Skip Navigation Linksראשי > סדנאות בישול > סדנאות בישול לילדים> סנדאות בישול לילדים ברשת ספייסס
לחם בשר הרצליה

ילדים מבשלים


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

מחפשים תעסוקה לילדים בחגים? סדנאות הבישול של רשת ספייסס מספקות לילדים חוויה מלאת כיף ואתגר, שלא רק שהן מעסיקות אותם לשעתיים– הן גם יוציאו אותם בשלנים, כאלה שלהוטים לעזור במטבח, ואפילו תורמים רעיונות

מחפשים תעסוקה לילדים בחגים? סדנאות הבישול של רשת ספייסס מספקות לילדים חוויה מלאת כיף ואתגר, שלא רק שהן מעסיקות אותם לשעתיים– הן גם יוציאו אותם בשלנים, כאלה שלהוטים לעזור במטבח, ואפילו תורמים רעיונות

עם כל הנחת שבתקופת החגים, עם השמחה שבלפגוש את המשפחה, עם הכיף שבמאכלי התקופה - את ההורים בפנינו זה מציב, שוב, בבעיה: החופש הגדול נגמר לפני פחות מחודש, וכבר צריך למצוא שוב תעסוקה לילדים. שבוע שלם של חול המועד לפנינו; שבוע הכולל לא ערב חג + חג אחד – אלא שניים, עם כל הקניות, הסידורים והבישולים המשתמעים מכך. ולאן נוליך את הילדים?

בספייסס כלים וטעמים, הרשת המשלבת אהבת אוכל, חוויית קנייה וידע מקצועי, מספקים לכם פתרון, ונחמד במיוחד. במהלך חול המועד, יערכו בסניפי הרשת השונים סדנאות אוכל מיוחדות לילדים. מחיר הסדנאות נע סביב ה-100 ₪, אורכן כשעתיים, ולא רק שהן מעסיקות את הילד לשעתיים מלאות כיף ואתגר – הן גם יוציאו אותו בשלן, כזה שלהוט לעזור במטבח, ואולי אפילו מביא רעיונות משלו.

פירוט הסדנאות לילדים ברשת ספייסס:

יום א', 30.9

10:00 – 12:00, סניף תל אביב: מתכוני עוף לילדים בלבד. עם שפית הבית גלי ברמן, ''קרן'' לשעבר. בסדנה: כנפיים בקטשופ וסויה, כנפיים ברוטב ברביקיו, עוף עם כנפי בצק, רולדת שניצל וירקות, ירקות מוקפצים ואורז. כל ילד יהפוך לבשלן בסיום הסדנא.
מחיר הסדנה: 109 ₪.

10:00 – 12:00, סניף בילו: טורטיות לילדים בלבד. עם כרמלה רשקוב מ''טרס פאזוס'', מומחית לאוכל מקסיקני. בסדנה: היכרות והתנסויות מגוונות עם טורטיות - מטוגנות, אפויות ומחוממות במחבת, ראפ גבינה וירקות, קאסדיאס גבינה צהובה וקטשופ, סלסה מקסיקנית, גואקמולה, מרק מקסיקני קר עם נאצ'וס תוצרת בית, אורז עם חביתה.
מחיר הסדנה: 99 ₪, מחיר מבצע: 89 ₪.

10.00 – 12:00, סניף יהוד-סביון: פיסול בבצק סוכר על עוגות אישיות. עם גלית ברגר מ'עוגארט- מעצבים לך עוגה'. בסדנה - פיסול פילים צבעוניים על פרחים: אפיית עוגות אישיות, קריצת פרח מבצק סוכר, הנחה על העוגה, פיסול פיל, שלב אחרי שלב, והנחתו על העוגה, קישוט ואריזה בצלופן.
מחיר הסדנה: 99 ₪.

