סושי ונרגילות? לא ממש. עם ההבטחות לשובם של האוהלים ועם הסגירה בפני כלי רכב בשבתות, שוב חזרה השדרה הידועה ביותר בארץ לכותרות. לא משנה מה תהיה הסיבה שתבחרו להגיע לשם, קחו המלצות למסעדות בשדרות רוטשילד
שפרה צח מתארחת בסיכום תחרות היין "אשכול הזהב", שחגגה השנה עשור לקיומה. את הערב אירחו צמרת תעשיית היין הישראלית, שר התמ"ת, אישי ציבור, מסעדנים ומובילי דעת קהל בתחום הקולינריה. וההכנסות – לעמותת "ילדים שלנו"
"פורל טרי, ממולא גבינת פטה ובצל ירוק, עטוף בצק פילו ומוגש עם עגבניות צלויות, זוקיני, זיתי קלמטה ורוטב בזיליקום סלסה רוזה..." יונתן שטרנברג אוכל ארוחת ערב משובחת במסעדת גבריאלה שברחוב בן שטח בירושלים
ה-28 ביוני מסתמן כלילה של המסעדות בתל אביב וביפו. במסגרת "לילה לבן", שבו תפגין העיר תרבות, אמנות, מוסיקה, ריקודים ושמחה כוללת, מסעדות רבות יציעו מנות אמנותיות או לבנות במחירים מיוחדים. הנה הצעות ללילה המיוחד
"בית לאירועים במיקום מרכזי עם תחושה של טבע, מקום כשר ומפנק שמתאים לאירועים עסקיים ופרטיים. שף וצוות מקצועי יוצרים אירוע ייחודי ונעים. תודה לאבא שהבריז..." שירלי רחמים, אירוע משפחתי בסקיצה, רינתיה
"'מטבח פתוח' במקרה הזה הוא לא רק מצב ארכיטקטוני אלא אמירה קולינרית. מטבח שפתוח למקומי ולעונתי, שבו כל האוכל מוכן מעכשיו לעכשיו, לעיני הסועדים..." שפרה צח מגיעה לפתיחה של אביגדור – מקום חדש לאירועים בתל אביב
פאדיס הוא הפאב האירי הראשון של אילת, מקום שבו הבירה נשפכת כמו מים ואיש אינו חושש להגיד מלים כמו "תפריט סיגרים". לא הצלחנו לחשוב על מקום טוב יותר לאכול בו ארוחה עסקית בצהריים, כי מתברר שגם האוכל לא רע
בטח לא קר, אבל גם לא חם עד חנק - מזג האוויר מושלם בשביל ארוחה נעימה במסעדה עם גינה. אם יתמזל מזלכם, היא גם תכלול ערוגות ירק ועשבים, שיהפכו את הארוחה שלכם לטעימה בהרבה. אז אספנו בשבילכם כמה המלצות, תיהנו
מסעדות חדשות מאת עופר פרוסנר: פיצה טראנצ'ו במתחם קרליבך בתל אביב. מה יש לנו שם? פיצה גדולה במיוחד של השף אונג'יו גלביאטי, שהביא אותה ממילאנו יחד עם שותפו צביקה קאהן. פתוח מ-11:30 בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה
"המטבח של מודרן מוגדר כירושלמי-מודרני. התפריט מתכתב עם מטבחים שונים שבנו את התרבות הגסטרונומית הירושלמית, וכך ניתן למצוא בו השפעות מהמטבח הספרדי, האשכנזי, הערבי והמרוקאי...." מי טל שבתאי על מודרן בירושלים
"במנה הרביעית, השף הפתיע עם כיסוני טלה: כיסונים עדינים ממולאים בבשר טלה, ולידם סלט עלים יפניים עם רצועות סלק, צנון וגזר מתובלים ברוטב חמצמץ..." אורלי פרש-אזולאי, ארוחת טעימות ממנות השף במסעדת שוקה, קריית ביאליק
"חמישיית צלעות הכבש שסודרו במניפה על הצלחת גורמות לי לחייך גם עכשיו, כשאני רחוקה אלפי קילומטרים מהעיר ומסעודת המלכים..." לינור דגן חזרה מאילת והביאה את הסוד של המקומיים: מסעדת פדרו, הרחק ממרכזי התיירות
