוק כך גם אני הרגשתי באותו הערב.

כשחושבים על חגיגה אי אפשר בלי הרמת כוסית, והקראף בכניסה לסזאר משך את תשומת לבי, המיכל הענק והשקוף הכיל יין רב שנמזג לו לאורך הערב והצליח לשמח רבים מן האורחים.

את המנות הראשונות בחרנו בקפידה מהתפריט של סזאר והשילוב היה של מנה ים תיכונית לצד מנת ביסטרו אמתית. הוא הלך על הים תיכונית, ובחר במנת הפיתה סאג' במילוי טלה וחצילים ברוטב טחינה ופיסטוקים, זוהי מנה אסתטית להפליא, גליליות של פיתה שחומה במילוי טלה שעליה טחינה ביתית.

המנה שלי הייתה מנת נתחוני סינטה צרובים קלות עם פטריות מטוגנות ברוטב צ'ימיצ'ורי. הסינטה הייתה רכה והשילוב עם הצי'מיצ'ורי הפיקנטי במקצת יחד עם הפטריות היה מענג.

סזאר הוא המקום של כולם. הקהל מגוון, וזה לצד זה יושבים להם אנשי עסקים שכמוני שזה עתה סיימו פגישה, תיירים מחו"ל, משפחות חוגגות וזוגות שמתפנקים בערב רומנטי ואיכותי. האווירה רוגשת ומרגשת, יוקרתית וייחודית, ובכל זאת שומרת על משפחתיות ועל מגוון לקוחות קבועים ונאמנים.

למנות עיקריות ניסינו את אחד הספיישלים. אני בהתמדה מרשימה בחרתי לי נתח של סינטה 300 גרם איכותי וארץ ישראלי מרמת הגולן, ולצדו פוטטוס עם עשבי תיבול. נתח הסינטה היה עבה ובשרני בדיוק במידה הנכונה. תפוחי האדמה גם הם היו לו תוספת מרשימה וטעימה.

אגב, בימי שלישי כולם ולא רק אני תאבים לבשר, באחרונה השיקה סזאר ערב של תאוות בשר, שבמהלכו במחיר של מנת בשר מקבלים גם יין חופשי, מנה ראשונה ותוספת.

המנה השנייה שחלקנו הייתה דווקא של ספגטיני נוצ'ה – מנת ספגטי עם אגוזי מלך, שום, עשבי תיבול טריים, שמן זית ופרמזן. גם המנה האיטלקית לא אכזבה והסתיימה במהרה.

סיימנו את הערב עם קינוח של קרם ברולה חלבה איכותי, יצירתי ומאד טעים. לא ויתרתי גם על מלבי עם פקאנים מסוכרים ורימונים שמבחינתי סיכם את הערב בהצלחה.

מסעדת סזאר היא מפתיעה, מרגשת, איכותית ויוקרתית, שמציעה גם חדר VIP לאירועים הכוללים עד 25 מוזמנים, ובשטח המסעדה עד 120 איש. סזאר פתוחה בכל ימות השבוע החל מ-12 בצהריים ועד 23:30 ובסופ"ש עד 00:30. אני את הערב שלי הכתרתי בהצלחה מרובה עם עסקה שנחתמה ומסעדה משובחת, תודה לכל הנוגעים בדבר.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש