מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> המלצות לחומוסיה - 2eat.co.il

חומוסיה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

ועוד מסממני הישראליות שלנו – החומוסיה – ומה זה משנה מי היה הראשון שהמציא את הפיתה. לשמחתנו, יש לנו כאלו בשפע, רק צריך לפקוח את העיניים. ובכל זאת, קחו לכם כמה המלצות לחומוסיות משובחות

אבו חאלד בהרצליה

בשנת 1985 הוקמה בהרצליה מדינת אבו חאלד, ומאז ועד היום גדלו דורות שלמים על ברכי החומוס שהגיע היישר מכפר טורעאן שבגליל. הוא מגיע רגיל או עם צנובר, פול, טחינה, פטריות ומסבחה, וכמובן, אפשר לאכול לידו עוד הרבה מטעמים אחרים: פלאפל ועלי גפן, צלעות כבש וסטייק אנטרקוט, כבד עוף וסנייה עם טחינה וצנובר. לשלום ולבריאות.

החומוסיה של זרזיר בכרמי יוסף

אחרי שעמלו רבות על הגעה לנוסחה הנכונה להכנת החומוס המושלם, מציעים אותו בחומוסיה של זרזיר במגוון תצורות: עם טחינה וגרגרים, עם פול, עם מסבחה, עם פטריות, עם צנוברים, שקשוקה-חומוס וגם בתוספת ביצה. אף על פי שבוודאות לא תהיו רעבים, תוכלו להמשיך ולאכול גם את הפלאפל ונקניקיות חריפות שמוכנות על האש.בתיאבון.

חומוס לאבלבי בנתניה

בחומוס לאבלבי שבאזור התעשייה פולג נתניה מגישים מנות ישראליות אותנטיות עם התמקדות בחומוס משובח: משולש עם פול מסבחה וטחינה; חמשוקה חמה; עם בשר או עם רצועות עוף; וכמובן – בתוספת ביצה, פטריות ופלאפל. לא על החומוס לבדו, לא שכחנו את הסביח: חצילים, גרגרי חומוס, טחינה וביצה קשה על פראנה פתוחה שמוגשים לצד סלט ירוק ועוד קצת חומוס.

מפגש הסטייק בתל אביב

יותר מארבעים וחמש שנים מכינים כאן סטייקים וחומוס, ולכאן באמת באים כולם: מפוליטיקאים ועד כדורגלנים, מסלבריטאים ועד אחרון האנשים הרגילים. כולם מכירים את החומוס המשובח שהוא ספינת הדגל של המסעדה, שמוגש עם שמן זית, פטרוזיליה וטחינה, גרגרים, צנובר ופטריות, ועכשיו באמת אפשר להמשיך הלאה אל כל מה שמתרחש על האש: כבש, כבד אווז, פרגיות, לבבות - ושיהיה לכם חג ישראלי שמח.