אדם וענת בר (גרגרנים בעייתיים) מבקרים במרתון יינות ישראל – הבית הפתוח של איש הענבים ביפו, המציג כ-60 יינות משלל זנים, צבעים ויקבים, הזדמנות לטעום את כל היינות ששמעתם את שמם ושאת טעמם לא טעמתם מפאת המחיר\הנדירות
"ה'כריך כבקשתך' מאפשר לבוחר בו לבנות אותו כטעמו וכתשוקותיו..." אדי רון מבקר בבית הקפה דולצ'ה לאטה שבירושלים, מתרשם מהקפה, מהתפריט ומהסביבה המזמינה שיטוט, ואף נתקף פרץ נוסטלגיה לאספרסו בר הראשון של ירושלים
יום העצמאות בפתח ואתו הזדמנות נהדרת לחגיגה. החל מבקבוק יין אינטימי לחגיגה זוגית על הבר, דרך מנות בשר או סושי משובחות שתאכלו לבד או עם חברים וכלה במסיבות ריקודים מרובות משתתפים, שמחה ואלכוהול במבחר מסעדות
בשבילכם, אלו שלא סומכים על אף אחד אחר בכל מה שנוגע לבשר, הכנו רשימת קניות. מה ברשימה? בשר, שתייה, מנגל ועוד כמה דברים קטנים שיעשו לכם את החג. לפניכם אטליזים טובים, חנויות יין משובחות, מנגלים לרכישה ועוד ועוד
"על צלחת מוארכת הונחו בתפארה אסקלופ כבד אווז, רביולי ממולא בירקות וכבד אווז ומוס כבד אווז עם קונפי עגבניות שרי מתקתק. תחושת החדווה העילאית הכתירה את כל המנות מנצחות..." אורלי פרש אזולאי באוליב ליף בתל אביב
אמיר נהרי וזוגתו מבקרים בבר וורסווה, הראשון מסוגו בהיסטוריה של העיר העתיקה של ירושלים. פה הם מתוודעים לבירת הגולדן טייבה המיוצרת במזקקה ברמאללה, לארק שמיוצר בבית לחם ולבורמה הדומה לבקלאווה אך נראית קצת אחרת
"ארוחת השחיתות נקראת כך משום כל הטוב הטמון בין הנודלס של המנה הענקית הזו, החל מכבד אווז רך ועסיסי המשתלב עם פרגית בשרנית וכלה בירקות כמו כרוב, בצל, גזר, בטטה מטוגנת ובוטנים טחונים..." שיר כידן בריבר נודלס בר
שירלי רחמים מבקרת בתערוכת מבשלים שנערכת בגני התערוכה בימים אלו. בין הדוכנים, הסירים, והמחבתות היא טועמת יין, דבש, שמן זית ופסטות, לומדת בסדנאות בישול, מביטה בשפים וגם מוצאת גם את החנות של ספייסס כלים וטעמים
ליאורה חוברה: יום העצמאות לא חייב להיגמר בנזקים רציניים לדיאטה ולבריאות. בעזרת מעט תכנון אפשר להפיק יום עצמאות מפואר, טעים, בריא ואפילו לא משמין. ומי אמר שאי אפשר לשים ירקות על הגריל? ומה, בעצם, רע בסלט?
