רוסי, בולגרי, ברזילאי והונגרי מגיעים לתל אביב. נשמע כמו התחלה של בדיחה? לא בקיבוץ הגלויות שלנו. מה האוכל האתני שלכם? אספנו בשבילכם ארבע המלצות למסעדות אתניות בתל אביב
עם הקיץ מתעורר החשק למנות קלילות ובריאות, כמו אהובינו הדגים. בשביל אלו מאתנו שנמנעים מפירות הים שלפעמים מתלווים אליהם, אספנו רעיונות לארוחות במסעדת דגים כשרה באזורים שונים בארץ, שתוכלו גם לשלב עם טיול בחופש
מסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון בתל אביב, ובראשה השף צ'רלי פדידה, מקפידה לחדש ולהתחדש. מתוך ההצעות הרבות שלה, הנה שתיים שיהפכו את חודשי הקיץ הקרובים להרבה יותר מעניינים
"אחרונה חביבה הגיעה מנה מהספיישלים של היום: צוואר כבש ממולא ירקות שורש. לילי מספרת שאחיה מלטף ומעסה את הבשר שעתיים, ולמען האמת - האהבה ניכרת..." מה אתם יודעים על המטבח הגרוזיני? יובל בלנקובסקי מדווח מראצ'ה ירושלים (לשעבר)
רשמית כבר לא סתם קיץ אלא החופש הגדול. מי מכם שמתכוון לצאת אל הים הפתוח, לצפות בדגים, לרכוב על הגלים ולשכב על החול, מוזמן להציץ בארבע המלצות למסעדות באילת. מטאפאס בר פופולרי ועד המסעדה המקומית החבויה ביותר
ארבעה ביולי הוא אמנם יום העצמאות האמריקאי, אבל אנחנו עוסקים בעניינים חשובים יותר, כמו כמה מושפע המטבח הישראלי מהמטבח האמריקאי. אז יש לנו ארץ נהדרת ומסעדות אמריקאיות בה רבות, וזו ההזדמנות להיזכר בהן
מתעוררים הבוקר מול חוף הים של אילת? בברביס, הדיינר הראשון בעיר, החליטו לפתוח את הקיץ עם ארוחה עסקית חדשה שעולה 48 ₪ וכוללת מכל טוב התפריט.
האם מסתמן קיץ של מחאה חברתית? נראה שאי אפשר לקבוע בוודאות. מה שכן צריך לעשות זה להיות מוכנים, על כל מקרה שלא יבוא. ומכיוון שהפגנות רבות מתרכזות בסופו של עניין באזור זה, אספנו בשבילכם המלצות למסעדות בכיכר רבין
"העניין העיקרי הונח במרכז השולחן, בתוך צלחת: אנטרקוט, טיבון עגל ופרגית עם רוטב יין בצד..." עוזי בשן חוגג יום הולדת לרעייתו במסעדת אסתושה שבמושב לימן – ככל הנראה אחד היפים בצפון הארץ
הלילה הלבן נערך הערב, ובעוד כמה שעות רחובות תל אביב כבר יהיו עמוסי חוגגים. בשביל כל מי שיבחר לתת את קולו למסעדות המיוחדות בעיר הזו, הנה כמה המלצות של הרגע האחרון
הקיץ הזה הולך להיות חם בירושלים, עם שפע של אירועי תרבות, אמנות, אומנות, מוסיקה, קולנוע, תיאטרון, מחול – לגדולים, לקטנים ולמי שבאמצע. גייסנו מסעדות בירושלים למשימה, והן יציעו לכם ארוחות ב-38/78/118 ש"ח. קחו המלצות
"מנה גדולה ומפנקת של קבב ערבי, שמבוסס על תערובת בשר מיוחדת בתיבול סודי. רך ועסיסי בכל נגיסה, אבל האמת היא שקשה להסביר במלים את ההנאה ממנת בשר מדהימה..." דניאל לוין בבשרים 206 – יש מקומות שתמיד מספקים את הסחורה
"במנה העיקרית בחרנו בקו אחיד של פירות ים. שרימפס ברוטב סוויט צ'ילי בשביל מיכל, ובשבילי - שרימפס ברוטב יין לבן, גרידת לימון וחמאת שום..." אורלי פרש-אזולאי משחררת קיטון באיזבלה בר, שבווילה דרזנר בחיפה
