במסעדת ריטנגה שבמתחם הבורסה ניתן להכניס את כל מגוון הפסטות המרשים שבתפריט לארוחה עסקית, עם או בלי סלט/מרק. העסקית תקפה, למרבה השמחה, בכל שעות פתיחת המסעדה. פשוט ונוח. וטעים, כמובן
''אני התאהבתי בפאולנר, בירה מצוינת, שרק בגלל הכמות ששתיתי ממנה איני זוכר עליה פרטים נוספים, ויובל נשבה מייד בקסם של הגיוסר..''. נדב אבידן מנסה לדלות ממוחו המבוסם פרטים על לה מורס. דבר אחד בטוח – היה כיף
''אל הנוף הפסטורלי הוספנו מבחר סלטים למנה הראשונה: חומוס, טחינה, סלט ירקות קצוץ דק-דק, כרוב אדום, כרוב לבן, זיתים סורים דפוקים, מטבוחה, חצילים מטוגנים, סלט תירס עם פלפלים ופלפל חריף קלוי. בקיצור - משתה שמכבד את ראש השנה....'' מסעדת כפר נחום, עם הנוף המשגע והאוכל הטעים, מספקת מענה מושלם לטיולי החג
בראש השנה אנחנו נוהגים לאכול ראש דג, עוף בתנור ושאר ירקות. במסעדות הבאות, תוכלו ליהנות ממטעמי החג, בשדרוגים מיוחדים, כל השנה. חלקן אפילו מציעות תפריט מיוחד לארוחת החג עצמה, למקרה שלא בא לכם לארח. ובברכת שנה טובה וטעימה
חורחה קפלן, השף והבעלים הארגנטינאי של הקייטרינג אסאדו אמיתי, מספר איך היה מבלה את ימיו כילד במטבח, איך הוא הכי אוהב לעשות את הבשר שלו, למה הוא לא יוצא למסעדות ומה החלום שלו בשביל עצמו, ובשביל המדינה
דמיינו שאתם יכולים להתנתק רגע מטרדות היומיום, ולקפוץ לכמה שעות לאיטליה. לטייל בין עיירות ציוריות, ליהנות מהנוף, להתיישב במסעדה ביתית קטנה לארוחת צהריים, וליהנות ממטעמי המטבח הכפרי האותנטי של ארץ המגף. עכשיו תפסיקו לדמיין
זוהי תופעה מוכרת: הדיאטה הולכת טוב, אנו יורדים במשקל, ואז מגיע החג, ופתאום אנחנו עם שלושה קילו עודפים. במקום להתייאש מראש ולדחות את הדיאטה לאוקטובר – הנה כמה טיפים שיעזרו לשמור על המשקל בתקופת החגים
בין כל הקניות, הבישולים והארגונים, יכול החג המתקרב להכניס את האנשים הפחות שלווים מאיתנו לחרדות של ממש. הנה כמה מקומות שיכולים להוריד מכם קצת לחץ, ולספק לכם אוכל איכותי לכל סעודת החג, או לחלקה, בטייק-אווי. רק קחו את זה בסבבה
קפה-מסעדה בורדו שבכפר תבור מספק חוויה כפרית נעימה ומגיש יינות מהיקב הסמוך, מנות גליליות המורכבות מחומרי גלם ייחודיים, שירות אדיב ויחס אישי. המקום המושלם בעבור דניאלה בן משה לסעודה של יום כיף, אחרי היקב ולפני הספא
מסעדת מיטאס עומדת בכל הקריטריונים של קרן ויזנר לארוחת קלה ומהירה: אוכל טעים הכולל שפע של בשר, הגשה מעניינת, וישיבה שלא עולה על שעה. תוסיפו לזה עיצוב מדליק, ואווירה נעימה ונינוחה – מה עוד צריך בשביל נשנוש?
