מתי בפעם האחרונה אכלתם ארנבת? NG בר & בשר בנווה צדק מכינה ארנבות כל הזמן. ומתי בפעם האחרונה הכנתם מתכון של יואב בר ממאראבו? ומה תרצו לקינוח? מתכונים לוולנטיין 2013
קופאות לכם האצבעות בחורף? הדיאטנית הקלינית והמטפלת ברפואה סינית ובצמחי מרפא ממליצה על קינמון, ג'ינג'ר, הל וציפורן לחימום הגוף. יחד נעבור את החורף בשלום
סניף האקספרס של רשת ריבר בתל אביב מציע לכם הנחה של 10% בארוחה במסעדה וב-TA, ו-5% הנחה בהזמנת משלוח. ולמה עוד כדאי לכם להגיע לשם? ובכן
"מנת המעורב הערבי, שכוללת שיפוד פרגית, שיפוד כבש, צלע כבש וקבב הדגימו את תשומת הלב המושקעת בפרטים..." שירי שקד במסעדת הר מירון שביישוב גוש חלב (ג'יש) הצפוני – בפעם הבאה שתהיו על כביש 89
ל-206 בשרים יש היסטוריה ארוכה בתל אביב, שהתחילה לפני שלושה עשורים ברחוב דיזינגוף. מאז ועד היום, גם במיקומה בקרבת הכפר הירוק, היא משפיעה על עולם המסעדנות המקומי עם הרבה בשר. ארוחה עסקית – ולא רק לשעת צהריים
"מנת הטורטליני שלו מפתה קודם כל במראה שלה: מעגל של כיסוני טורטליני דקי-בצק ושופעי מילוי, ממולאים תבשיל פטריות וכרישה וטובלים ברוטב חמאה, שום ועגבניות מיובשות..." שפרה צח, דון ויטו שבצדו האחורי של בסיס תל השומר
פסטיבל דרום אדום נפתח היום עם סוף שבוע קולינרי. בין הכדורים הפורחים, הכלניות, ההופעות, ההצגות, שוקי האיכרים והנוף, מוזמנים לנצל את ההזדמנות כדי לבקר במסעדת "לה פרובינציאל" שבמושב גיאה ליד אשקלון
"מנת פיוז'ן אחרונה של ניוקי פירות ים – מולים, שרימפס וקלמארי עם עגבניות שרי, פטריות, כרובית, אספרגוס ונענע יחד עם ניוקי משובחים ברוטב קארי מצוין..." גיא סופר מגיע למסעדת טוקו במתחם יס פלאנט בראשון לציון
"יש לציין לטובה את ממרח השעועית הלבנה, את ממרח העגבניות המיובשות עם טאסוס שחורים, שום והמון סומק, את סלט קוביות הסלק עם אגוזים, את הטחינה עם אצות ים וסילאן וגם את סלט הטבולה..." דן תורן בקפה לואיז
בשעת הצהריים לפעמים סטייק הוא יותר מדי, ואפילו חומוס עשוי להפיל אותנו על המקלדת עד סוף היום. אספנו בשבילכם כמה המלצות לארוחת צהריים קלה במסעדות
תגידו כמה שתרצו שרחוב אלנבי בתל אביב הוא מפויח או שדוהרים בו אוטובוסים. לרגל הפתיחה בקרוב של סניף נוסף מרשת ארומה ברחוב, התכנסנו כאן היום כדי להציג בפניכם את בתי הקפה האמתיים באזור. בית קפה באלנבי
אלפרדו, מסעדה איטלקית כשרה בעלת שני סניפים - בפתח תקווה ועכשיו גם ברעננה - מציעה לכם עסקית צהריים עשירה בשעות 11:00-17:00. כך שאם מתחשק לכם לפתוח את השבוע עם ניוקי ארבע גבינות - אתם כבר יודעים לאן ללכת
הילדים החמודים שקוטפים פרסים בתחרויות שפים, שלא היו מביישות כמה בשלנים מומחים, מזכירים לנו ש"אוכל שילדים אוהבים" ממש לא חייב להסתכם בקטשופ, צ'יפס ונקניקיות. אז הבאנו לכם כמה מתכונים ממסעדות לאוכל שילדים אוהבים
