מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות מומלצות> מסעדות שף מומלצות בדרום

לדרום באהבה: מסעדות שף מומלצות בדרום


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בדרום יש לא מעט בתי אוכל ששווה להגיע אליהם במיוחד. יש המתמחים בדגים, ויש בבשרים, יש הנמצאים באווירה כפרית פסטורלית ויש כאלו מול הים. ריכזנו עבורכם רשימה של מסעדות שף מומלצות בדרום כדי שתדעו איפה לאכול בפעם הבאה שתגיעו לאזור

לינדה, אשקלון


ביסטרו אשקלוני שכולו שיר אהבה אחד גדול: אהבה לאנשים, ליין משובח, לאירוח מקצועי, לאוכל מדויק וכמובן אהבה לחיים הטובים. העיצוב במקום עכשווי ומזמין, בעל קווים נקיים, גופי תאורה מסוגננים ובר מרשים. לינדה ממוקמת במרחק של 300 מטר מהים, כך שתוכלו ליהנות גם מבריזה משובבת נפש ואווירת חופש משמחת. השף, איתן שרייבר מנצח על תפריט הכולל מנות קלאסיות בעלות טוויסט ייחודי. בגזרת הקינוחים יש כל כך הרבה דברים טעימים, כך שמומלץ פשוט להזמין את פלטת קינוחים.

כרמים, סגולה


חוויה קולינרית באווירה כפרית פסטורלית. מסעדת כרמים שוכנת במושב סגולה ומבעד לחלונותיה הגדולים ניתן להשקיף אל עבר השדות והמטעים המקיפים את המסעדה, המעניקים לה אווירה רומנטית. התפריט מציע מגוון של מנות ראשונות לצד תפריט עשיר של פסטות ובשרים. מה אוכלים? אומלט ציידים של בוקר עם חזה אווז מעושן, ביף סטרוגונוף שכולל רצועות פילה בקר וחזה עוף עם פטריות שמפיניון על מצע פירה, פסטה סטרצ'טי עם נתחוני עוף, פטריות שמפיניון ובצלי שאלוט ברוטב טריאקי ועוד הרשימה ארוכה.

אינסנס, מצפה רמון


בארץ המכתשים והנפלאות, ישנו מתחם אירוח מיוחד, אינסנס, שחובק בתוכו את 'המצפאית' שילוב של ביסטרו ובית קפה, המציע לאורחי מתחם הסוויטות ולמזדמנים למקום מגוון משקאות קפה, ארוחות בוקר, צהריים וערב ויש גם בית תה מלא בקסם, המציע שלל חליטות ותערובות תה של צמחי מרפא. לצד הקפה או התה תוכלו לנשנש עוגות וקינוחים בעבודת יד, כך שמובטחת לכם חוויה מרגשת.

סינס, שדרות


זולי וחופית, הגשימו חלום ישן והקימו בשדרות מסעדה קטנה וביתית המתמחה במאכלי ים, פירות ים, גריל ובשרים. המטרה הייתה להביא את הקונספט והווייב של מסעדת שף תל אביבית אל לב הדרום, בדגש על מחירים נוחים המתאימים לכל כיס. כאן תוכלו ליהנות ממנות ייחודיות ואיכותיות המשלבות בין ים ליבשה: אנטריקוט שרימפס בציר סרטנים, אנטריקוט NY עסיסי, חזה עוף קלמארי ברוטב טחינה שחורה, המבורגר שרימפס ועוד שפע של מנות ייחודיות שלא תמצאו בשום מקום.

האותנטית, באר שבע


מסעדת שף כשרה המשנה את סגנונה במהלך היממה. בשעות היום מציעה תפריט שוק פועלים עשיר המתבשל על פתיליות, ומשעות אחר הצהריים המאוחרות הופכת למסעדת שף מיוחדת ומפתיעה המציעה מנות בשר מובחרות דוגמת מנת "חרבות לקרניבורים" הכוללת חרב אנטרקוט, חרב פרגיות וחרב חזה אווז, באו ביף במילוי קדירת בקר, אנטרקוט לצד תפוח אדמה מהדורה ועוד.

שגב, באר שבע


לפני מספר חודשים השיק השף המוערך שגב משה את המסעדה החדשה שלו בבאר שבע, וכאן היא מגיעה בגרסה כשרה. המסעדה ממוקמת במתחם 'ישפרו סנטר' בעיר, והעיצוב שלה מרשים עם גוונים שולטים של חום, צהוב וירוק, וזאת בנוסף לצמחים ועציצים המונחים על גבי השולחנות או על הקירות. והקונספט הקולינרי - בהזמנת מנה עיקרית תקבלו לפתיח שלל סלטים לא שגרתיים המגיעים למרכז השולחן. אל תשכחו לטעום מנבחרת הקינוחים של המקום.

כרמים, באר שבע


עוד בבירת הנגב תמצאו את מסעדת השף היוקרתית, כרמים, בהובלתו של השף הידוע סהר רפאל. המסעדה מציעה לבאים בשעריה חוויה קולינרית מרעננת באווירה כפרית-קסומה וקלאסית. השף, שממשיך את אותו הקו הקולינרי הייחודי שלו כמו במסעדתו המיתולוגית במושב סגולה, מציע קולינריה מוקפדת, מנות הזוכות לטיפול אישי שלו, מנות המחברות בין עולמות שנראים רחוקים אחד מהשני, אך בצלחת - השילוב פשוט הרמוני.

לחם בשר, באר שבע


הבשורה הבשרית מגיעה לדרום - לאור ההצלחה של רשת 'לחם בשר' במרכז הארץ, החליטו הבעלים להשיק גם סניף בבירת הנגב. לחם בשר. כשמה כן היא, משלבת בין האהבה ללחם משובח שיצא זה הרגע מהטאבון ובשר איכותי ועסיסי, כאשר מקפידים כאן על שימוש ברכיבים טריים לשם יצירת חוויית טעם משובחת. מן המטבח יוצאות מנות דוגמת לחמעג'ון כבש, סנייה טלה וצנוברים, בשר חצילים ואורגנו, פילה בקר ועוד הרבה נוספות.

רק דגים, אילת


מסעדת 'רק דגים' שוכנת מול הכניסה למלון 'ליאונרדו פלאזה' והסועדים בה יכולים להתענג משלל אוצרות הים וזאת בהתאם להיצע היומי המשתנה. אוהבי הבשר לא ישארו מקופחים וימצאו נחמה בשלל מנות בשר מוקפדות. הצצה קטנה לתפריט: לובסטר ברוטב שום שמנת, ריזוטו פירות ים, קוקי סאן ז'אק 300 גרם, מרק דגים, קונכיית שרימפס מטוגן ועוד.

לה קוצ'ינה, אילת


חוויה איטלקית המתחילה כבר במבנה המקום הבנוי כבית איטלקי מסורתי, המחולק לחדרים, כאשר הסועדים יכולים לבחור לשבת ב"מטבח", ב"סלון", ב"מרפסת" או אפילו ב"חדר אורחים" מיוחד, וממשיך עם הטעמים המיוחדים והניחוחות של המטבח הטוסקני המופלא. על תפריט המסעדה אמון השף תומר אסרף, ולצד מנת הדגל שהיא פטריות וארטישוק איטלקי המוקפצים בשמן זית ושום בניחוח כמהין תמצאו גם מנות כמו ריזוטו דלעת עם פירות ים וציר סרטנים, סלט פירות ים ועוד הרשימה ארוכה.