יובל בלנקובסקי מבקר במסעדת תאילנדי בירושלים – נודלס בר שאפשר להגיע אליו עם חבורה גדולה ושמחה של סועדים ולצאת ממנה תוך פחות משעה שבעים ומרוצים. את מבחר המוקפצים אפשר לקבל גם בבגאט, כך תוודאו שתהיו שבעים במיוחד
"קשה להתעלם מכמה יינות חדשים שיצאו לאחרונה לשוק..." יובל בלנקובסקי טועם יינות יוקרתיים חדשים שכדאי לרכוש עכשיו, לפני שיאמיר מחירם בחנויות היין. מככבים: יקבי ברקן, יקב אמפורה, יקבי רמת הגולן ויקב ברבדו
"רכות מענגת של כבדי עוף מוקפצים בבצל, מתיקות של פלחי תפוח שרק נותנים טעם של עוד, בשילוב עם רוטב יין משכר, מונח הכול על מצע פירה שנותן תחושת ביטחון..." שירלי רחמים נפגשת עם חברה בניסקה חצר של פעם, נס ציונה
שירלי רחמים (פרץ געגוע לאותם דברים טובים ונטולי פוזה) מוצאת בבית הקפה חלוה שביהוד חמימות, אינטימיות, נעימות, טעם של פעם ושירותי קייטרינג שמציעים אפילו את הרוטב המופלא של השקשוקה באריזה שאפשר לקחת הביתה
עוזי בשן ורעייתו הרעבה לדגים יוצאים לעיר הדייגים והמסעדות הכשרות, טבריה. בבית הקפה-מסעדה שרי הם מוצאים תפריט דגים מגוון וכשר למהדרין, סלטים ומשקאות טריים ומרעננים. כל זאת ועוד אל מול נוף טברייני מרהיב
פולה במושבה, בית קפה בעיצוב אלגנטי בנס ציונה, מקפיד על שירות איכותי ועל מצוינות במנות, ומציע לכם מכל וכל – ארוחות בוקר עשירות, סלטים טריים, כריכים, מנות פתיחה, מנות גריל, ארוחות ילדים וכמובן – ארוחה עסקית
אנחנו יודעים, אין הרבה דברים שיכולים להכניע אתכם. נמלי תעופה סגורים, משבר מים חמור, התחממות גלובלית ועוד צרות עולם עוברות לכם מעל הראש. כל מה שאתם מצליחים לראות אל מול עיניכם הוא הסוכר המתוק. בשביל זה אנחנו פה
"המאקי היה כל כך טוב עד שהייתי חייבת לנזוף בעצמי שוב על חוסר האמונה הבסיסי הטבוע בי בכל מה שנוגע לסושי מחוץ לגוש דן..." אדוה גן סתיו מבקרת בערב קר בבר המצודה שבקיסריה ומתרשמת מתפריט הלוקח מן המזרח ומן המערב
רשת החנויות קוק סטור מציעה לכם כלי מטבח חדשים, מיוחדים ומקצועיים להכנת בשר. גם אם עבר יום העצמאות, אנחנו יודעים מה אתם אוהבים לאכול כל השנה. לפניכם מזלף מקצועי, מברשת סיליקון, מספריים רב-שימושיים וסינר חכם
"עקב התלהבות לא מרוסנת, קיבלתי יחד עם הרול אינארי ספיישל, מעדן אמתי שנראה קצת כמו שקיק סושי המעוטר בטונה אדומה וירקות..." כשיש סושי בתפריט של מסעדת טנג'רין שבמלון מנדרין, צפון תל אביב, ברור מה תזמין שיר כידן
"המגע האישי של המטבח של קרוסל מתבטא בכל אחת מן המנות, והיא מתגאה בכך שכל מה שמוגש במסעדה מוכן פה במקום, 'מהלחם ועד לגלידה'...." יובל בלנקובסקי מתרשם מהאווירה הרומנטית של מסעדת השף האינטימית והכשרה, קרוסל ברעננה
"כבר מזמן הבנתי שמטרת הארוחה היא לסלול את הדרך לקינוח, ואנחנו סללנו דרך עם שני נתיבים ושוליים..." אמיר נהרי אוכל מתוק לפני מלוח לפני מתוק בבית הקפה קפה בייגלס שברמת בית שמש: ביתי ומקומי עם טעם של חו"ל
מסעדת אהבת הים מביאה את הים למקום שבו לא נראה ים מעולם – העיר ירושלים. במסעדת אהבת הים תוכלו ליהנות ממנות דגים איכותיות וטריות לצד מגוון סלטי הבית במסגרת ארוחה עסקית, שאותה תוכלו למצוא בכל יום בשעות הצהריים