אם כבר מגיעים למסעדת שף איכותית שגם נעים לשהות בה, חבל לאכול מנה אחת בלבד, לשלם את החשבון וללכת הביתה. במקרים כאלו, מומלץ לבדוק את אופציית ארוחת הטעימות, שהיא כהליכה שלובת ידיים עם השף
בזמן שכאן עוטפים סנדוויצ'ים לבית הספר, יוצאים לעבודה, מחכים בסבלנות בפקקים ומקשיבים לחדשות ברדיו, יש מי שמחליט לצאת מהשגרה האפורה ולנסוע לאילת. החלטה מצוינת, עכשיו רק חסרה המסעדה. מסעדת בשרים באילת
מתברר שאחת לחודשיים בוחרים בריבר במדינה או באזור, ומקדישים להם תפריט מיוחד שכולל מנה ראשונה, עיקרית וקוקטייל במחיר של 99 ש"ח (אפשר גם להזמין כל מנה בנפרד). אז מה ציפה לנו בסין? עופר פרוסנר אוכל בריבר תל אביב
סוף השבוע מתקרב, הגיע הזמן לעשות שוק. יש שם הכול – מעגבניות ועד דלעת ערמונים, מגבינות משובחות ועד שווארמה לוהטת, מפיתות חמות ועד אוכל אורגני. והכי חשוב – השוק הוא אסופה נהדרת של מסעדות. הנה מסעדות שוק בתל אביב
מחפשים משהו לכרסם בזמן שאתם מצפים לתוצאות הבחירות? לא יודעים איפה לקנות עוגת ניצחון? או אולי לחם מנחם? אספנו בשבילכם רעיונות לקונדיטוריות מומלצות. מגיעים, מריחים, טועמים ולוקחים הביתה
זהו יום הבוחר. ומיד אחרי שתבחרו את נציגיכם לכנסת, תוכלו לבחור את המסעדה שתייצג אתכם בארוחת הצהריים. אספנו בשבילכם כמה המלצות לארוחה עסקית ביום שלישי, 22 בינואר 2013. רשמו לפניכם
"שאון חורף" בשיתוף עם רשות הצעירים בירושלים, הוא פסטיבל חורפי שיציע בערבי שני הקרובים סדרת אירועי תרבות מעניינים במוקדים שונים במרכז העיר. במסגרת אלו, נסו סדנת בישול מרוקאי בדארנא, משתה גרוזיני בראצ'ה ועוד ועוד
בסמטה קטנה באזור התעשייה הישן של ראשון לציון תמצאו את מיט בול – דיינר אמריקאי עם בשר איכותי, המבורגרים שגדלים בכפולות של 100 גרם ובר אלכוהולי עשיר. אבל באמצע היום מוצעת כאן, כמובן, ארוחה עסקית משתלמת
מסעדה חדשה במושב בני ציון שבשרון: פרנזו הוא ביסטרו שמציע בשעות הצהריים בלבד תפריט טוסקני מסורתי, צלילי אקורדיון וניחוחות מאפים ושמן זית. תתחדשו
"אני לא מתעייף מלהגיד את זה – הריזוטו והצאצא הממזרי שלו, הארנצ'יני, הם מצב הצבירה הנעלה ביותר שאורז יכול לשאוף אליו. בגוסטו יש לארנצ'יני עוקצנות של שום, ומצע הארוגולה מאזן אותו, וזה כיף..." אדם בר, גוסטו, תל אביב
במסעדת סופיה שבמלון ענבל בירושלים השף מוטי בוחבוט עושה לכבוד ט"ו בשבט כבוד לפירות יבשים, ומכין מאכלים מעניינים. הבאנו לכם כמה מתכונים מהמטבח שלו
"במנות העיקריות החלטנו בכל זאת לעבור קצת מערבה, והזמנו מנת ביניים של קלמארי עם דפי פסטה, ברוקולי ואפונה ירוקה, ברוטב של סרטנים וחמאה. פה הפוקצ'ה באה לעזרתנו, והצלחת לוקקה עד תום..." גיא סופר, ערב סוער בשילה תל אביב