בדיוק בחצות ולא רגע אחד לפני כן יפתחו מיליוני בקבוקים של יין הביכורים הזה המעוטרים תמיד בתויות רעננות וצבעוניות
על הפוקצ'ה הנאפית במקום פשוט אסור לוותר. אוהבי לחמים יתמוססו מהשילוב הריחני של הפוקצ'ה שיצאה זה עתה מהתנור , עם שמן זית ועשבי תיבול.
במהלך שלושת סופי השבוע האחרונים של חודש נובמבר, מתקיים בעיירה סאן מיניאטו שבחבל פיאמונטה פסטיבל פטריות הכמהין הלבנות הנאספות במקום.
אני, למשל, מגדיר קפוצ'ינו כ''שליש אספרסו, שליש חלב ושליש קצף''. רוב בתי-הקפה הקנדים, לעומת זאת, מגדירים קפוצ'ינו כ''טיפת אספרסו, מוצפת בקצף חלב ספוגי שרוף עם פצפוצי-שוקולד מלמעלה''.
הכנת מאכלים בריאים וטעימים לילדים אינה חייבת להיות טרחה גדולה. עשר דקות- רבע שעה גג עבודה
הקטנה שלנו, כבר לא קטנה בכלל, היא בת שש. יש לה גדודי חברות לבושות בלבן וורוד, ויתר על כן (תסלחו לי על האמת) יש לה גדודי חברות בלבן ובוורוד שכבר ראו הכל: הן ראו יומולדת ברבי, הן אכלו מעוגת בראץ והן ליטפו חיות ביומולדת חיות.
עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של ''סלב'' ישבו שם דקה קודם.
עירוניים בלב ובנפש וגם בגוף שחלק אינטגראלי, שלא לומר טוטאלי במהות היחסים המורכבת שלהם עם הכרך זה להתחכך עם סלבריטאים, או לפחות לשבת בבתי קפה שישבנים של "סלב" ישבו שם דקה קודם.
עונת הבציר או טו טו מסתיימת ונדמה שכולם מדברים רק על יין. את העפיצות והפירותיות כבר הפנמנו, אבל יש עוד מליון מושגים שכדאי להשתלט עליהם. או סתם לשחק בטריוויה עם החברה.
מי שרוצה לעשות סתם זיתים, כדי לאכול אותם עם לחם וקוטג' בבוקר, מוזמן לנסות את המתכון הבא
פנינה אמיתית ואהבה ישנה על פתיליה. היום שאחרי הסושי אצל יוחנן.
כפר סבא זה לא תל אביב יודע כל תינוק אבל ,קפה ים, מקפיץ את השרון מדרגה. היינו חבורה של חברה אוהבי טריפעס רעבים, מהשרון, שנשבר להם לנסוע שעה למסעדה, ושחקנו אותה בגדול.
אם אתם מבקשים לרכוש עוגיות מזרחיות מצויינות – זה המקום. אם בנוסף אתם מתגעגעים לחופי סיני, לבתי קפה בפוקארה, או ... לשנותיכם האבודות – בואו לבלות כאן שעתיים.
אמרו עלינו שאנחנו עם הספר, אבל האמת אנחנו עם המנגל. אוהבים על האש. בקיץ ממנגלים, ביום העצמאות ממנגלים בחופשות ממנגלים. 4 מסעדות עם בשר, שישמחו את כוווולם
זה שתרומתו של הרימון לפריון לא הוכחה באופן מדעי, עדיין לא אומר שלא כדאי לצרוך ממנו. כדאי גם כדאי, גם למטרות בריאות וגם כי הוא יפה וטעים.
יקבי הבוטיק שהנצו כאן בעשור האחרון, הולכים ומתרבים.ואנחנו הצרכנים משתכללים, לומדים, מתבסמים ונהנים. אחד המובלים את הטרנד הוא יקב צרעה
פאקורות, צ'אטני, צ'יקן טיקה, דאל וביריאני, שמות החדשים בעלי הצליל אקזוטי מקבלים את פנינו יחד עם ,שלל צלוחיות בצבעים וניחוחות.
כמו בכל שנה , בתאום מושלם עם העופות הנודדים, הגיע שוב זמן המסיק. בכל רחבי אגן הים התיכון, מתכנסים המוסקים ואוספים ברוב עמל את תנובת הפירות
אחרון חביב ממש לפני הצומת עם אלנבי הוא הטאצ' – דאנס ופיקאפ בר. שתיתי קוקטייל וודקה גרנדין ואבטיח. משהו מתוק מריר ודופק ת'ראש שחבל! אחר כך שתיתי קפיריניה טובה...
באחד האמשים, ישבתי בקפה עם שתי חברות, ביקשנו שלושתנו הפוך קטן בלי קצף....
מה זה: יש לו שלושים ראשים, עושה המון רעש ובלגן, זז בבת-אחת לכל הכיוונים, וכשהוא הולך שמחים שסוף סוף נגמר היום הולדת?
בדיוק כמו בלונפארק כשהייתם ילדים קטנים, רק במקום רכבות שדים, סדנאות יין, במקום לופים, סדנאות בישול, ובמקום דוכני נקנקיות וצ'יפס, דוכנים של יין, מאפים, כריכי סלומון וארוחת צהריים, רק הושט היד וגע בם.
ארבעה בתי קפה מחוץ לעיר הגדולה, שגם אם לא חייבים לנסוע אליהם במיוחד, שווה להכיר למקרה שתקלעו לסביבה.
טופו, לעניות דעתי, זה לא מאכל כי אם דרך חיים, ואם להיות דרמטיים ניתן יהיה לטעון שחיי הקולינאריים השתנו אחרי סדנת הטופו שבה השתתפתי.