אדם וענת בר (גרגרנים בעייתיים) מבקרים במרתון יינות ישראל – הבית הפתוח של איש הענבים ביפו, המציג כ-60 יינות משלל זנים, צבעים ויקבים, הזדמנות לטעום את כל היינות ששמעתם את שמם ושאת טעמם לא טעמתם מפאת המחיר\הנדירות
"ה'כריך כבקשתך' מאפשר לבוחר בו לבנות אותו כטעמו וכתשוקותיו..." אדי רון מבקר בבית הקפה דולצ'ה לאטה שבירושלים, מתרשם מהקפה, מהתפריט ומהסביבה המזמינה שיטוט, ואף נתקף פרץ נוסטלגיה לאספרסו בר הראשון של ירושלים
יום העצמאות בפתח ואתו הזדמנות נהדרת לחגיגה. החל מבקבוק יין אינטימי לחגיגה זוגית על הבר, דרך מנות בשר או סושי משובחות שתאכלו לבד או עם חברים וכלה במסיבות ריקודים מרובות משתתפים, שמחה ואלכוהול במבחר מסעדות
בשבילכם, אלו שלא סומכים על אף אחד אחר בכל מה שנוגע לבשר, הכנו רשימת קניות. מה ברשימה? בשר, שתייה, מנגל ועוד כמה דברים קטנים שיעשו לכם את החג. לפניכם אטליזים טובים, חנויות יין משובחות, מנגלים לרכישה ועוד ועוד
"על צלחת מוארכת הונחו בתפארה אסקלופ כבד אווז, רביולי ממולא בירקות וכבד אווז ומוס כבד אווז עם קונפי עגבניות שרי מתקתק. תחושת החדווה העילאית הכתירה את כל המנות מנצחות..." אורלי פרש אזולאי באוליב ליף בתל אביב
אמיר נהרי וזוגתו מבקרים בבר וורסווה, הראשון מסוגו בהיסטוריה של העיר העתיקה של ירושלים. פה הם מתוודעים לבירת הגולדן טייבה המיוצרת במזקקה ברמאללה, לארק שמיוצר בבית לחם ולבורמה הדומה לבקלאווה אך נראית קצת אחרת
"ארוחת השחיתות נקראת כך משום כל הטוב הטמון בין הנודלס של המנה הענקית הזו, החל מכבד אווז רך ועסיסי המשתלב עם פרגית בשרנית וכלה בירקות כמו כרוב, בצל, גזר, בטטה מטוגנת ובוטנים טחונים..." שיר כידן בריבר נודלס בר
שירלי רחמים מבקרת בתערוכת מבשלים שנערכת בגני התערוכה בימים אלו. בין הדוכנים, הסירים, והמחבתות היא טועמת יין, דבש, שמן זית ופסטות, לומדת בסדנאות בישול, מביטה בשפים וגם מוצאת גם את החנות של ספייסס כלים וטעמים
ליאורה חוברה: יום העצמאות לא חייב להיגמר בנזקים רציניים לדיאטה ולבריאות. בעזרת מעט תכנון אפשר להפיק יום עצמאות מפואר, טעים, בריא ואפילו לא משמין. ומי אמר שאי אפשר לשים ירקות על הגריל? ומה, בעצם, רע בסלט?
שירלי רחמים פותחת את הבוקר כמו את שאר הבקרים: במחשבה על ארוחת הצהריים. כשהיא וחברות לעבודה נתקלות בתפריט של כפרי ביבנה הן מזמינות מכל טוב סלטים, כריכים וקישים, ומגלות שאוכל בריא וטוב יכול להיות שווה לכל כיס
"בלינצ'ס תפוחי האדמה שהזמנתי, ברוטב בצל ופפריקה, הגיע עם גבינה מוקרמת, ושתינו התנפלנו עליה כאילו הייתה מאגר הסידן האחרון עלי אדמות..." שיר כידן וחברה מתפעלות מהיצע הבלינצ'ס בבלינצ'ס של שושנה שברמת גן
קרן ויזנר וחברה קופצנית מבקרות במסעדת טריאקי – אסייתית כשרה בפתח תקווה. אירוע המחלקה של אחת מחברות התקשורת בארץ לא מפריע להן ליהנות מגיוזה, משנגרילה צ'יקן וממדליוני סינטה, עוד לפני קינוח הוופל הבלגי הפריך