מסעדת קיוטו בהרצליה מציגה תפריט בריאות חדש, באוסקר ווילד שבפתח תקווה חוגגים סוף שבוע שהוא כולו אירלנד, ובמסעדת ראצ'ה הגרוזינית שבירושלים, שכבר פתוחה גם בצהריים, מציעים לכם ארוחה עסקית – בתיאבון
גיא סופר מגיע למייקס פלייס, סניף הרצליה. חשוב שתדעו שיש מוסיקה, חשוב שתדעו שיש סטנד-אפ, חשוב שתדעו שחלק מהמלצריות דוברות אנגלית, חשוב שתדעו שיש יופי של אלכוהול, אבל הכי חשוב – שתזמינו את הצ'יפס עם הגבינה והבייקון
"קדירת פירות ים כללה שילוב ראוי של שרימפס, קלמארי ומולים, ברוטב עשיר של חלב קוקוס, צ'ילי מתוק, שמנת ושמפיניונים. ההפתעה הנעימה של המנה היו קוביות הקריספי-רייס של אורז לבן מטוגן..." אדם בר – פריים רמת החייל תל אביב
שירי שקד מעבירה את שעות הצהריים במסעדת בת יער שבמצפה עמוקה, בגליל העליון. מבני עץ אותנטיים, צהלות סוסים, קרונות רכבת ישנים, נזיד בוקרים מפורסם וסטייק טי-בון על פלטת עץ. בית קטן בערבה
"היוקוזונה הקלאסי – 330 גרם של בשר אדום עסיסי שנצלה לרמת עשייה מושלמת – הוגש על לחמנייה טרייה עם ירקות ורטבים בצד..." יונתן שטרנברג אוכל המבורגרים בסניף החדש של רשת בלאק בר אן בורגר בקניון מלחה שבירושלים
והנה אנחנו מתקרבים למועד ציון חגיגות הבוז'ולה, וגם המסעדות שלנו מצטרפות. במיט בול מגישים לכם בשר ויין, במעדנייה של גולדשטיין מבשלים עם בוזו'לה, וגם במושבוצ מכינים לכם מנות מיוחדות. ויש עוד הרבה הצעות מעניינות
חדשות מעולם הבירה: פאב חדש במתחם "יס פלאנט" שבראשון לציון עושה כבוד לבירות בוטיק ומבשלות בארץ ובעולם. "55 דרפט & מור" מציע מבחר של 55 בירות הנמזגות מן החבית – ואנחנו מבטיחים לנסות אותן אחת-אחת
מסעדת ליליות בתל אביב: 1. מהאיכותיות בעיר. 2. מדלגת בקלילות על משוכת הכשרות. 3. מניפה את הדגל החברתי. 4. מטבח מקומי ויצירתי שנסמך על בשר, דגים, ירקות ושמן זית מקומיים. 5. ארוחה עסקית לשעת צהריים. תיהנו, על בטוח
אתה אמנם אוכל בורי מטוגן והיא מזמינה שרימפס בגורגונזולה, ובכל זאת תמיד יש מקום לחלוק. אספנו בשבילכם מסעדות דגים ופירות ים – תיהנו, בטוח תיהנו
"הצורה שלה, הצבע שלה, הטעם שלה, המינימליזם של התוספות שבאו איתה. יש תחושה כזו, געגועים למשהו שאתה לא מצליח לשים עליו את האצבע – אבל אתה יודע שכשתראה אותו, אתה תזהה. אז זו הסינטה שאכלתי בהדסון..." עופר פרוסנר
חדשות מהמסעדות: פסטיבל שמן זית באוליב ליף, מבצע זוגי במסעדת טאפאיה, ארוחה עסקית חדשה אצל גואטה, מרקים וקדירות ים במטבח של השקד ומשתה הודי באינדירה. הולך להיות טעים
"כיאה למאכלי חורף, המנות העיקריות עושות שימוש נרחב בקטניות, בעשבי תיבול ובבישול ארוך. כזהו הסופריטו, מנת הדגל של המסעדה, המוגשת לשולחן בסיר נירוסטה מהביל..." שפרה צח, התפריט החורף של מודרן, מוזיאון ישראל בירושלים
"האוסובוקו הלבן, ברוטב תפוחים ודבש, רך ועסיסי, בושל כמובטח בבישול ארוך, והתקלף באופן וולונטרי מהעצם. רק חסר היה שיקפוץ לפה באופן וולונטרי וילעס את עצמו..." אדם בר בפאפא'ס, מתחם שוק הכרמל – תתחילו להתרגל