שירלי רחמים פותחת את הבוקר כמו את שאר הבקרים: במחשבה על ארוחת הצהריים. כשהיא וחברות לעבודה נתקלות בתפריט של כפרי ביבנה הן מזמינות מכל טוב סלטים, כריכים וקישים, ומגלות שאוכל בריא וטוב יכול להיות שווה לכל כיס
"בלינצ'ס תפוחי האדמה שהזמנתי, ברוטב בצל ופפריקה, הגיע עם גבינה מוקרמת, ושתינו התנפלנו עליה כאילו הייתה מאגר הסידן האחרון עלי אדמות..." שיר כידן וחברה מתפעלות מהיצע הבלינצ'ס בבלינצ'ס של שושנה שברמת גן
קרן ויזנר וחברה קופצנית מבקרות במסעדת טריאקי – אסייתית כשרה בפתח תקווה. אירוע המחלקה של אחת מחברות התקשורת בארץ לא מפריע להן ליהנות מגיוזה, משנגרילה צ'יקן וממדליוני סינטה, עוד לפני קינוח הוופל הבלגי הפריך
קפה פרדיסו, מעוז החילונים בירושלים, מציע לכם ארוחות עסקיות ושירות נטול גינונים מיותרים, כמו בבית, באמצע השבוע וגם בשבת. בתפריט: ארוחות בוקר, פסטות, סנדוויצ'ים, מרקים, עיקריות, קינוחים ותפריט יינות המשובח
אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמחכות, יחד עם אדמת הצפון והאוויר הצח, שתבואו לטעום ממטעמיהן. באווירה פסטורלית ולצד נוף מרהיב מציעות לכם המסעדות הצפוניות הכול החל מגורמה וכלה בחומוס – כל מה שיעשה לכם את הטיול
עכשיו מתחיל הרגע הקצרצר במונחי זמן אנושי אך ארוך במונחי 'עוד רגע נדע אם מדובר בסטייק מהסוג ההוא, הנדיר, הרך, שגורם לכל לעצור לרגע'. אנחת תענוג בלתי רצונית הבהירה שכן, זה זה. אדוה גן סתיו ב-Meat and Wine, הרצליה
עכשיו, כשכבר עבר חג הפסח וכשאבק המצות מאחורינו, הגיע האביב ואתו השמש ששוקעת מאוחר בערב, מנות קלות במסעדות והזדמנויות ליהנות משתייה לצד ארוחה קלה לעת ערב. במסעדת גוסטו וברשת פראג הקטנה מציעים לכם חגיגת אביב
"שוב מתבררת האמת, כשהמוצר הוא טוב וכשיודעים לטפל בו היטב, יש מקום להצלחה אפילו בגוב האריות הצפוף של סושיות אבן גבירול..." עיינה גל מגיעה חסרת ציפיות לסושייה סקאיי באבן גבירול תל אביב, ומוצאת המון הפתעות
"או אז הוגשה לשולחננו הוורסיה של פורטונה לטורנדו רוסיני - המנה הקלאסית המשלבת את שני נתחי הבשר היוקרתיים- פילה מניון וכבד אווז. פשוט וישר מן האש, ללא התחכמויות..." יובל בלנקובסקי אוכל בשר במסעדת פורטונה בירושלים
שירלי רחמים מעזה לראשונה בחייה לאכול אוכל ביתי מחוץ לבית, ומגלה שלפעמים משתלם לחרוג מהרגלים ישנים. וביום שלישי במסעדה של ג'יזל שביבנה יש קוסקוס, מפרום, בשר ראש וסלטים - אוכלים אצל ג'יזל וגם לוקחים הביתה
שפרה צח וצ' ("כבר מזמן לא הייתי") בערב הורים בקפה קרמל שברמת השרון. ובעוד כל המנות מקבלות ציונים, מצטיין הכיתה, שהוא גם חביב המורה הוא אורז הבריאות. אך האם הוא יוכל למתוקה של השכבה (או השכבות) עוגת הקליק?
קפה קוקה שבראשון לציון ממוקם בלב לבו של מדרחוב רוטשילד בעיר, ומציע לכם אי של שקט בתוך כל ההמולה. גם באמצע היום או אפילו בבוקר, מציעים לכם בקפה קוקה מגוון הצעות לארוחות עסקיות מעולות באווירה פסטורלית ומענגת
שף אדר קפלן מור עם טיפים חדשים בנושא ביגוד רצוי לצוות העובדים במסעדה
אורית איציק ופגישת העבודה שלה מבקרות בקפה פולוק שברחוב בן יהודה בתל אביב, בית קפה שהוא גם המשרד החדש לכל מי שעובד מהבית ושארבעת הקירות מלחיצים אותו. האינטרנט חופשי, האוכל מעולה והקפה טוב עוד יותר. ויש גם אמנות
רשת קוק סטור, המתמחה בכלים, בציוד ובאביזרים למטבח מציגה את נבחרת הגאדג'טים המנצחת לבישול מקצועי ומדויק במטבח, וחושפת את הטריקים והפטנטים החדשים: מד חום דיגיטלי, סיר נירוסטה לדגים וסכין מיוחדת לחיתוך עגבניות
יש אנשים שאוהבים לפתוח את הבוקר בטבילה בים, אחרים פותחים את היום בריצה קלה, יש מי שחייב קפה דבר ראשון על הבוקר, אבל מה הכי חשוב? כמובן, הארוחה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שמציעות לכם ארוחת בוקר טובה לפתיחת היום