Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > הרביעיה הפותחת> כתבה על סדנאות בישול

4 סדנאות


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

בטח אמרו לכם בפעם האחרונה שהכנתם סלט לפיקניק שאתם כבר יכולים לפתוח מסעדה. ואז הם באו אליכם לארוחת ערב וראו את המטבח המצויד והמאובזר. למי שמעוניין להפוך את התחביב לתחביב רציני יותר, אספנו לכם ארבע סדנאות בישול

האטליה של טלי פרידמן, ירושלים

זו לא סתם סדנת בישול. את היום שלכם עם טלי פרידמן, זו שנושמת את שוק מחנה יהודה הירושלמי כבר די הרבה זמן, תתחילו בסיור בשוק בין דוכני הדגים, הפירות, הירקות, התבלינים, הגבינות, הבשר, המתוקים והמסעדות, ותסיימו אותו באטלייה שלה, שהגג שלו משקיף אל השוק מלמעלה וסופג את הארומה שלו. כאן תדריך אתכם פרידמן בהכנה של ארוחת מלכים מכל המוצרים הטריים שבדיוק רכשתם, ואת הארוחה תוכלו לסעוד בנעימים עם חובבי השוק והבישול שפגשתם בקבוצה – בסטודיו או על הגג שטוף הבריזה. יהיה לכם יופי של יום, בהבטחה. לחובבי הבישול אבל מרחוק, ניתן לשלב את הסיור בשוק עם ארוחת שף בלבד. יש לתאם את ההשתתפות בסיור ובסדנה מראש.

מנה אחרונה, ירושלים

אם מסמנים את שוק מחנה יהודה כלבה של העיר ירושלים, אין פלא שהתפתחה כאן עיר בעלת יכולות קולינריות מופלאות, מסעדות מרהיבות ושפים ששמם הולך לפניהם. החנות "מנה אחרונה" עוזרת להגשים חלומות קולינריים ומציעה מגוון גדול של כלים וציוד מקצועי לבישול ולאפייה. עיקר ההתמחות של מנה אחרונה הוא במנות האחרונות – כך תוכלו למצוא כאן חומרי גלם לאפייה ולקינוחים החל משוקולדים להמסה ועד לתמציות, קרמים מיוחדים ועוד רבים. בשעות הערב נערכות במנה אחרונה סדנאות בישול ואפייה עם שפים מומחים, טובי בניה של ירושלים, ולילדים – קייטנות בישול ואפייה במהלך הקיץ. את לוח הסדנאות תוכלו למצוא אצלנו באתר.

פודסטפס, בני עטרות

פודסטפס מעמידה לרשותכם סדנאות בישול מקצועיות ומעשיות המועברות על ידי צוות מוכשר ודינמי שמורכב מבעלי מקצוע ומבעלי סוד. הפורמטים הם רבים: סדנאות בישול חד פעמיות, קורסי בישול וקורסי קונדיטוריה, שיעורים מקצועיים חד יומיים, אירועים פרטיים, אירועים לחברות, וכמובן - לחברים טובים ולבני זוג תוכלו גם לרכוש שוברי מתנה. וכשמדובר במקצוענים, הסדנאות הן של פודסטפס הן מאד ספציפיות וייחודיות, כך תוכלו למצוא כאן, בפריסה על כל ימות השנה, סדנת קדירות, סדנת קאריביים, סדנה תאילנדית, סדנת דגים, סדנת אפייה של בצק פריך, מיני קורס של אפייה בשמרים, סדנה מקצועית של פרלינים בלבד ועוד ועוד.

רשת ספייסס כלים וטעמים

רשת המרכזים הקולינריים המובילה בישראל לתרבות הבישול, האפייה והאירוח מציעה לכם את כל הדרוש למטבח המשופר – כלים, אביזרים, חומרי גלם לבישול, תבלינים, תערובות קפה וחליטות תה, יינות, מוצרים ממטבחי העמים, וכמובן – מדף נרחב להשבחת מאפים ומנות אחרונות לצד ספרות מקצועית. ספייסס מעמידה לרשותכם מרכז הדרכה קולינרי לסדנאות בישול, כאן תוכלו לרכוש ידע וניסיון בכל הקשור לתרבות הבישול והאירוח מפי מיטב השפים בארץ. הסדנאות הן מגוונות וכוללות בין השאר בישול גורמה, בישולי עמים, אפייה וקונדיטוריה, בישול בריא, עיצוב שולחן והגשה, ולילדים מבשלים – קורסים וסדנאות בחופשים.

זו תהיה ארוחה מצוינת.