רשימה מתעדכנת של מסעדות כשרות, שפתוחות בחול המועד, ומגישות אוכל טעים וכשר
המלצת המערכת: לסגור מקומות מראש
פרדסים עוצרי נשימה, אוויר נקי והרבה ירוק מסביב – יצאנו למצוא 4 מסעדות לאירועים בשרון וחזרנו מרוצים, המסקנות לפניכם.
החלטתם לקחת אתנחתה קלה ולטייל בשדות המוריקים ובשבילי הפרדסים של אזור השרון, אז למה שלא תשלבו איזו ארוחה טובה בלב הטבע, מול הים הכחול הפסטורלי או בתוך מרכזי הערים. נופי השרון מעוררי תיאבון - כך שריכזנו עבורכם רשימה של מסעדות מומלצות בשרון
במרחק נסיעה קצר מתל אביב, תמצאו סצנה קולינרית חיה, תוססת ומיוחדת השוכנת בלב שדות ירוקים, מול הים הכחול הפסטורלי או בתוך מרכזי הערים. נופי השרון מעוררי תיאבון - כך שלנו נותר לרכז במקום אחד את כל המידע על מסעדות מומלצות בשרון
ישראל היא אומנם מדינה קטנה אך עם אהבה גדולה לבשר כך שתמצאו בה לא מעט מסעדות בשר משובחות המושכות אליהן קרניבורים מכל רחבי הארץ. אז היכן ניתן להתענג מסטייק אנטרקוט עסיסי? איפה מגישים נתחי פורטרהאוס במשקל מעל לקילו? והיכן מומלץ להזמין פילה, סינטה, פריים ריב ונתחי בלאק אנגוס. במיוחד בשבילכם, ריכזנו רשימה של מסעדות בשר מומלצות. לגזור ולשמור!
דברים שצריך לדעת על יפו: 1. השיפוצים המסיביים, שמטרידים את מנוחת החוף בתל אביב, עדיין לא הגיעו לחופים המקומיים. 2. מרכז פרס לשלום הוא מבנה מרשים שמומלץ בחום להציץ בו. 3. אין על המסעדות של יפו, שפתוחות בפסח
נמל, רשתות דייגים ושפע של סלטים שמוגשים אל השולחן. מסעדות דגים ביפו – מהבורי ועד הקלמארי, מהכרובית בטחינה ועד הפוקצ'ה, מהחמאה והפטריות ועד שמן הזית
מי רוצה לרקוד על הבר? איפה שותים כל הלילה? איזו מוסיקה הולכת להטריף אתכם הערב? לכבוד שנת 2013 אספנו בשבילכם לא פחות מ-13 מסיבות סילבסטר שוות. התחלתם לספור לאחור?
חג החנוכה מגיע אל המסעדות, שתופסות את ההזדמנות בשתי ידיים משומנות היטב. אז מה יש לנו השנה? המון שרימפס בבר פירות הים אושן, ספינג' אצל גואטה, לביבות לטיניות בקאסה נובה, גולאב ג'מון באינדירה, וסופגניות תפוז בסופיה
השף ניר דגן למסעדת קאסה נובה שבנמל יפו מציג תפריט חורף חדש, השף מוטי בוחבוט של סופיה בירושלים כבר מוכן לחנוכה עם סופגניות מיוחדות, והשף בצלאל אליאב של שלו ביער מחכה לכם עם מרקים חורפיים. חדשות חורף מהמסעדות
בישראל כמו בישראל, המאמץ הביטחוני רותם את כולם, גם את המסעדות. הרבה מהן מציעות הטבות מיוחדות לתושבי הדרום ויישובי קו העימות. אספנו בשבילכם כמה המלצות, עד הרגיעה הבאה
בימים שבהם דווקא השמש מכל האלמנטים מחליטה להפסיד למזג האוויר הסגרירי במשחק המחבואים העונתי, שווה להסתובב באזור נמל יפו, שהאפרוריות יפה לו. ריח מים מלוחים, סירות דייגים וגם שוק נמל חדש - מדריך למסעדות בנמל יפו
תודו שחיכיתם וחיכיתם לו בכיליון עיניים, והנה הוא כבר כאן: סוף שבוע שלם בסימן ט"ו באב מתחיל כבר הערב. אספנו בשבילכם המלצות אחרונות למסעדות – מהרו אם אתם רוצים להשיג שולחן
הפעם, לכבוד ולנטיין, אתם מבטיחים לעצמכם ארוחה במסעדה, ולכן אספנו בשבילכם כמה הצעות. ובעניין הרומנטיקה, מאחר שבטח יש לכם סיפורי אהבה משלכם, למה שלא תשתפו אותנו ואולי תזכו בסדנת בישול זוגית בלופט של פודסטפס?
המנות ייחודיות, השירות מכובד, המטבח צוהל וניכר שהעוסקים במלאכה עושים זאת מתוך אהבה גדולה למסעדה. אספנו בשבילכם ארבע מסעדות שף מומלצות, כי אף אחת מהן אינה דומה לאחרת, ובכל פעם שתבואו יהיה בתפריט משהו חדש
"מגדיר את עצמו כסביצ'ריה-לטינו-בר. השף ניר דגן יצר תפריט ששואב את השראתו מהמטבח הלטיני החדש, המבוסס, מצדו, על המטבח הדרום-אמריקאי לסוגיו יחד עם השפעות אוריינטליות..." שפרה צח בקאסה נובה, במבנה עתיק בנמל יפו
תומר חקזנר ממסעדת דיוינו בראש פינה מספר איפה למד לבשל (מהחיים), מה היה עושה אם לא היה שף (היה בכל זאת עוסק בתחום המסעדנות), מה נותן לו השראה (הכל מהראש), וגם מספק שני מתכונים: לצ'ורוס, ולאמפנדס בטטה
יולי וחן מזרחי הכירו במטבח של קזנקי, התאהבו, נישאו, ופתחו עוד סניף. כאן הם מספרים מה הם אוהבים לבשל ביחד, מה נותן להם השראה, ועל החלום המשותף שלהם: להמשיך עסוק במה שהם עוסקים, עם אותה אהבה
לכבוד יום הולדתו וכאות תודה על כל הפעמים שהרביץ למי שעצבן אותה, לקחה מיכל זמרני את אחיה לקזנקי, בר פירות ים. הקוקטיילים, התפריט העשיר והמגוון, השירות הנעים והמחויך והאווירה הביתית והכייפית התיישבו להם בול
ארבעה ברמנים מספרים על המשקאות הכי חמים על הבר שלהם בקיץ האחרון ומוסיפים מתכונים לקוקטיילים קיציים משגעים.