Skip Navigation Linksראשי > מאמרים ראשיים > מסעדות חדשות> כתבה על מסעדה חדשה באשדוד של השף גיא פרץ - אנדיב

מסעדה חדשה: אנדיב


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

השף גיא פרץ, מי שאחראי על המסעדות גספאצ'ו באשקלון וקונפי בחיפה, פתח בימים אלו מסעדה ים-תיכונית כשרה במלון West בעיר אשדוד: אנדיב. שיהיה בהצלחה

השף גיא פרץ (גספאצ'ו באשקלון, קונפי בחיפה) פתח בימים אלו מסעדה כשרה חדשה במלון West באשדוד: אנדיב. העיצוב: אלגנטי ומרשים, הנוף: ים, התאורה: רכה, המוסיקה: נעימה, ההגשה: קשובה ומקצועית.

התפריט של אנדיב הוא ים תיכוני, שאפשר להרכיב ממנו ארוחת טאפאס שלמה. במנות העיקריות נכללים נתחי בשר איכותיים שמיושנים במקום ועוברים טיפול מדויק, וגם את שאר המנות מרכיבים חומרי גלם טובים, כמו שמן זית ועשבי תיבול וירקות עונתיים. הקינוחים המקוריים של אנדיב הם כשרים ומבוססים על פירות טריים, שוקולד בלגי טהור, חלבה, ליקרים איכותיים ופירות יבשים. בגזרת האלכוהול מוצעים כאן יינות בוטיק וקוקטיילים עונתיים.

בין המנות בתפריט החדש של אנדיב:

סביצ'ה ים תיכוני: פילה בס קצוץ, ירקות טריים, בצלים וכוסברה בלימון סחוט ושמן זית

קרוסטיני סרדין כבוש, תחתית בריוש קלויה, חציל קלוי, קרם כוסברה, קרם לימונים וקונפי שרי

קרפאצ'ו סינטה צרובה

טאג'ין קבב דגים

פילה בס בטחינה

דניס בפיסטוק

פילה בקר בתמרים ושאלוט

רוסיני דה שף

קדירת ציידים

קדאיף חלבה, מלאבי תמרים, סופלה בלגי

ועוד הרבה אחרות.

החלל המרווח של אנדיב כולל 120 מקומות ישיבה, חלקם על טרסה מול הים, ושני חדרי אירוח פרטיים, המיועדים לאירועים הכוללים 20-30 מוזמנים. את מטבח המסעדה תוחם חלון, שדרכו אפשר לצפות בשף, בקונדיטור ובצוות בעבודת הכנת והרכבת המנות.

העיר אשדוד תמשיך ליהנות מכישוריו הקולינריים של השף גיא פרץ, שמתעתד לפתוח בחודש אפריל בית קפה נוסף בפארק ים בעיר: G Cafe יכיל 400 מקומות ישיבה, שיצפו לעבר האגם המלאכותי בפארק וחוף הים.

מסעדת אנדיב פועלת בימים א'-ה' בשעות 12:00-24:00, ובצהרי שישי ומוצאי שבת פתוחה לאירועים.