מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> המלצות למסעדת בשרים

מסעדת בשרים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

יום העצמאות, הלא הוא חג המנפנפים, הזכיר לנו שעונת הציד מתחילה, ולכן אספנו בשבילכם הצעות לארוחות במסעדת בשרים. איך אתם אוהבים את נתח הבשר שלכם? עסיסי, מדמם, צלוי, משויש, מגויד, שומני ונוטף? הגעתם למקום הנכון

אדום בירושלים

בשרים ויין – זוהי ההתמחות של מסעדת אדום בירושלים, ששוכנת בחצר פיינגולד. אדום הוקמה בשנת 2001 ומאז היא נחשבת מוסד ירושלמי ותיק, שמציע בשרים המיושנים במקום. בין המטעמים תמצאו כאן קרפצ'יו פילה עגל בשמן כמהין שמוגש עם רוקט, פטריות שמפיניון ופרמזן; כבדי עוף צרובים במייפל; צלעות טלה בזיגוג לימון שמוגשות עם סלט טאבולה וחמוציות; חזה מולארד ברוטב ציר בקר וענבים ועוד רבות אחרות.

בוצ'רי דה ברילוצ'ה ברמת החי"ל

היישר מארגנטינה, האזינו לסיפור של בוצ'רי דה ברילוצ'ה, שכלכלתה מבוססת על בשר, יין, שוקולד וגלידה – האין זה חלום מתוק? המסעדה שברמת החי"ל מציעה את ארבעת המטעמים הללו, ובשפע. בבשר עסקינן ולכן לפניכם: כבד אווז בשוקולד; נקניקיות בוצ'רי שמוכנות מבשר טלה ובקר ומתובלות בזרעי קימל; אנטרקוט, פריים ריב, טי בון טלה, שקדי עגל ונתח קצבים – כמובן.

דוריס קצבים בראש פינה

בראש פינה קם הסניף המקורי של דוריס קצבים שלימים כיבד בנוכחותו גם את זיכרון יעקב ובמשך תקופה קצרה וטעימה גם את תל אביב. המדובר במסעדה של אטליז, שמציעה, כמובן, שפע של הפתעות: סטייק סירלוין, שיפודי פילה, צלע עגל, סינטה טלה, שניצל עגל חלב, והמבורגרים בלי סוף. ואפשר גם להתחיל את הארוחה עם ראשונות בשריות כמו פלטת קתלטים, צ'וריסוס, מרגז וקבב טלה.

דיאנא בנצרת

בכל זאת, נראה שהם לימדו אותנו את כל מה שאנחנו יודעים על נפנוף. מסעדת דיאנא בנצרת היא שם דבר בכל מה שנוגע לבשר, מהמזרחיות הוותיקות והטובות בארץ. וכשהקבבים נקצצים במיומנות ידיים זריזה שכזו, אין ברירה אלא לאכול, והרבה: קבב טלה קצוץ, שישליק אוכף טלה, סטייק אנטרקוט, פילה או סינטה עגל, שיפודי פרגיות וגם מעורב בשר על האש. בצד ישנם גם מני מנות חומוס וסלטים.

מיט בחיפה

היכל הבשרים של חיפה נקרא מיט, וזוהי מסעדה שנולדה מתוך תשוקה לנתח טוב. נתחי הבשר המשובחים מטופלים במקצוענות, מיושנים בחדר יישון מיוחד ונצלים על הגריל שבמרכז המסעדה. בתפריט תמצאו נתחי פרגית ברוטב סאטה (חמאת בוטנים); אסאדו צלעות בקר מרמת הגולן; אנטרקוט פידלוט; פורטר האוס סטייק; צלע עגל ואפילו צ'ילי קון קרנה. בתיאבון.