מדוע האמינו בני המאיה שמוצא האדם הראשון מקלח תירס? מה ההבדל בין נאצ'וס, טאקוס ואנצ'ילדס? וכמה שימושים, למען השם, אפשר למצוא לטורטייה? שפרה צח עברה שיעור מקיף על אוכל מקסיקני במסעדת קבלרוס שבתל אביב
כדיירת רחובות לשעבר הופתעה קרן ויזנר לגלות את פונדק קרל ברג, מסעדה רומנית אותנטית המספקת קלאסיקות כמו כבד קצוץ, איקרה, חציל, קבב רומני ובשר לבן, וגם קינוחים מגניבים ומגוון נרחב של אלכוהול, כיאה לרומנים
מושיק אהובי, הקונדיטור והבעלים של הקונדיטוריה פיס אוף קייק ביפו, מספר איך נחשף לאוכל טוב דווקא בבית חולים, באיזה תחום יצרי אחר היה בוחר לולא היה קונדיטור, ואיך תורמים הלקוחות שלו למאפים שהם עצמם קונים
''אלי מגיעה צלחת ענקית מלאה במרק אדמדם וסמיך, בעל מרקם חלק ועדין וטעם חמצמץ-מתקתק, בו שוחים ירקות שורש חתוכים לקוביות גדולות, וארבעה קובה אליפטיים, רכי בצק, ממולאים בבשר וספוגים בטעמי המרק. מנה נהדרת, פשוטה, משביעה וטעימה מאוד...''. מיכל זמרני התענגה על מרק הקובה של קפה נניס ברמת ישי, ורצה לנסות את זה בבית
''החציל, בטעם אמיתי של קלייה, כשהרטבים משלימים אותו, היה מנה צבעונית וטעימה. אבל ההפתעה הגדולה באה מכיוון הסלט, שהיה שילוב יוצא מן הכלל של חם וקר, חמוץ ומתוק....'' האוכל המוצלח, המשלב ניגודים, והשירות המקצועי של מסעדת טרסה בהרצליה, הצליחו להפוך את העצבנות של שפרה צח ובן זוגה להרבה חיוכים מרוצים
''הסלט שלי, למשל, כלל כמות נכבדה של נתחי סלמון טרי מוקפצים ברוטב טריאקי, על מצע חסות, עלי בייבי, ירקות ואגוזים. מנה גדולה וטעימה מאוד....'' שפרה צח מרוצה מהגרסה המקומית של קפה רומא, בפתח תקווה
לכבוד יום הולדתו וכאות תודה על כל הפעמים שהרביץ למי שעצבן אותה, לקחה מיכל זמרני את אחיה לקזנקי, בר פירות ים. הקוקטיילים, התפריט העשיר והמגוון, השירות הנעים והמחויך והאווירה הביתית והכייפית התיישבו להם בול
לכל דבר טוב יש סוף, ולרווחתם של ההורים – גם החופש הגדול נגמר, והילדים חוזרים לבית הספר. זה הזמן לפנק את הצאצאים בארוחה מיוחדת, לכבוד פתיחת שנת הלימודים. הנה כמה מקומות טובים להתחיל בהם
התעייפתם מהחופשה באילת? מהחום, הצפיפות, הילדים? קפה בולבארד באילת הוא המקום הנכון לקחת פסק זמן מהחופשה, ולהתענג על השקט, האווירה, והקינוחים
במסעדת ויליג' גרין הירושלמית יכולים הילדים לבחון את דלפק השירות העצמי, לבחור בעצמם מה ישב להם בצלחת, ליהנות מפיצה, ספגטי או לזניה, ולרוץ לשחק במתקנים שבחצר. ההורים ידעו שהם בעצם אכלו אוכל בריאות
''הצמחונית התמקדה במנה נכבדת של ספגטי ברוטב עגבניות, ואילו הקרניבור הלך על 200 גרם סטייק אנטריקוט. מנה גדולה ועסיסית, העשויה בדיוק בצורה הנכונה..'' עם מיקום מבטיח, עיצוב בצבעי פסטל, בריזה מושלמת ואוכל טעים ולא יומרני - לילה ביץ' שבראשון לציון היא המקום המושלם להירגע, ולתפוס קצת שלווה בתום יום עבודה מעיק
פאקו ג'ט הוא מכשיר להכנת גלידה וסורבה איכותיים, כמו גם מרקים, פירה, מחיות, מיני פאטה, מילק-שייק, בצקים ועוד. מתאים לכל שף ומסעדה, וגם לחובבנים שרוצים להתמקצע
הביסטרו-בר האיכותי בכפר סבא מציע תפריט צהריים מיוחד לעובדי אזורי התעשייה של כפר סבא, הוד השרון, ראש העין, קריית אריה ורעננה. המקום המושלם לאירוח עסקי מלא פאסון
לילך גרמן, המתמחה בקייטרינג מעוצב ואיכותי, מספרת באיזה גיל פתחה את העסק, למה היא מסתובבת בשווקים ואיך הייתה עובדת בתחום האירועים גם אם לא הייתה שף
''בשלב זה הוגשו לנו אמפנאדס פריכים ממולאים בפטריות ובצל ונקניקיות צ'וריסוס מעולות, עסיסיות ובשרניות שהתפצחו מתחת לשיני הסכין. אחרי חתיכה עבה של הצ'וריסוס מלווה במשיחה נדיבה של רוטב עשבי התיבול גם אתם תתקשו מאד, כמוני, להשאיר מקום למנה הבאה...''. אדווה גן סתיו התארחה במסעדת אסאדו לטינו שבכפר סבא, והרגישה (דרום) אמריקה