בדרום יש לא מעט בתי אוכל ששווה להגיע אליהם במיוחד. יש המתמחים בדגים, ויש בבשרים, יש הנמצאים באווירה כפרית פסטורלית ויש כאלו מול הים. ריכזנו עבורכם רשימה של מסעדות שף מומלצות בדרום כדי שתדעו איפה לאכול בפעם הבאה שתגיעו לאזור
ישנן מסעדות ששמן כבר מכריז בדיוק איזו חוויה מצפה למי שיבחר לסעוד בהן. "מקום של בשר" היא אחת מהן, ואם גם אתם נמנים על חובבי הבשר הרי שזהו המקום האופטימלי מבחינתכם - בזכות חדר מיוחד ליישון בשרים ואטליז המבטיחים כי כל נתח בשר שיעלה על שולחנכם הוא הטוב ביותר שיש.
כמעט כולנו אוהבים לחם על סוגיו השונים ומרבית בני האדם אוהבים גם בשר - כך שאך טבעי הוא שמסעדה הנקראת "לחם בשר" ואשר התפריט שלה מבוסס על שני מיני המאכלים הנ"ל תזכה להצלחה. ואכן, מדובר במקום אשר זוכה לפופולריות רבה ובדומה לעוד מסעדות מומלצות בירושלים שכפל את ההצלחה גם לתל אביב (עם סניף כשר למהדרין בנמל).
הרצליה פיתוח היא מעוז קולינרי של ממש - הן בסמוך לים והן באזור המשרדים הסמוך לכביש החוף ניתן למצוא מגוון רחב במיוחד של מסעדות בכל הסגנונות ולכל הטעמים. אחת מהן היא מסעדת מאנציני (Mancini) שמושכת אליה הן את העובדים הרבים באזור, הן את תושבי הרצליה והן אורחים רבים מחוץ לעיר, וכולם יחד נהנים מחוויה של דגים, בשרים ועוד.
כל אחד והעדפה שלו למנת הדגים: מטוגנים, מבושלים, על הגריל או על הפלנצ'ה. במיוחד עבור אוהבי נפלאות הים ריכזנו חמש מסעדות דגים מומלצות מכל הארץ. אין כמו מנת דגים קלה ובריאה ביום קיץ חם
האוכל האיטלקי מפורסם בכל העולם בהיותו משובח, טעים וקולע לקשת רחבה של טעמים. זה נכון שעל טעם ועל ריח אי אפשר להתווכח, בעיקר כשמדברים על המטבח האיטלקי, הוויכוח הוא מיותר. לא סתם הפיצה נכנסה אל המטבח העולמי בקלות ובפשטות, וכך גם הפסטה ומאכלים איטלקיים אחרים.
אתם אוהבים סטייקים, בלילה חולמים על פרגיות, שיפודים הם כמו נשנוש קל ונתח קצבים הוא שם נרדף לאהבת אמת. במסגרת חיפושינו אחר מסעדת בשרים מומלצת הכנו רשימה של כאלו. שלעולם לא יחסר לכם בשר על הצלחת
בעת תכנון אירוע אחד הדברים המרכזיים ביותר שיש לתת עליהם את הדעת זה עניין האוכל- מה היינו עושים ללא אוכל. אוכל נחשב למרכיב מרכזי ביותר בחיינו, ולכן רבים מקדישים לו מחשבה רבה. כיום כאשר ישנם סוגים שונים של מאכלים, נדמה כי בשר נחשב לאחד המאכלים הפופולריים ביותר, כזה שאף פעם לא נמאס לאכול אותו.
אם אתם מחפשים אוכל שמוגש אחרת, מריח ונראה טוב יותר ואתם רוצים לאכול כמו שצריך, אתם חייבים ליהנות מארוחה דשנה ומפנקת במסעדת בשרים באזור תל אביב.