רצינו לומר לאובמה ולרומני: "יום אסל, יום באסל" – ובעברית: יום דבש, יום בצל. מצד שני, אולי הכול עניין של פרשנות ובצל זה לא כל כך רע? בכל זאת, תראו כמה מאכלים אי אפשר להכין בלעדיו. אספנו בשבילכם מתכונים עם בצל משפים ומסעדות
בוקר הבחירות לנשיאות ארצות הברית, הבאנו לכם את המאכל הכי אמריקאי: פאי תפוחים. תמצאו אותו בכל דיינר, קונדיטוריה או מסעדה בארצות הברית, ואם תהיו טובים תלווה אותו גלידת וניל. ובכן: מתכונים לפאי תפוחים
למה כדאי לאכול דגים? הדיאטנית הקלינית ליאורה חוברה מסבירה הכול על היחס בין חומצות השומן אומגה 3 לחומצות השומן אומגה 6. לא רק דיבורים, גם מעשים: קבלו שני מתכונים לדגים ללא טיגון – לבריאות
דרך קיר הזכוכית הגדול של מבנה האבן העתיק של מסעדת ברברוסה, השוכנת בדרך יפה נוף בחיפה, רואים את נוף המפרץ. בפנים מתקיימת מסורת קולינרית משובחת שמציעה לתושבי הצפון ולמבקרים בילוי איכותי. ובצהריים? ארוחה עסקית כמובן
דברים שחשוב לדעת על סניף קקאו ברמת החייל: הוא פתוח עד מאוחר, מגיש מנות קלאסיות וגם ייחודיות, כולל חלל מרווח בתוך בית הקפה ועוד רחבה חיצונית, ועורך בכל שבוע ערבי שירה, ריקודים ובוזוקי. תיהנו
הנה מגיע סוף השבוע, ואתו צהרי שישי. אתם כבר יודעים שהמקום להיות בו הוא תל אביב, ואם להיות מדויקים – דרום העיר. אספנו בשבילכם המלצות לבתי קפה בדרום תל אביב, ואם תנסו, אולי תצליחו גם אתם להיות חלק מהסצנה
Halloween, הלאווין, ליל כל הקדושים – איך שלא תקראו לזה, מדובר בסיבה טובה להיזכר בקיומה של הדלעת ולהכין ממנה מטעמים. לפניכם שלושה מתכוני דלעת: מרק דלעת, קיש-ביס-דלעת וקציצות פראסה ברוטב דלעת. שיהיה חורף חם
אורלי פרש-אזולאי במסעדת פסטה פקטורי שבחיפה, שמתבררת כגן עדן לאוהבי האוכל האיטלקי: פותחים עם קרפצ'יו עגל, עוברים דרך רביולי בטטה ברוטב פונגי לפיצה עבה עם גבינה חמה ומבעבעת, ומסיימים בעוגת לימון-שקדים. ככה טוב
בדיוק על התפר שבין אמצע השבוע לסופו, אפשר כבר להתחיל לשמוח, ולכן לפניכם המלצות למסעדות יין. מה כבר יש לכם לעשות שם? נכון, לשתות עוד יין, ולאכול הרבה אוכל טוב. תיהנו.
מקושקשת, גבינה לבנה, צהובה וירקות חתוכים? לא ממש. נסו גבינות צאן טריות שמגיעות היישר מהמחלבה, עין הפוכה בפוקאצ'ה, ביצים בנוסח בנדיקט, לחם שאור ובלאדי מרי. קחו לכם המלצות לארוחת בוקר במסעדה
היישר מצפון הארץ – קחו לכם אוויר הרים צלול כיין, נוף בלתי נשכח, סמטאות צרות, בתי אבן, קברי צדיקים ואווירת קודש. רק שבין הסמטאות מצאנו גם מה לאכול, ואספנו בשבילכם כמה המלצות למסעדות בצפת. שיהיה טיול נעים
בבניין ירושלמי עתיק ברחוב הנביאים תמצאו את ואקירו - מסעדה כשרה שמתמחה בבשרים על הגריל בסגנון הגשה דרום אמריקאי של "אכול כפי יכולתך", ומתייחסת להצעתה ברצינות מרבית. בשעות 15:00-16:30 מוגשת גם ורסיה עסקית