ישנן לא מעט מסעדות בהרצליה פיתוח שהרי מדובר ראשית כל במעוז היי-טק וביתן של חברות רבות, ובנוסף האזור הוא מתחם בילויים שוקק חיים לאורך כל השבוע. באופן טבעי גם תושבי הרצליה פיתוח, הרצליה בכלל וגם ערים נוספות באזור פוקדים את אותן מסעדות ואחת מהן שכדאי במיוחד לבדוק היא מסעדת השף מאנציני.
ישראל לא משופעת בנהרות של ממש ועל כן אך טבעי הוא שנרצה "לנצל" את אלה הקיימים, ובפרט את נהר הירדן - וליתר דיוק את חלקו הצפוני המכונה גם "הירדן ההררי", זה המתפתל משדה נחמיה, שם נפגשים הבניאס, הדן והחצבני, דרך עמק החולה היפהפה ועד לכנרת. אחת מנקודות החן לאורך הירדן, ממש על גדתו, היא מסעדת איסקנדר, שמספקת לנו חוויה מרגשת ומתגמלת במיוחד.
ישנן לא מעט מסעדות בצפון ורובן נהנות מנוף מופלא שבאופן טבעי הופך כל מאכל לטעים יותר ואת החוויה כולה לזכירה יותר וזכורה לטוב, אבל הנוף שנשקף ממסעדת "הצוק" הוא קרוב לוודאי היפה מכולם - זה של ראש הנקרה, אחד האתרים הייחודיים ומרהיבי העין ביותר בארץ.
במקרים רבים אנחנו מחפשים מסעדה לא רק כדי לאכול ולשבוע אלא כדי לזכות בחוויה ייחודית, ואכן לא מעט מסעדות, ובפרט מסעדות בצפון הארץ, ממוקמות ומתוכננות במיוחד כך, כדי להעניק בילוי בלתי נשכח. מסעדת בת יער, שהיא חלק מחוות הבוקרים הנושאת את אותו שם, היא דוגמה מצוינת למקום שכזה.
ארצות דרום אמריקה ידועות באהבה לבשר כמו גם במקצועיות של ממש בכל הקשור לטיפול בו - רשת אל גאוצ'ו מביאה לארץ את האהבה, המקצועיות והטעמים הייחודיים של יבשת זו.
פאו וואו (Pow Wow) הוא בר מסעדה בראשון לציון השוכן במרכז רחוב רוטשילד בליבה של עיר היין שלא מפסיקה להתפתח. ייחודו של ה"פאו" הוא בחיבור הנכון שלו לרחוב ולמרקם העירוני בכלל, ואין פלא כי הוא הפך לסיפור הצלחה מיום הקמתו וכי המקום מושך אליו קהל מגוון, ססגוני, שמח ומשמח.
"מנת חזה עוף בקארי וירקות שהוגשה לצד אורז לבן– קארי פיקנטי עם נגיעות חלב קוקוס, כוסברה, נבטים וירקות פריכים השתלבו לכדי מנה טעימה מאוד והוכתרה כמנה הטובה בארוחה..." יונתן שטרנברג בזמן משפחתי איכותי, משביע וטעים במלך החדש של הבירה - קינג ג'ורג', סינמה סיטי, ירושלים