כמו בכל שנה , בתאום מושלם עם העופות הנודדים, הגיע שוב זמן המסיק. בכל רחבי אגן הים התיכון, מתכנסים המוסקים ואוספים ברוב עמל את תנובת הפירות
אחרון חביב ממש לפני הצומת עם אלנבי הוא הטאצ' – דאנס ופיקאפ בר. שתיתי קוקטייל וודקה גרנדין ואבטיח. משהו מתוק מריר ודופק ת'ראש שחבל! אחר כך שתיתי קפיריניה טובה...
באחד האמשים, ישבתי בקפה עם שתי חברות, ביקשנו שלושתנו הפוך קטן בלי קצף....
מה זה: יש לו שלושים ראשים, עושה המון רעש ובלגן, זז בבת-אחת לכל הכיוונים, וכשהוא הולך שמחים שסוף סוף נגמר היום הולדת?
בדיוק כמו בלונפארק כשהייתם ילדים קטנים, רק במקום רכבות שדים, סדנאות יין, במקום לופים, סדנאות בישול, ובמקום דוכני נקנקיות וצ'יפס, דוכנים של יין, מאפים, כריכי סלומון וארוחת צהריים, רק הושט היד וגע בם.
ארבעה בתי קפה מחוץ לעיר הגדולה, שגם אם לא חייבים לנסוע אליהם במיוחד, שווה להכיר למקרה שתקלעו לסביבה.
טופו, לעניות דעתי, זה לא מאכל כי אם דרך חיים, ואם להיות דרמטיים ניתן יהיה לטעון שחיי הקולינאריים השתנו אחרי סדנת הטופו שבה השתתפתי.
פשוט אחרי הנסיון שהיה לי, נדרתי נדר להביא לכל יולדת שאני אוהבת, אוכל לימים הראשונים בבית....
"קרוסל", מסעדה של איש אחד, מסעדה צרפתית-חלבית-כשרה- חמישה שולחנות בסך הכל, שכולם, כך נראה, הוזמנו מראש, על ידי פרנקופילים מקומיים....
ברבהר בנוייה מאבן מקומית וממוקמת במעין-טראסה שנבנתה לתוך החורש הטיבעי, ענפי קטלב, אורן, אלה. לא תמצאו בתפריט הברקות לשוניות, או קולינריות, בסגנון שני (אייל), אבל תמצאו בו את כל הנחוץ כדי להנות הנאה שלמה בפינת האלוהים הקטנה שמצאתם.
הגרסה הישראלית של הבר האירי כל כך מוצאת חן בעיננו שמבחינתנו, ''דבלין בר'' הוא הוא הדבר האמיתי. עושה רושם שלא תהיה ברירה אלא לשוב עם נשותינו......
ארוחות המתנהלות כטקסים, תפריטים משתנים מידי יום, מנות שמוגשות בסלון, בחצר, בלול או ברפת, שהוסבו לחדר אירוח.
הילד רוצה עוגת נינג'ה, הילדה רוצה ארנב, הילד אוהב עבודות עפר, הילדה מוכנה רק בוורוד. בשנה שעברה, אחרי שהייתי עדה לכמה וכמה משברים, העזתי להעלות על שפתי את רעיון העוגה המוכנה, בידי אומן.
כפי שהוכיחו בעבר קיסרי האימפריה הרומית, רושם מונומנטלי אפשר ליצור גם ברחוב ולא רק בארמון הקיסר. ''פראזה'', היא מסעדת גורמה צרפתית, עם חצר מלאה באותנטיות ירושלמית...
מה לעשות, יחד עם רבים מאזרחי מדינת ישראל שלא יכולים להרשות לעצמם תענוגות כירוגיים, כמו שאיבת שומן למשל, נתמודד בחודשים הקרובים עם הסרת אלפי (שלא לאמר מליוני ) קלוגרמים מיותרים שנצברו בששון ובשמחה בארוחות החג
ב-1882 הוקמה המושבה הגלילת ראש פינה. הורתה ביסורים אין קץ, חולי, רעב, וסכנת נפשות. הישיבה על המרפסת של שירי ביסטרו אין בה ולו קצה קצהו של רמז לאותם הימים
''לא רוצה פסגטי (ספגטי) כאלו, רוצה פטישוני!'' מוחה בתי בת הארבע, שהפכה, במחי יום בישול אחד בגן, למומחית לבישול איטלקי
אם התעוררתם אל בוקר שבת סתווי, והתחשק לכם טיול קטן ולא אתגרי, נמל תל אביב יכול להיות רעיון. מעמיסים את הילדודס על האוטו...
וודקה הפכה למשקה צעיר, סקסי וסטייליסטי. צרכנים שרצו להראות טוב בבר הזמינו כוסית אבסולוט וודקה ומי שרצה לקנות את הדבר הנכון לאירוע בחר בקבוק של הוודקה.
לכבוד סוכות, מציעה יוקו אונו קומבינציית סושי מיוחדת המבוססת על ארבעת המינים.
שחור כמו השטן, חם כמו גהנום, טהור כמו מלאך מתוק כמו אהבה. ''
אם אתם מחפשים מקום עם אווירה נעימה, מנות נדיבות, אסטתיות ביותר, ומעל לכל טעימות בטירוף – רשמו לפניכם את השם ''פומודורו''.
ילדים מתים על לביבות, זאת עובדה. גם מבוגרים יאכלו את זה יהיה בסביבה והם לא יותר מידי בדיאטה והאמת היא שאין אוכל משמח לבב כמו לביבות.
אתם מתלבטים לאן לצאת? ה''מכה בר'' יכול להיות הפתרון בשבילכם. החל בעיצוב החדשני....