כשפיני וטובי שמיר קיבלו מאתנו סדנת בישול זוגית בבית הסדנאות של פודסטפטס, הם לא תיארו לעצמם שילמדו סוף-סוף איך מקלפים לדג את העור. אבל מפילה לפילה כוחנו עולה, ולשמחתנו הם לא רק נהנו אלא גם שמחו לספר איך היה
הפעם, לכבוד ולנטיין, אתם מבטיחים לעצמכם ארוחה במסעדה, ולכן אספנו בשבילכם כמה הצעות. ובעניין הרומנטיקה, מאחר שבטח יש לכם סיפורי אהבה משלכם, למה שלא תשתפו אותנו ואולי תזכו בסדנת בישול זוגית בלופט של פודסטפס?
"ואם כבר התקדמנו, אז אולי גם קצת בתחום השוויון בין המינים, מה שאומר שהמתנות יכולות להיות הדדיות..." לכבוד ולנטיין אספנו בשבילכם כמה המלצות למתנות שתוכלו לקנות לבני / בנות הזוג, ושיהיה לכם ערב רומנטי ושמח
בטח אמרו לכם בפעם האחרונה שהכנתם סלט לפיקניק שאתם כבר יכולים לפתוח מסעדה. ואז הם באו אליכם לארוחת ערב וראו את המטבח המצויד והמאובזר. למי שמעוניין להפוך את התחביב לתחביב רציני יותר, אספנו לכם ארבע סדנאות בישול
"מתברר שטעם הבשר משתנה במהלך עונות השנה ושפרה שניזונה מדשא ירוק הרבה יותר טעימה לעומת חברתה שאכלה רק עשבים שוטים..." שירלי רחמים חושפת את הצד הקרניבורי שבה ויוצאת למסע מרתק ומלא תאווה בסדנת הבשר של פודסטפס
בפודסטפס כבר מזמן הבינו שטעמים יכולים להיות כרטיס הטיסה שלנו לכל פסגות העולם, כל שדרוש מאתנו הוא ללמוד איך להגיע לטעם של האוכל. לשם כך יצרו כאן סדנאות בישול, ועכשיו בחודש המונדיאל מבצעים מיוחדים לרשותכם. תיהנו
"העבודה במטבח עמוס מנות ומאכלים מאפשרת לחוות ולהיחשף למגוון גירויים – ריחות, מראות של מאכלים בשלבי בישול שונים, מוצרים טריים וכל ההתנהלות והמולת העשייה במטבח..." דניאל לוין מוצא את החן שבמטבח בסדנת פודסטפס
''הפילוט, הוא פירוק הדג מן העצמות, הראש והזנב בצורה בה נשארת מנת דג גדולה ויפה. לדג צריך להיות ריח של ים ולא ריח של דג, זוהי האינדיקציה שהמדובר בדג טרי...'' נעמה הלוי משכילה מדבריו של השף ערן ירוחם מפודסטפס
''ערב נעים, טעים ומיוחד חיכה לנו: פוקצ'ות אישיות עם ירקות אנטיפסטי ומוצרלה, סלט עלים ירוקים עם אגסים מקורמלים, קרוסטיני שום ורוקפור, קנלוני תרד וערמונים...'' נעמה הלוי למדה בישול איטלקי מהו, בסדנא חלבית בפודסטפס
''הרגשתי אושר צרוף כשהשף ביקש ממני לעסות את נתח האנטריקוט עב הבשר ביחד עם שמן זית, ומשם לקחת אותו באהבה אל רשת הגריל...''אדווה גן סתיו הרגישה באימפריית הבשר כאשר השתתפה בסדנת קרניבורים בפודסטפס
''ההכנות בשיא. כל הגזרות במטבח מתחממות. הפוקצ'ות נכנסות לתנורים, על הכיריים מרתיחים מים לפסטה, נתח הסינטה נצרב על המנגל בחצר וגם השוקולד מומס בחום הלהבות...''. יעל עופר למדה דרך הידיים, בסדנת בישול איטלקי בשרי בפודסטפס
פרחים נובלים בסופו של דבר, תכשיטים זה פאסה (אלא אם כן מדובר בטבעת), ולתת הלבשה תחתונה יכול להיות מסוכן ממש. אז מה תביא, גבר, במתנה לאישה שלך ביום ההולדת, יום השנה, או בסתם יום חמישי שמח? הנה כמה רעיונות למתנות
נעמה הלוי, צמחונית בארון, הצטרפה לסדנת הבשר המעשית של ''פודסטפס סדנאות בישול'' ונזכרה מה טוב בחיים
חוץ מהצגות, פסטיבלים ומופעי קרקס יש בחופשת חנוכה גם לא מעט פעילויות לילדים שמתעניינים בבישול. מקבץ המלצות לבילויים קולינאריים עם הילדים
אז מה קורה בשבועות - חג הגבינות? מיטב המסעדות מציעות עסקיות וארוחות לחג, וכן מגוון מנות ותפריטים מיוחדים לחג השבועות.
רוצים ללמוד לבשל? אתם לא היחידים. מערכת 2eat מגישה פרויקט מיוחד: סדנאות בישול
החווה בגבול שבין טוסקנה לאמיליה רומנה מגיעה עם מטבח גדול ומאובזר ומיועדת לסדנאות בישול מעשיות. משם יוצאות הקבוצות להרפתקאות גסטרונומיות בשווקים ובמסעדות באזור.
בפודסטפס כל הסדנאות, הן סדנאות פעילות. במילים הכי פשוטות, ידיים בבצק, סינרים מלוכלכים, כפות בוחשות בסירים, ועיניים בורקות....
''הדרך הכי טוב להתכונן לחג'' היא לא במטבח אלא בטלפון. עושים כמה טלפונים, ומכינים מקום אצל מישהו אחר. אם הצליח והוזמנתם, יהיה לכם זמן לבוא לסדנה בשביל הכיף, ואם לא, בואו לסדנה כדי ללמוד מתכונים ופטנטים חדשים לקראת האורחים שיגיעו אליכם''.
מתכון מתוך סדנת ''בשרים עם דני חסיד'' בפודסטפס