ג'קו מאכלי ים – הוותיקה שבקהילת סלוניקי חיפה - היא מוקד משיכה לחובבי דגים ופירות ים. בלב השוק הטורקי שהולך וחוזר לעיצוב האותנטי, מנהלת אותה משפחת הבעלים, שמציעה בחיוך אוכל טעים ופרוסות לחם שחור עבות כמו פעם
סושי ונרגילות? לא ממש. עם ההבטחות לשובם של האוהלים ועם הסגירה בפני כלי רכב בשבתות, שוב חזרה השדרה הידועה ביותר בארץ לכותרות. לא משנה מה תהיה הסיבה שתבחרו להגיע לשם, קחו המלצות למסעדות בשדרות רוטשילד
שפרה צח מתארחת בסיכום תחרות היין "אשכול הזהב", שחגגה השנה עשור לקיומה. את הערב אירחו צמרת תעשיית היין הישראלית, שר התמ"ת, אישי ציבור, מסעדנים ומובילי דעת קהל בתחום הקולינריה. וההכנסות – לעמותת "ילדים שלנו"
"פורל טרי, ממולא גבינת פטה ובצל ירוק, עטוף בצק פילו ומוגש עם עגבניות צלויות, זוקיני, זיתי קלמטה ורוטב בזיליקום סלסה רוזה..." יונתן שטרנברג אוכל ארוחת ערב משובחת במסעדת גבריאלה שברחוב בן שטח בירושלים
ה-28 ביוני מסתמן כלילה של המסעדות בתל אביב וביפו. במסגרת "לילה לבן", שבו תפגין העיר תרבות, אמנות, מוסיקה, ריקודים ושמחה כוללת, מסעדות רבות יציעו מנות אמנותיות או לבנות במחירים מיוחדים. הנה הצעות ללילה המיוחד
"בית לאירועים במיקום מרכזי עם תחושה של טבע, מקום כשר ומפנק שמתאים לאירועים עסקיים ופרטיים. שף וצוות מקצועי יוצרים אירוע ייחודי ונעים. תודה לאבא שהבריז..." שירלי רחמים, אירוע משפחתי בסקיצה, רינתיה
"'מטבח פתוח' במקרה הזה הוא לא רק מצב ארכיטקטוני אלא אמירה קולינרית. מטבח שפתוח למקומי ולעונתי, שבו כל האוכל מוכן מעכשיו לעכשיו, לעיני הסועדים..." שפרה צח מגיעה לפתיחה של אביגדור – מקום חדש לאירועים בתל אביב
פאדיס הוא הפאב האירי הראשון של אילת, מקום שבו הבירה נשפכת כמו מים ואיש אינו חושש להגיד מלים כמו "תפריט סיגרים". לא הצלחנו לחשוב על מקום טוב יותר לאכול בו ארוחה עסקית בצהריים, כי מתברר שגם האוכל לא רע
בטח לא קר, אבל גם לא חם עד חנק - מזג האוויר מושלם בשביל ארוחה נעימה במסעדה עם גינה. אם יתמזל מזלכם, היא גם תכלול ערוגות ירק ועשבים, שיהפכו את הארוחה שלכם לטעימה בהרבה. אז אספנו בשבילכם כמה המלצות, תיהנו
מסעדות חדשות מאת עופר פרוסנר: פיצה טראנצ'ו במתחם קרליבך בתל אביב. מה יש לנו שם? פיצה גדולה במיוחד של השף אונג'יו גלביאטי, שהביא אותה ממילאנו יחד עם שותפו צביקה קאהן. פתוח מ-11:30 בבוקר עד השעות הקטנות של הלילה
"המטבח של מודרן מוגדר כירושלמי-מודרני. התפריט מתכתב עם מטבחים שונים שבנו את התרבות הגסטרונומית הירושלמית, וכך ניתן למצוא בו השפעות מהמטבח הספרדי, האשכנזי, הערבי והמרוקאי...." מי טל שבתאי על מודרן בירושלים
"במנה הרביעית, השף הפתיע עם כיסוני טלה: כיסונים עדינים ממולאים בבשר טלה, ולידם סלט עלים יפניים עם רצועות סלק, צנון וגזר מתובלים ברוטב חמצמץ..." אורלי פרש-אזולאי, ארוחת טעימות ממנות השף במסעדת שוקה, קריית ביאליק