לחם בשר הרצליה

קשרים בשיער במריפוסה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

  עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של ''סלב'' ישבו שם דקה קודם.

יש כאלה שאוהבים להתחבא בבית, להוציא את האף החוצה לגיחות קצרות ומיד לחזור פנימה. יש את אלה שאוהבים את הכפר, אחרים את ההר, מעטים את המדבר, ויש את כל השאר. זאת אומרת, עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של ''סלב'' ישבו שם דקה קודם. לכל אותם חובבי זוהר ולשאר בני התמותה, בשורה חדשה הגיעה העירה- בית הקפה מריפוסה. דייר חדש ברחוב בוגרשוב, רק לפני חודשיים חתכו את חבל הטבור, וכבר מתחכך עם הגדולים.

אנחנו, (סתם אנשים לא יותר לא פחות), הגענו לשם כאילו כלום, בסתם יום של חול. בשולחן לידינו, וואי וואי וואי, אל תשאלו את מי ראינו… כי לא נספר, אבל נודה שהיה מרגש.
היינו חייבים להירגע. מרק בטטה בתוספת של שמנת וגרעיני חמנייה עם קמצוץ ג'ינג'יר עשה את העבודה. נרגענו. הלאה ריגושי אנוש, קדימה קולינאריה.

מריפוסה מתפקד במשך היום כבית קפה עם תפריט סטנדרטי של ארוחות בוקר, סלטים, כריכים, קישים, פסטות וכו' ובערב משנה מעט עורו ואורו, והופך לבר-קפה. יש שולחנות לישיבה על המדרכה בחוץ, יש חדר פנימי מושקע קצת יותר, וחדר נוסף בקומה השניה, אוריינטאלי סטייל, עם שולחנות נמוכים ומזרונים וכריות בתפקיד הכיסאות, שם אפשר לקיים ארועים פרטיים.

נחזור לאוכל- למנות העיקריות, הזמנו טרין חצילים, מנה שהיא סוג של מאפה ללא בצק עם פרוסות חצילים, פלפלים קלויים, אורגנו, עגבניה, גבינת פטה ורוטב פסטו, בתוספת סלט. היה קר וטעים. מנה נוספת, נודלס (אטריות ביצים בשפת המקור) עם גבינת חלומי ופטריות פורטבלו ברוטב צ'ילי, שהיתה טובה למרות שהגבינה היתה קצת שרופה אבל התגברנו.
לקינוח, אכלנו סופלה שוקולד חם עם כדור גלידה.

ישבנו בחוץ, בטננו הלכה והתמלאה, הרוח עשתה לנו קשרים בשיער ואנחנו הרגשנו כמו מיליון דולר, לפני הדיאטה. לפני שהלכנו סיפר לנו בעל הבית (מריפוסה זה פרפר בספרדית) שהוא בכלל מגיע מתחום השואו ביז, וכל מה שקשור למסעדנות הוא למד ברחוב. זאת אומרת, מרביצה ממושכת ברחוב על כסאות בבתי קפה, בבית הספר של החיים. התרגשנו. דידנו הביתה שבעים ומרוצים. התחלנו לחשוב על התחככות כמקצוע.

בוגרשוב 45, תל אביב
טלפון: 03-5255560

לחם בשר הרצליה אירועים חדש