החופש הגדול כבר כאן, וזו הזדמנות לקחת את כל המשפחה לחופשה בעיר הדרומית ביותר, אילת. אז לצד בטן גב על החוף, סיור במצפה התת ימי או ביקור בריף הדולפינים, כדאי לשלב ארוחה טובה. קבלו המלצה לכמה מסעדות שישדרגו את החופשה שלכם
"לא רק שאין לנו מה להסתיר, אנו אפילו גאים להראות לכם מה אנו עומדים להגיש לכם ואיך אנחנו מכינים את זה" אדם בר, ארוחת ערב, דגים 206, תל אביב
ל-206 בשרים יש היסטוריה ארוכה בתל אביב, שהתחילה לפני שלושה עשורים ברחוב דיזינגוף. מאז ועד היום, גם במיקומה בקרבת הכפר הירוק, היא משפיעה על עולם המסעדנות המקומי עם הרבה בשר. ארוחה עסקית – ולא רק לשעת צהריים
בזמן שכאן עוטפים סנדוויצ'ים לבית הספר, יוצאים לעבודה, מחכים בסבלנות בפקקים ומקשיבים לחדשות ברדיו, יש מי שמחליט לצאת מהשגרה האפורה ולנסוע לאילת. החלטה מצוינת, עכשיו רק חסרה המסעדה. מסעדת בשרים באילת
"האנטרקוטים של 206 מגיעים בגרסה "רגילה" של 280 גר' או גדולה של 380 גר'. בעצת הקרדיולוג בחרתי בגודל הצנוע. בעצתן של בלוטות הטעם, התחרטתי בדיעבד שהקשבתי לקרדיולוג..." אדם בר, ארוחת ערב בבשרים 206, תל אביב
"מנה גדולה ומפנקת של קבב ערבי, שמבוסס על תערובת בשר מיוחדת בתיבול סודי. רך ועסיסי בכל נגיסה, אבל האמת היא שקשה להסביר במלים את ההנאה ממנת בשר מדהימה..." דניאל לוין בבשרים 206 – יש מקומות שתמיד מספקים את הסחורה
כשפילה הדג מגולגל בתוך דף אורז, כשהסשימי נימוח, כשמנת האורז מוקפצת בשום וביצה ומעוטרת בבצל ירוק, כשאטריות הזכוכית שורות בתחמיץ סויה ושומשום - אתם יודעים שהגעתם רחוק. אספנו בשבילכם מסעדות סושי מומלצות
דגים בגריל, מטוגנים, מבושלים או על הפלנצ'ה - אספנו בשבילכם מסעדות דגים מומלצות, כי הקיץ כבר כאן, ואתם בטח רעבים למשהו קל ובריא. חוץ מזה, אם יש משהו יותר טעים מטעם הדגים, הרי זהו הנוף שמתלווה אליהם – הייתם כבר בים?
ועוד מסממני הישראליות שלנו – החומוסיה – ומה זה משנה מי היה הראשון שהמציא את הפיתה. לשמחתנו, יש לנו כאלו בשפע, רק צריך לפקוח את העיניים. ובכל זאת, קחו לכם כמה המלצות לחומוסיות משובחות
יום העצמאות, הלא הוא חג המנפנפים, הזכיר לנו שעונת הציד מתחילה, ולכן אספנו בשבילכם הצעות לארוחות במסעדת בשרים. איך אתם אוהבים את נתח הבשר שלכם? עסיסי, מדמם, צלוי, משויש, מגויד, שומני ונוטף? הגעתם למקום הנכון
השילוב של יום העצמאות עם האביב תמיד מוציא אותנו החוצה, והפעם אנחנו מתמקדים בכינרת. מים וחוף, שמש ונוף, אנחנו, אתם והמוני בית ישראל. אפשר הפעם במקום לנפנף פשוט ללכת למסעדה. אספנו בשבילכם מסעדות ליד הכנרת, תיהנו
גשם-שמש-שמש-גשם: מארס הוא אמנם חודש מטורף, אבל מי שמצליח למצוא זמן לטייל בתקופה הזו של השנה (בהנחה שאינו סובל מאלרגיות אביב) מרוויח מראות, צבעים וריחות מיוחדים מאד. ובשביל הטיול שלכם אספנו כמה מסעדות מחוץ לעיר
אסתר, ושתי, אחשוורוש והמן הרשע מחזירים אותנו לפרס, גם הדיון האיראני שברקע עושה את שלו. מה יותר טבעי מלדבר על חורש סבזי, גונדי ודולמה? אספנו בשבילכם מסעדות פרסיות מומלצות, כדי שיהיה לכם חג פורים שמח
העניין עם הדגים הוא לא רק הפילה או המצע, מדובר קודם כל באווירה של ים. ועכשיו כשהאביב והחורף רוקדים פה דואט, זוהי הזדמנות מעולה לפקוד את הים ולאכול דגים. אספנות בשבילכם מסעדות דגים בתל אביב, כי זה כיף
מסעדות גורמה כשרות: אנטריקוט במגוון עשבי תיבול ותבלינים; חזה אווז בקלבאדוס ושאלוטס; ריזוטו שקדי עגל וארטישוק ירושלמי; טורנדו רוסיני בליווי פירה כמהין, פוקצ'וי אפוי ברוטב יינות הגולן. מי אמר שכשר זה לא טוב?
מאווירה איטלקית רומנטית דרך בראסרי מצוין, ממסעדות בשר משובחות ועד שפע של פירות ים ואלכוהול – יש בהרצליה הכול ויותר מזה. מי שכבר מזמן הפסיקה להתנצל על מיקומה מחוץ לתל אביב מציעה: מסעדות מומלצות בהרצליה