כל היתרונות של אל גאוצ'ו: גריל דרום אמריקאי, אווירת פולקלור ומוסיקה לטינית, בשילוב עם מיקום מרכזי בחיפה ותעודת כשרות. ומה עוד? כן, בשעת צהריים מוצעת כאן ארוחה עסקית משתלמת. זו תהיה ארוחה טובה באמת
מתי אתם נוסעים צפונה? אז כדי שיהיה לכם על מה לספר כשתחזרו, אספנו בשבילכם ארבע מסעדות בשר בצפון. נתחי בשר מיושנים, מכשירי גריל גדולים, שקדי עגל, נתחי קצבים – הצפון הוא אם כל הבשר. שיהיה לכם טיול נעים
"אני אף פעם לא שבעה מדי לבשר, ושני הטאפאס הבאים היו גולת הכותרת של הארוחה. הראשון: שקדי טלה עם ניוקי צלוי על הפלאנצ'ה, עם עגבניות שרי צלויות, לבנה, שמן ירוק ועשבי תיבול..." אפרת רוזנטל, טעימות בטאפאיה ראשון לציון
"תודו שצריך שף עם ביצים גדולות (ולא, לא מגישים כאן ביצי יען, הבנתם בדיוק למה אני מתכוון) כדי להוציא את הסביצ'ה לסיבוב שכזה מסביב לעולם, ולחזור אתו הביתה בשלום..." אדם בר על הבחירות של יואב בר במאראבו
"בזה אחר זה, הגיעו לשולחן חזה ברווז על ריבת פירות יבשים ותפוז מקורמל, נקניקיות מרגז עם שני סוגי חרדל דיז'ון, שווארמה עגל עם טחינה על פירה קולורבי, תבשיל כבש עם צימוקים וסילאן..." עופר פרוסנר וא"א במעלות, ירושלים
מסעדת שלו ביער שבקריית טבעון ומסעדת לבן בירושלים יציעו לכם בקרוב תפריטים חדשים. ממנות צרפתיות בצפון הארץ ועד לכבד אווז מתובל בכמהין בעיר הבירה – זו תהיה יופי של התחלה לקיץ
ירושלים חוגגת את פסטיבל האורות בתאריכים 6-14 ביוני. האירוע האמנותי הגדול מסוגו בארץ כולל יצירות מפוסלות באור, הקרנות ענק על מבנים ומופעי מוסיקה ואש. בנוסף מציעות לכם מסעדות בעיר ארוחות במחירים מוזלים, הנה המלצות
כשפילה הדג מגולגל בתוך דף אורז, כשהסשימי נימוח, כשמנת האורז מוקפצת בשום וביצה ומעוטרת בבצל ירוק, כשאטריות הזכוכית שורות בתחמיץ סויה ושומשום - אתם יודעים שהגעתם רחוק. אספנו בשבילכם מסעדות סושי מומלצות
דגים בגריל, מטוגנים, מבושלים או על הפלנצ'ה - אספנו בשבילכם מסעדות דגים מומלצות, כי הקיץ כבר כאן, ואתם בטח רעבים למשהו קל ובריא. חוץ מזה, אם יש משהו יותר טעים מטעם הדגים, הרי זהו הנוף שמתלווה אליהם – הייתם כבר בים?
מסעדת אלפינה שוכנת בטיילת נתניה ופונה אל הים. למסעדה עיצוב קלאסי עם שולחנות אינטימיים עטויי מפות לבנות, וגם תפריט עשיר, שכולל מנות דגים ופירות ים מהמטבח הצרפתי. בשעות 12:00-17:00 מוצעת כאן ארוחה עסקית משתלמת
שוב קיץ עלינו. מי שמסתדר מצוין עם הקיץ הוא האוכל התאילנדי – שופע ירקות, מבושל קלות, מוגש במהירות וקליל לפרקים. אז אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם תפריט שכולל אוכל תאילנדי, ושיהיה בתיאבון
"דיאגטו הוא פילה מגולגל הממולא בנתחי בייקון ומוקרם בגבינה, שמוגש על מצע שעועית - מחזה שכל סועד היה מוצא אותו מרהיב..." עוזי בשן מעביר את הבן טקס חניכה במסעדת מיט שבחיפה - מסעדה מהסוג שמכבד את התחביב הבשרי שלו
"אני מזמינה את מנת הדגל: פילה מוסר ים על פירה חרדל דיז'ון בטפנד זיתי קלמטה, עם עגבניות, לימונים כבושים, אורגנו, תרד ושעועית ירוקה..." אפרת רוזנטל ובן זוגה, ארוחת דגים על חוף הים של ראשון לציון, במסעדת פפה