19/07/2012
שפרה צח: "אומלט אפוי עם קוביות בטטה, פלפל קלוי ובצל סגול, שמעליו מונחים עיגולי גבינת עזים צרובה, ואו...
22/03/2012
עדיין לא פסח, אבל למסעדות יש המון מה להציע לקראת האביב: מנות אביביות חדשות בתפריטים, פסטיבל שלם של ה...
15/02/2012
כאמור, שוב חורף עלינו, ונמל תל אביב הוא מהמקומות הקסומים שמומלץ להסתובב בהם, שילוב של טבע עם נגיעת י...
17/11/2011
החורף כבר התחיל לשמח אותנו, גם בחוץ וגם במסעדות. אספנו בשבילכם כמה הצעות, כדי שתהיה לכם עונה חמה: אר...
25/10/2011
כבר הבנו את העניין של שכבת השומן שמסביב לסטייק ואת כובד החמאה שמשתלב עם פטה הכבד. בכל זאת, ברשותכם, ...
06/10/2011
"הדג המופלא הזה, ששנים של הקפאה ורוטב טריאקי הצליחו להמאיס אותו על רובנו, בילה הפעם רק דקות ספורות ב...
06/01/2011
"השימוש המרובה בכתומים-אדומים הוא גם עניין של טעם וגם של ערכים תזונתיים גבוהים, ומרסיה משלבת אותם בח...
24/05/2007
בריבה היא לא סתם מסעדה או בית קפה אלא מקום עם אג'נדה לפיה אוכל הוא חלק מה well being שלנו וכך צריך ל...
16/04/2007
הצירוף אוכל בריא עושה אתכם חולים? אולי הגיע הזמן שתבקרו ב''בריבה''. שפרה צח כתבתנו שודלה על ידי חברת...
מוקד הזמנת אירועים במסעדות
הזמן שולחן ללה שוק
התקשר ללה שוק