יום ב, 1.10

10:00 – 12:00, סניף תל אביב: סדנת אפיית עוגיות עם שמות וקישוטן הססגוני. עם גלית ברגר מ'עוגארט- מעצבים לך עוגה'. בסדנה: הכנת בצק פריך, רידוד וקריצת עוגיות בצורת אותיות - כל ילד והשם שלו, אפייה וקישוט בקרם צבעוני ומתוק בעזרת שקי זילוף. כל ילד יצא עם שקית שקופה ובה עוגיות השמות שלו. הסדנה מלווה בכיבוד קל.
מחיר הסדנה : 99 ₪.

10.00 – 12:00, סניף יהוד-סביון: ארוחת ילדים מא' - ת'. עם שפית הבית גלי ברמן, ''קרן'' לשעבר. בסדנא: לחמניות גבינה, המבורגר בייתי במילוי תירס ופטריות, תפוחי אדמה ובטטה בחיתוכים שונים אפויים בתיבול מנצח, שיפודי ירקות בטריאקי, ולקינוח - פילו במילוי בננות וקרם וניל. את הכל ילמדו הילדים להכין בכוחות עצמם.
מחיר הסדנא : 99 ₪.

17:30 – 19:30, סניף בילו: סושי לילדים בלבד. עם מלאני ברקוביץ, ממקימי מסעדת ''סקורה'' בירושלים, העובדת ע''פ השיטה היפנית המסורתית. בסדנה: הכנה נכונה של האורז ו''סושי סו'' (רוטב), הכנה בסיסית של סושי, פוטו מאקי, נגירי, קונוסים, מילויים שונים לסושי שניתן להכין בקלות בבית. הסדנה מיועדת לגילאי 6-12.
מחיר הסדנה : 119 ₪.

יום ג', 2.10

10:00 – 12:00, סניף יהוד-סביון: ארוחה מקסיקנית עכשווית לילדים בלבד. עם כרמלה רשקוב מ''טרס פאזוס'', מומחית לאוכל מקסיקני. בסדנה: ראפ פסטרמה וירקות, קאסדיאס גבינת גאודה וקטשופ, סלסלה מקסיקאנית, גואקמולה, אנצ'ילדה עוף בגריל, ולקינוח - צ'ורוס.
מחיר הסדנא : 99 ₪.

10:00 – 12:00, סניף תל אביב: ארוחת ילדים מא' - ת'. ראו פרטים ביום ב'.
מחיר הסדנא : 99 ₪.

10:00 – 12:00, סניף בילו: סדנת אפיית עוגיות עם שמות וקישוטן הססגוני. ראו פרטים ביום ב'.
מחיר הסדנא : 99 ₪. מחיר מבצע 89 ₪.

מרכז ההדרכה של ספייסס כלים וטעמים פותח לכם דלת לאמנות הבישול והאפייה, באמצעות מגוון רחב של סדנאות, בניצוחם של שפים מובילים. כאן תוכלו להרחיב את הידע הקולינרי שלכם בכל תחומי המטבח, ובמגוון רחב של סגנונות. הסדנאות מיועדות לכל סוגי הבשלנים - מתחילים או מנוסים, חובבים או מקצוענים. הסדנאות נערכות במתכונת פרונטלית, וחלקן משלבות עבודה מעשית. בסיומה של כל סדנה מקבלים המשתתפים חוברת עם כל המתכונים, כך שתוכלו לשחזר בבית את כל הטעמים, המראות והריחות.

בנוסף, תוכלו להשיג בסניפי הרשת את כל הציוד והחומרים הדרושים בתחומי הבישול, האפייה והאירוח: כלי בישול והכנה, אביזרי מטבח, כלי הגשה ואירוח, תבלינים, קטניות, דגנים, פירות וירקות יבשים, זיתים, תערובות קפה וחליטות של תה גורמה, שמן זית, חומץ, רטבים, מוצרים מסורתיים של מטבחי עמים, אגף קונדיטוריה עשיר, ריבות, שוקולד ופינת ספרות מקצועית.

ספייסס כלים וטעמים
סניף ת''א, קהילת סלוניקי 11, 03-6475555.
סניף בילו, בילו סנטר, 08-9455223.
סניף יהוד- סביון, אלטלף 1, 03-6326320.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש