Skip Navigation Linksראשי > שף בשקט > שף בשקט> שף בשקט עם רועי ראשוני ממסעדת פרינצ'יפסה

שף בשקט עם רועי ראשוני מפרינצ'יפסה


מוקד הזמנת אירועים במסעדות

רועי ראשוני, השף של מסעדת פרינצ'יפסה, מספר באיזה גיל הכין חביתה לראשונה, איפה הכי נכון ללמוד בישול איטלקי, בכמה מסעדות עבד לפני כן ומה לעולם, אבל לעולם, לא יבשל

רועי ראשוני, השף של מסעדת פרינצ'יפסה, מספר באיזה גיל הכין חביתה לראשונה, איפה הכי נכון ללמוד בישול איטלקי, בכמה מסעדות עבד לפני כן ומה לעולם, אבל לעולם, לא יבשל

שם: רועי ראשוני.

מקום מגורים: פתח תקווה.

מסעדה: פרינצ'יפסה

לימודים: מבית אבא וקורסים בחו''ל, בדרום איטליה.

סגנון בישול: איטלקי ובשר.

עבודות קודמות: בקרני-בר, חוות הבוקרים, בויה, דאון-טאון פסטה, מאש ועוד מיליון וחמש מאות מקומות.

זיכרון ראשון שקשור באוכל: גיל חמש וחצי, אני עושה ביצה עין, לבד, בבית. פשוט לא הצלחתי להבין איך עושים חביתה.

אם לא הייתי שף הייתי: משורר ומוזיקאי.

מנה אהובה: חומוס.

חומרי גלם אהובים: בשר בקר. פרות.

לעולם לא אבשל: שמעתי שיש אנשים שמשתעשעים בבשר של קופים. אז בחיים לא. גם לא נחשים, עכברים, צרצרים וכל הדברים הפסיכיים האלה.

מנת דגל: פנה פילה בקר ברוטב שמנת ופלפלת.

מסעדה מוערכת/אהובה: חומוס אבו גוש. חומוס עלי קארוון, וקימל. בזמנו אהבתי את קרן.

השראה: רק הנשמה.

חלום: לפתוח דוכן פלאפל, או מסעדת בשר ברמה.

פרינצ'יפסה
דרך בגין 7, בית גיבור ספורט, מתחם הבורסה, רמת גן.
057-6664050