פשוט אחרי הנסיון שהיה לי, נדרתי נדר להביא לכל יולדת שאני אוהבת, אוכל לימים הראשונים בבית....
"קרוסל", מסעדה של איש אחד, מסעדה צרפתית-חלבית-כשרה- חמישה שולחנות בסך הכל, שכולם, כך נראה, הוזמנו מראש, על ידי פרנקופילים מקומיים....
ברבהר בנוייה מאבן מקומית וממוקמת במעין-טראסה שנבנתה לתוך החורש הטיבעי, ענפי קטלב, אורן, אלה. לא תמצאו בתפריט הברקות לשוניות, או קולינריות, בסגנון שני (אייל), אבל תמצאו בו את כל הנחוץ כדי להנות הנאה שלמה בפינת האלוהים הקטנה שמצאתם.
הגרסה הישראלית של הבר האירי כל כך מוצאת חן בעיננו שמבחינתנו, ''דבלין בר'' הוא הוא הדבר האמיתי. עושה רושם שלא תהיה ברירה אלא לשוב עם נשותינו......
ארוחות המתנהלות כטקסים, תפריטים משתנים מידי יום, מנות שמוגשות בסלון, בחצר, בלול או ברפת, שהוסבו לחדר אירוח.
הילד רוצה עוגת נינג'ה, הילדה רוצה ארנב, הילד אוהב עבודות עפר, הילדה מוכנה רק בוורוד. בשנה שעברה, אחרי שהייתי עדה לכמה וכמה משברים, העזתי להעלות על שפתי את רעיון העוגה המוכנה, בידי אומן.
כפי שהוכיחו בעבר קיסרי האימפריה הרומית, רושם מונומנטלי אפשר ליצור גם ברחוב ולא רק בארמון הקיסר. ''פראזה'', היא מסעדת גורמה צרפתית, עם חצר מלאה באותנטיות ירושלמית...
מה לעשות, יחד עם רבים מאזרחי מדינת ישראל שלא יכולים להרשות לעצמם תענוגות כירוגיים, כמו שאיבת שומן למשל, נתמודד בחודשים הקרובים עם הסרת אלפי (שלא לאמר מליוני ) קלוגרמים מיותרים שנצברו בששון ובשמחה בארוחות החג
ב-1882 הוקמה המושבה הגלילת ראש פינה. הורתה ביסורים אין קץ, חולי, רעב, וסכנת נפשות. הישיבה על המרפסת של שירי ביסטרו אין בה ולו קצה קצהו של רמז לאותם הימים
''לא רוצה פסגטי (ספגטי) כאלו, רוצה פטישוני!'' מוחה בתי בת הארבע, שהפכה, במחי יום בישול אחד בגן, למומחית לבישול איטלקי
אם התעוררתם אל בוקר שבת סתווי, והתחשק לכם טיול קטן ולא אתגרי, נמל תל אביב יכול להיות רעיון. מעמיסים את הילדודס על האוטו...
וודקה הפכה למשקה צעיר, סקסי וסטייליסטי. צרכנים שרצו להראות טוב בבר הזמינו כוסית אבסולוט וודקה ומי שרצה לקנות את הדבר הנכון לאירוע בחר בקבוק של הוודקה.
לכבוד סוכות, מציעה יוקו אונו קומבינציית סושי מיוחדת המבוססת על ארבעת המינים.
שחור כמו השטן, חם כמו גהנום, טהור כמו מלאך מתוק כמו אהבה. ''
אם אתם מחפשים מקום עם אווירה נעימה, מנות נדיבות, אסטתיות ביותר, ומעל לכל טעימות בטירוף – רשמו לפניכם את השם ''פומודורו''.
ילדים מתים על לביבות, זאת עובדה. גם מבוגרים יאכלו את זה יהיה בסביבה והם לא יותר מידי בדיאטה והאמת היא שאין אוכל משמח לבב כמו לביבות.
אתם מתלבטים לאן לצאת? ה''מכה בר'' יכול להיות הפתרון בשבילכם. החל בעיצוב החדשני....
הפעם החלטנו להיכנס פנימה, לתוך הקרביים של המסעדות והברים ולשלוף משם את הכוכבים האמיתיים. מצאנו את המוח והידיים מאחורי המנות הטעימות....
אחרי ליל ''קנסטה'' סוער, התעוררנו ליום שמש חורפי מסנוור, העולם היה שטוף באור וריח של טוהר. דישדשנו במורד המדרגות כמו ילדים שעשו לילה אצל סבא וסבתא.....
בהנחה שהגשמתם את החלום האולטימטיבי, ועליתם לגור בהרים שכוחי האל שבצפון הארץ. בהנחה שמצאתם עבודה, שהילדים נגמלו מהקניונים ומהפאסט פוד.....
לכל אחד הסנדוויץ' שלו. לעיתים קרובות רק שתי פרוסות לחם החובקות ממרח. המשקיענים יפגישו בו את הגבינה עם הנקניק האהוב עליהם. המהדרין יוסיפו חסה, עגבניה ואולי גם מלפפון חמוץ. זה הסנדוויץ' הישן והמוכר.
תשכחו ממה שאתם יודעים על סדנאות, מקצועיות ככל שיהיו. דרכתם בדלת של מאיר? אתם חלק מחבורה.....
ערב ראש השנה מתחיל אצלנו, אור למוצאי ערב ראש השנה הקודם. שאז מופקים הלקחים....
אז לכבוד החג, 4 מסעדות משתפות אותנו במתכון דג, כזה שאפשר להכין גם בבית, ושתהיו לראש, ותיפרו וגומר....
דבש הוא מוצר טבעי, בניגוד לסוכר הלבן שהוא מוצר מזוקק ותעשייתי. בתהליך זיקוק הסוכר מתקבל סירופ כהה ועשיר בויטמינים ומינרלים ופחמימות מורכבות...