איציק אלמוג
בתאריך 18/11/2023
בעקבות קריאת כתבת ביקורת על ארוחת הבראנץ במסעדת השף קלארו שהועלתה בשנת 2021 בעתון כלכליסט אשר המבקר הגדיר כארוחת הבראנץ הטובה בישראל היתי סקרן לבדוק את איכות ארוחת הבראנץ במסעדה.התארחתי בשבת עם רעייתי במסעדה והזמנו ארוחה למה שהמקום מכנה בראנץ.למרבה התסכול נוצר אצלנו דיסוננס עמוק בין רמת הציפיות שפיתחנו בעקבות קריאת הביקורת של מבקר המסעדות של עיתון כלכליסט לבין המציאות העגומה של ארוחת בוקר ממוצעת שלא היה בה כל מרכיב מסעיר ושונה מארוחות הבוקר המוגשות בבתי הקפה השונים.מבקר המסעדות של עיתון כלכליסט שיבח והלל את איכות ארוחת הבראנץ בקלארו וסיבותיו לכך לא ברורים אך אין כל קשר בין מה שהוא תיאר בשנת 2021 למציאות של שנת 2023! הדבר היחיד שהשתנה זה מחיר הבראנץ שעם הטיפ עלתה לנו 250 ש"ח,מחיר גבוה לכל הדיעות בעיקר על רקע העובדה שקיבלנו תמורה נמוכה ומאכזבת באיכות האוכל שהוגש לנו.לסיכום,לא כל ביקורת שנכתבת על מסעדה בידי מבקרי מסעדות למינהן נקייה ממניעים זרים וצריך לקחת ביקורות אלה בערבון מוגבל!